Videók

2020 májusában elindult a Pipitér Jóga videóoldala az otthoni gyakorlás támogatásához!! Juhúúú!! 🤩 🥳 🥳 🥳
A Minőségi én-idő videócsomagomhoz kedvező áron, csupán 3900 Ft-ért vehetsz korlátlan hozzáférést egy hónap időtartamra, ha rendszeresen jógáznál-
vagy kölcsönözhetsz belőle 1-1 videót 24 órára 900 Ft-ért, ha alkalmanként gyakorolnál.
!! FONTOS: fel szeretném hívni a figyelmet, hogy ha havi előfizetést veszel, az oldal automatikusan megújulóra állítja azt– ha ezt nem szeretnéd, állítsd át: az útmutatóban, a 21. oldalon ezt is megtalálod, pénzt visszautalni nem tudok sajnos.

Itt lejjebb most megtalálod a további részleteket: praktikus infókat az oldalról, tartalmáról, fizetésről, és segítséget is hozzá, stb.- de ha már tudod ezeket, és azt is, hogyan biztonságos otthon gyakorolni, és most közvetlenül a videókhoz lépnél…:

✼ Pipitér Jóga Otthon ✼

praktikus infók röviden

A csatornát a Vimeo nevű oldalon tudtam kialakítani, mert itt lehet a legtöbbféle módon videót kínálni: lehet kölcsönzéssel és havi előfizetéssel is. A hátránya, hogy nem magyar- de talán nem túl bonyolult… Akinek problémát okoz az angol felület, talál itt egy segítő útmutatót, amit készítettem, hogy melyik oldalon mit lehet választani, hova kell kattintani…
!! FONTOS: itt is fel szeretném hívni a figyelmet, hogy ha havi előfizetést veszel, a Vimeo automatikusan megújulóra állítja azt, tehát ha ezt nem szeretnéd, állítsd át, az útmutatóban, a 21. oldalon ezt is megtalálod, pénzt visszautalni nem tudok sajnos.

Tehát a Pipitér Jóga videóoldalán találtok egy bevezető-bemutatkozó videót, hosszabb és rövidebb gyakorlásokat mind egy csomagba szedve (“Minőségi én-idő” jógacsomag), valamint ingyenes gyakorlásokat, tudásanyagokat, és előzeteseket (az ingyenes tartalmak a Pipitér Youtube-csatornáján is továbbra is fent lesznek).
Minden héten egyre többféle óra közül válogathatsz, egyre bővül a kínálat, így változatosan tudsz gyakorolni otthon vagy bárhol…
További részleteket lejjebb tudsz olvasni.

Mielőtt belekezdenél, nézd meg a biztonságos otthoni jógagyakorlásról ezt a videót, kérlek, vagy olvasd el a lenti tudnivalókat, hisz a videókra önállóan, saját felelősségedre gyakorolsz, ezért tudd, hogy hogyan lesz a legjobb, méghozzá tartósan… és így: egyre jobb!;)

ÉÉÉS A HÍRLEVÉL! ➸➸ Ha szeretnél értesülni az új videókról és egyéb eseményekről, iratkozz fel a ➸ hírlevélre! 🙂

… és hosszabban…:
Mit találsz most a Pipitér Jóga videóoldalán?

Az oldalon jelenleg 10 videót találsz: Holdfázis/ csakrák/ testtájak szerint, illetve menstruációs ciklushoz igazítva is tudsz jógázni:
ez 4 + 1 db 90 perces videó és ezeken felül találsz 2 db 45 perces gyakorlást, valamint
3 db 20-30 perces ingyenes videót is… és a kínálat folyamatosan bővül, főként, hogy az online élőben készült jógaórákat is felteszem 24 órán belül a csomagba!
Tehát kortól, nemtől, tudásszinttől függetlenül tudsz mozogni önállóan.

A Holdjóga & Ciklusjóga videókról:
¤ Teljes testet megmozgató, 28 napos/ 4 hetes gyakorlási program
¤ Alapszintű gyakorlások, tehát kezdők is bátran próbálják ki! 🙂 (Az alapszintet 1 pötty ● jelöli, a nehezebb ászanákat tartalmazó videókat majd ●● és ●●● fogja…:)
¤ 4 + 1 videó: minden Holdfázisra/ ciklusszakaszra 1 videó + 1 kifejezetten a vérzés napjaira, ami egy kellemes, görcs- és stresszoldó, meditatív gyakorlás.
¤ Hogy miért jó így jógázni, arról az ingyenes ismertető videókat nézd meg, vagy olvasd el itt dióhéjban:
✼ A Holdhoz igazodás egy módja annak, hogy tudatosan éljük meg a hónapot, a fázisokhoz igazodva a testünk, lelkünk változásait jobban meg tudjuk figyelni. Ajánlott menopauzába/ változókorba lépett hölgyeknek és férfiaknak is, hisz a Hold mindannyiunkra hat – férfiakra kevésbé, de azért rájuk is- pl. mindannyian nyugtalanabbak és feszültebbek vagyunk Teliholdkor, így jól jön egy stresszoldó gyakorlás… Újholdkor minden könnyebben megy, aktívabbak vagyunk, a testünk is könnyebb, a köztes időszakok pedig átmeneti jellegűek. A Holdjóga mindenkinek kedvező tehát, mivel növeli a tudatosságunkat.

✼ A ciklusjóga a női létünkkel kapcsolatos feszültségeket, szorongásokat (elutasítást) oldja, és segít megbarátkozni az állandó változással, ami a női testben és lélekben zajlik- és megértve az időszakokat, felhasználni mindig arra, amire való, így harmóniába kerülünk magunkkal kívül-belül.
➸ A szakaszok tudatos megélése segít abban, hogy az életünket is tudatosabban éljük, ami pedig ahhoz vezet, hogy összeszedettebbé és energikusabbá válunk. A női jógáról bővebben.

Technikai infók: fizetési módokról, díjakról…

¤ A Pipitér Jóga Vimeós oldalán láthatod a videókat: vannak különálló videók, ezek mind ingyenes kisebb gyakorlások vagy ismeretanyagok, ill. előzetesek. A hosszabb, fizetős órákat egy csomagban találod meg, melynek neve “Minőségi én-idő jógaórák”.
¤ Havi előfizetéssel (subscription), 3900 Ft-ért minden jógavideóhoz hozzáférsz– folyamatosan bővül a kínálat, rövidebb gyakorlások is folyamatosan érkeznek, és különböző fókuszú videók is.
¤ Ha csak alkalmanként gyakorolnál, kölcsönözni (rent) is tudsz 1-1 videót 24 órára, 900 Ft-ért.
¤ FONTOS!! ha havi előfizetést veszel, a Vimeo automatikusan megújulóra állítja azt, ha ezt nem szeretnéd, állítsd át, az útmutató 21. oldalán ezt is megtalálod.
¤ Hogy meg tudd venni valamelyik módon a videót/-kat, regisztrálnod szükséges a Vimeo felületén. HA NEM ÉRTED A FELÜLETET, nehézséget okoz az angol vagy a tájékozódás rajta, találsz segítséget ezen a linken, egy bemutatót, hogy lépésről-lépésre melyik képernyőn mit kell beírni, hova kattintani…
¤ Az árak az oldalon dollárban/ euróban vannak megadva (sajnos nincs magyar Forintot is használó videóbefogadó oldal, ami a fenti opciókat is biztosítani tudja; ahogy változik az árfolyam, módosítom, hogy mindig ennyi legyen Forintban a videó, amennyit fent írtam, pár tíz forintos eltérés persze lehetséges…), de az oldalon lehet magyar bankkártyával fizetni, ill. egyszerűen és biztonságosan PayPal-on keresztül (itt regisztrálhatsz, ha még nincs fiókod). A fizetésnél középárfolyamon vált a bank általában, és ingyenesen lehet fizetni, de erről tájékozódj a számlavezető bankodnál, ha bizonytalan vagy benne. A biztonságos fizetést a Paypal garantálja, ahol regisztrálhatsz, és így nem kell minden alkalommal elővenned a bankkártyát: paypal.com/hu/home .

¤ !! HA NEM ÉRTED A FELÜLETET, nehézséget okoz az angol, ezen a linken meg tudsz nézni róla egy bemutatót, hogy lépésről-lépésre melyik képernyőn mit választhatsz.

Mielőtt belekezdenél…!

Mielőtt belefognál az önálló gyakorlásba, olvasd el az alábbi tudnivalókat, kérlek, vagy lejjebb nézd meg a videót arról, hogyan tudsz biztonságosan gyakorolni!

¤ Kb. 2 órával a mozgás előtt már ne egyél, és inni se igyál sokat közvetlenül a jóga megkezdése előtt. Vedd ki a rágót a szádból, hogy nehogy félrenyeld, és hogy el tudj mélyülni…!
¤ Ha szemüveges vagy, ha nem érzed magad túl bizonytalannak nélküle, szemüveg nélkül jógázz- így lazítani tudnak a szemizmaid is!
¤ Készíts magad mellé minden esetben egy plédet is- ha más eszköz is szükséges, azt a videóhoz kapcsolódó leírásban jelzem.
¤ Kérlek, vedd figyelembe, hogy a jógavideóimra saját felelősségedre gyakorolsz, ezért figyelj oda az elhangzó instrukciókra és a testedre, és semmi gond nem lesz!:) Annyira menj bele egy-egy pózba, amennyire érzed, hogy már nyúlik/ oldódik/ dolgozik a célzott terület, de NEM FÁJ!

Fokozatosan, a testedet, Önmagadat tiszteletben tartva és szeretve tágítsd a határaidat! Örülj magadnak és a jógának!:)

¤ Ha nem találsz olyan jógavideót, ami a Te testi/ lelki problémakörödre tudsz végezni, írj, szívesen készítek, hogy tudj magadon dolgozni jógával (is)! 😉

Ha bármilyen kérdésed van, kérdezz bátran az elérhetőségeimen!
Jó gyakorlást, önfejlesztést!

Namaste ♡
Bori

feliratkozom a hírlevélre