Vízöntőbe lép a Plútó, de még nem véglegesen

A Vízöntő korszaka hamarosan stabilan beköszönt, a radikális megújulást, az alacsony szint elsöprését, az isteni Rend kiterjedését, az Új Korszak energiáját ez is jelzi.

Jan. 21-én a Plútó, ami generáció- és korszajelölő bolygó többek közt, belépett a Bakból a Vízöntőbe, aztán szeptemberben még egy picit visszatér a Bakba, majd november 20-án megérkezik a Vízöntőbe, hogy megállapodjon ott majd’ 20 évre… “megállapodik” a bolygó, de az energia, amit jelez, nem statikus egyáltalán… sok asztro-oldalon elolvashatjátok, mit jelent ez, az én megfogalmazásomban ezekben az alábbi posztokban olvashattok pl. a Vízöntő minőségéről… arról, hogy mit hoz, minden posztomban olvashattok, ami az Új Korszak energiájával foglalkozik:

Vízöntő zodiákusról írt posztom;
a Gépek korszaka;
az energia élesedése a sarki fény üzenete;
2023-ban elengedni a régit, akár meggyászolni az elmúlót…
2024 az Új Kezdet;
a Harmónia a lényeg;
a kristálytiszta énünk ideje;
a stabilitás és nyitottság vezet a Szent Grálhoz
forradalmi és formabontó átalakulás, melyben sok a hullámzás egyelőre, ahogy oldódnak ki a sötétbe nyomott én-részeink

És még sok más írás… szinte mindegyik erről szól, úgyhogy böngéssz bátran a korábbi blogposztok között, használd bátran a posztok alján található címkéket, hogy előhívd az azonos tematikájú írásokat… és ha valamire nem találod a választ, ami aggaszt, írj, és írok róla, vagy videót készítek legjobb tudásom szerint…

Namaste♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .