Videók

•⊱ Minőségi én-idő: hogy Önmagad
legegészségesebb és legörömtelibb verzióját élhesd! ⊰•

Jógaórák, tanfolyamok, előadások kedvező áron,
kezdőknek is

Ha már van előfizetésed, jelentkezz be, ha még nincs, olvass tovább…

bejelentkezem

Az előfizetés megvásárlásánál tudsz létrehozni profilt/ fiókot is, amibe később itt, fent a “Bejelentkezés” gombra kattintva tudsz belépni, vagy azon a linken keresztül, amit majd a vásárlást visszaigazoló e-mailben kapsz. Fontos: az előfizetés kifizetésétől elindul az érvényességi idő! Fontos: A Minőségi én-idő jógacsomag 1+1… nevezetű havi előfizetése automatikusan megújul, tehát le kell mondanod a profilodban, ha nem akarsz jógázni épp, különben havonta levonja a számládról az összeget! (A 31 napos előfizetés viszont kötött idejű, az magától lejár.)

TARTALOM (ezen csomagokra tudsz itt előfizetni/ hozzáférést vásárolni):
•⊱ Minőségi én-idő jógacsomag: változatos gyakorlás – jelenleg kb. 50 videó közül válogathatsz…;
•⊱ Új Korszak-csomag ⛭☽♡: mind a négy, az Új Korszakról szóló előadás (isteni szintről csatornázott tanítás és blokkoldás egyben): kalauz az átlényegüléshez az Új Energiában;
•⊱ Méhtisztító gyakorlat (~2 órás workshop): hatékony elengedés és megújulás;
•⊱ Bevezetés a meditációba tanfolyam: alapos és sokrétű tudásanyag teljesen kezdőknek is;
•⊱ Ingyenes jógaszösszenetek, tanítások;
•⊱ Bankkártyás fizetésről, adatvédelemről.

•⊱ “Minőségi én-idő”- jógacsomag

➸ Ha már előfizettél, itt be tudsz jelentkezni a Minőségi én-idő jógacsomagba

➸ Jógázz otthon… vagy bárhol, heti, havi vagy akár éves program szerint!
➸ Jelenleg kb. 50 jógavideó közül válogathatsz kedvező áron, korlátlanul, az előfizetésedtől függően 1 napig, vagy 1, 6 illetve 12 hónapig.
➸ A 20-90 perces jógaórák tematikusak, Holdfázis, menstruációs ciklus (havi/ 28 napos jógaprogram), testtájak, csakrák, napok (heti jógaprogram), évkör (éves jógaprogram) szerint vannak összeállítva. A mozgásközpontúbb hatha órák mellett találsz meditatív jellegű, évkörhöz igazodó rádzsa órákat is… Szerepelnek mindegyikben könnyebb és nehezebb ászanák is (de mindig mondom a felvételen, melyik gyakorlatot hogyan tudod könnyíteni vagy nehezíteni testi-lelki kondíciódnak, aktuális igényeidnek megfelelően…), és sokban van intimtorna/ gátizomtorna is.
➸ Ha szeretnél jobban elmélyülni, találsz a csomagban mantrázást is, a rádzsa jógaórák videóin pedig egyéb meditációs technikákat, pl. mudrákat, légzőgyakorlatokat, vezetett meditációt stb. energiamozgató gyakorlatokat is megismerhetsz és gyakorolhatsz…
➸ Az előfizetés, időtartamtól függően, havi 3500-3990 Ft vagy napi 990 Ft, és korlátlan hozzáférést biztosít az érvényesség alatt. Az érvényességi idő számlálása a megvételtől kezdve indul, akkor is ha nem használod az oldalt – ezt vedd figyelembe, kérlek!
➸ Ha előbb kipróbálnád, milyen velem jógázni, az alább található ingyenes videókat vagy a 24 órás előfizetést ajánlom figyelmedbe.
•⊱ Ezek a videókkal becsempészheted napjaidba, heteidbe az igazi minőségi én-időt, ezt azt jelenti, hogy segítségükkel oldódhatsz és töltődhetsz, azaz erősödhetsz, gyógyulhatsz testileg-lelkileg… Add meg magadnak az esélyt, hogy Önmagad legegészségesebb és legörömtelibb verzióját éld! Jó gyakorlást kívánok!!

szeretnék előfizetni

•⊱ Új Korszak-csomag: kalauz az átlényegüléshez az Új Energiában ⛭☽♡

➸ Ha már előfizettél, itt be tudsz lépni az előadásba

➸ Az Új Korszak-csomag az azonos című előadássorozat négy részét tartalmazza, amely nagyon gazdag kalauz az új energiához, a jelenleg zajló forradalmi átalakulásban. Az előadások isteni szintről csatornázott tanítások, önmagunkban is tudati-energetikai blokkokat oldanak a befogadóban. Hogy mit is jelent ez, bővebben itt tudsz róla olvasni.
➸ Az előadások tartalma: 1. rész: általános áttekintés arról, hogy miért vannak a most zajló hatalmas változások. Mi a célja, oka, hogy összeomlanak rendszerek, eltörlődnek szabályok…? Miben különbözik az Új Korszak a Régitől, miért jöttünk a Földre, mit tapasztaltunk és tanultunk régen, és mit szükséges most megtanulnunk…? Milyen forradalmi lehetőségek nyílnak számunkra, mi várható a tudatos és a tudattalan ember számára… | 2. rész: a női és férfi minőségek, a racionális és az intuitív én/ a jobb és bal agyfélteke minőségeinek harmóniája. Szó kerül ennek keretében a jobb és bal agyféltekéről, a férfi és női agy és energiarendszer különbségeiről – tanulunk gyakorlatot is, amely segít tisztítani, karbantartani, erősíteni magunkat ilyen szempontból. Aztán beszélünk még a férfi és női jellegű energiákról egyénben és párban; ill. röviden a történetükről. Megvizsgáljuk, mi a szerelem: milyen a férfi és milyen a nő szerelme, ennek megfelelően kinek mi a prioritás, hogyan érzi magát boldognak. Valamint hogy hogyan lehetséges tartóssá tenni a szerelmet, hogyan jön létre a szerelemben a kiegyensúlyozott adok és kapok, és ez hogyan tartja életben a “kémiát”. Illetve milyen egyéni és egyedi utak nyílnak, hogyan lehet egyedülállóként megtalálni ezen energiák harmóniáját, illetve hetero- és homoszexuálisan. | 3. rész: az egyén tudatosodása kapcsolatain keresztül- a karmikus kapcsolatok, családi, szülői és generációs minták, ősök és utódok- ehhez kapcsolódóan tisztítás; választott kapcsolatok (párkapcsolat, barátok, munkatársak…). Nagyobb közösségek: milyen tudati szintű közösségi működések vannak, hogyan lehet működtetni tartós együttműködést. Hogyan tud létrejönni egység? Szívtől-szívig kapcsolódás tiszta mintája; a szívcsakra és a torok kapuja (a szív és a pajzsmirigy betegségei). Tiszta kapcsolódás és kommunikáció: mire érdemes figyelni. Védőpajzs betöltése, használata. Erőszakmentes kommunikáció. | 4. rész: Az Élet és a Halál: mi erősíti az életet, mi visz a halál felé…? mit történik, amikor meghalunk, mit viszünk tovább a következő életünkre; hogyan lesz könnyű az átlépés… és miért nem az, ha nem az? A Kétségből az Egységbe: hogyan lehet kilépni a duálisból, a vitákból, harcokból, és hogyan jön létre a bennem és körülöttem valódi béke? Miért van gonoszság és sötétség a Földön? Mi a sátán, a pokol és a gonosz/ sötét erők, és hogyan tudjuk kezelni ezeket. Az árnyék, a sötétség haszna, tanítása… A fent és a lent harmóniája. Találkozás a feltétel nélküli szeretet energiájával, hogyan jelenhet meg ez az életünkben?
Az Egy igazság és a sokféle valóság. A félelem és a valódi béke, a valódi erőszakmentes létezés mibenléte.
Milyen az igazi környezetvédelem, mit üzen Gaia?
➸ Az Új Korszak előadások isteni szintről, Felemelkedett Mesterektől (főként Adamus Saint-Germaintől) csatornázott tanítások, melyek során verbális és energetikai átadás is történik; videón is ugyanúgy “átmegy” az energia, mert az energia tértől, időtől független: csak engedned kell, és ugyanúgy hat, mintha ott lettél volna… Hogy hogyan zajlanak ezek az energetikai munkával, blokkoldással átszőtt előadások, amelyek segítik az Új Korszak energiáira való átkalibrálódást, arról itt tudsz bővebben olvasni.
➸ 6000 Ft az előadáscsomag, melyhez 3 hónapig korlátlanul hozzá tudsz férni, azaz bármennyiszer megnézheted ez idő alatt.

Itt az Új Korszak! Lépjünk be a kapuján méltóságunk és lehetőségeink teljes tudatában! ♡☆♡☆

szeretnék előfizetni rá

•⊱ Méhtisztító gyakorlat:
hatékony elengedés és megújulás (workshop)

➸ Ha már előfizettél, itt be tudsz lépni a workshopba

➸ A női energiarendszer nagyon fontos központja a méh (akkor is, ha nincs meg a szerv, mert az energetikai lenyomata ott van!), és rajta keresztül hatékonyan tudjuk magunkat oldani, tisztítani, sőt, rendszeresen gyakorolva: gyógyítani mind testileg, mind lelkileg… A méhtisztító gyakorlat tehát segít az elengedésben és megújulásban, de abban is, hogy rálátást nyerjünk életünk vonulataira, egyre jobban megnyíljon a bölcsességünk, Tisztánlátásunk.. és hogy egyre intenzívebben tudjunk kapcsolódni Önmagunkkal, a Lelkünkkel és a végtelen Forrással…♡
➸ A workshop alapos elmélettel kezdődik (kb. 90 percben), hogy értsd, mit és miért csinálsz: hogyan működik az energia, a tudat, a női energiarendszer, a gyakorlat… és így akkor tényleg épülésedre tud majd szolgálni…!
➸ Ezután a gyakorlati rész következik kb. fél órában.
Bővebben itt olvashatsz róla még.
➸ A workshop 5990 Ft, és 1 hónapig korlátlan hozzáférésed van a tudásanyaghoz (elmélethez és gyakorlathoz is).
➸ Ha elvégzed a Méhtisztító workshopot, 2000 Ft kedvezményt kapsz a Bevezetés a meditációba tanfolyam árából!
•⊱ Váljék egészségedre! sőt, egészségünkre: mert ha mi, nők tisztulunk, az egész emberiség tisztul, hisz a méhünk által mi közvetlenebb kapcsolatban vagyunk a Teremtéssel, mi vagyunk a családban a központ, belőlünk fakad a jövő: mi neveljük a jövő vezetőit, anyáit, családfőit, önkiteljesítő, szabad és szeretetteljes embereit… ♡

megveszem a workshopot

•⊱ Bevezetés a meditációba: 4 részes tanfolyam az alapoktól

➸ Ha már előfizettél, itt be tudsz lépni a tanfolyamba

➸ 4 részes alapos és sokrétű tanfolyam teljesen kezdőknek (is), melyben minden rész 3-3,5 órás anyagot tartalmaz, és ezek mindegyike 3 részből áll: mozgásból, elméletből, gyakorlatból.
➸ Az elméleti részben tisztázunk minden alapfogalmat és összefüggést, (mi a jóga, a relaxáció, koncentráció, kontempláció, meditáció, tudat, lélek, energia, flow/ áramlás, csakra, karma, sors… hogyan vesztünk energiát, hogyan lehet segíteni a tisztulást, elengedést, hogyan tudunk töltődni… stb, stb…), ami szükséges ahhoz, hogy tudatosan alakítsd át az életed olyanná, ami boldoggá és kiteljesedetté tesz, és segít, hogy elhagyd a felesleges szorongást, megértsd, hogy mi valóban lényeges és mi csak babonaság…
➸ Aztán megismerkedünk számos gyakorlattal (relaxáció, mélyrelaxáció (jóga nidra), légzőgyakorlatok, koncentráció, mantra, mudra, vezetett meditáció, meditációs/ jelenlét (mindfulness) gyakorlatok, dinamikus meditáció, méhtisztító gyakorlat, sámánisztikus technikák, tudatos álmodás…), melyekből kiválaszthatod a későbbiekben mindig, amire épp szükséged van… tehát egy nagyon hasznos segítség a tudatos önismereti utadon.
➸ A mozgás is tematikus felépítésű, csakrákra és elemekre összpontosít, kezdőknek is könnyedén követhető ászanázást (jógapózokat), pránajámát (légzőgyakorlatokat) és intimtornát (gátizomtornát, medencealap-regenerációt) is tartalmaz.
Még bővebben a tanfolyam anyagáról itt olvashatsz.
➸ A tanfolyam egyben vásárolható meg, összesen kb. 17 órányi anyagot tartalmaz, 17.990 Ft, és 4 hónap áll rendelkezésedre meghallgatni, elvégezni
➸ 2000 Ft kedvezményt kapsz a tanfolyam árából, ha korábban már elvégezted a fenti Méhtisztító gyakorlat workshopot – az akciós kódot megtalálod a Méhtisztító gyakorlat vásárlásáról küldött levélben. Ha nincs meg, írj nekem!
•⊱ Rázd le magadról a felesleges terheket, és indulj el Önvalód felé magabiztosan, élj kiteljesedett és örömteli életet!

elvégzem a tanfolyamot

•⊱ Ingyenes jógaszösszenetek és tanítások

➸ rövidebb videók: ászanázások, mantrák, meditációk és tudásanyagok mindenkinek az alábbi gombra kattintva
➸ továbbá találsz írásokat a jógáról, jelenlétről, tudatos életről: itt, a honlap egyes oldalain és a blogon: jógáról, hatha jógáról, rádzsa jógáról, archetípusokról, évkörről, csakrákról… jó böngészést ♡

megnézem az ingyenes videókat

Praktikus infók az adatvédelemről

A fizetésről

Az oldalon bankkártyás fizetés működik, mely a Stripe fizetési szolgáltatón keresztül történik. A Stripe rendelkezik a jelenleg elérhető legmagasabb szintű online fizetésvédelmi rendszerrel, náluk biztonságban tudhatod a kártyaadataidat- ők kezelik és őrzik adataidat. A Pipitér Jóga nem lát rájuk, nem fér hozzájuk.

A személyes adatokról

Az adatvédelmi irányelvben bővebben olvashatsz a nyilatkozatomról, mely szerint a neved, lakcímed és az e-mail-címed kizárólag a számlaíráshoz és a számla kiküldéséhez használom fel, illetve az előfizetéseddel kapcsolatos, bármilyen váratlan eseményről való értesítéshez. Az adataidat nem adom ki harmadik félnek, nem használom fel marketingcélokra.
Amennyiben mégis szeretnél értesülni az új videókról, eseményekről, iratkozz fel a hírlevélre, illetve kövesd figyelemmel a blogot vagy az egyéb közösségi oldalakat (FB, instagram, youtube) (minden elérhetőség itt). Ha bármi kérdésed lenne, készséggel állok rendelkezésedre!

•⊱ Felszabadító gyakorlást, oldódást, töltődést, és Önmagaddal kapcsolódást – és ezáltal egyre örömtelibb életet kívánok!⊰•
Namaste ♡
Bori
•⊱Pipitér Jóga – a minőségi én-időd: a gyógyító én-időd.⊰•

? Om tat sat. ?