Videók

•⊱ Minőségi én-idő – hogy Önmagad
legegészségesebb és legörömtelibb verzióját élhesd! ⊰•

Jógaórák és tanfolyamok kedvező áron,
kezdőknek is

Ha már van előfizetésed, jelentkezz be, ha még nincs, olvass tovább, milyen jógafoglalkozásokat találsz itt:

bejelentkezem

TARTALOM:
•⊱ Minőségi én-idő jógacsomag: változatos gyakorlás – jelenleg kb. 50 videó közül válogathatsz…;
•⊱ Méhtisztító gyakorlat (~2 órás workshop): hatékony elengedés és megújulás;
•⊱ Bevezetés a meditációba tanfolyam: alapos és sokrétű tudásanyag teljesen kezdőknek is;
•⊱ Ingyenes jógaszösszenetek;
•⊱ Bankkártyás fizetésről, adatvédelemről.

•⊱ “Minőségi én-idő”- jógacsomag

➸ Jógázz otthon… vagy bárhol, heti, havi vagy akár éves program szerint!
➸ Jelenleg kb. 50, de egyre több jógavideó közül válogathatsz kedvező áron, korlátlanul, az előfizetésedtől függően 1 napig, vagy 1, 6 illetve 12 hónapig.
➸ A 20-90 perces jógaórák tematikusak, Holdfázis, menstruációs ciklus (havi/ 28 napos jógaprogram), testtájak, csakrák, napok (heti jógaprogram), archetípusok, évkör (éves jógaprogram) szerint vannak összeállítva. mozgásközpontúbb hatha órák mellett találsz meditatív jellegű, évkörhöz igazodó rádzsa órákat is… Szerepelnek mindegyikben könnyebb és nehezebb ászanák is (de mindig mondom, melyik gyakorlatot hogyan tudod könnyíteni vagy nehezíteni testi-lelki kondíciódnak, aktuális igényeidnek megfelelően…), és sokban van intimtorna/ gátizomtorna is.
➸ Találsz a csomagban mantrázást, érkezik még hamarosan többféle gyakorlat, vezetett meditáció, relaxáció, jóga nidra, pránajáma (légzőgyakorlatot), gátizomtorna… is
➸ Ha nem találsz olyan jógaórát, amit szeretnél, írj és szívesen készítek olyat is. : )
➸ Az előfizetés, időtartamtól függően, havi 3500-3990 Ft vagy napi 990 Ft, és korlátlan hozzáférést biztosít az érvényesség alatt.
➸ Ha előbb kipróbálnád, milyen velem jógázni, az alább található ingyenes videókat vagy a 24 órás előfizetést ajánlom figyelmedbe.
•⊱ Ezek a videókkal becsempészheted napjaidba, heteidbe az igazi minőségi én-időt, ezt azt jelenti, hogy segítségükkel oldódhatsz és töltődhetsz, azaz erősödhetsz testileg-lelkileg… Add meg magadnak az esélyt, hogy Önmagad legegészségesebb és legörömtelibb verzióját éld! Jó gyakorlást kívánok!!

szeretnék előfizetni

•⊱ Méhtisztító gyakorlat:
hatékony elengedés és megújulás (workshop)

➸ A női energiarendszer nagyon fontos központja a méh (akkor is, ha nincs meg a szerv, mert az energetikai lenyomata ott van!), és rajta keresztül hatékonyan tudjuk magunkat oldani, tisztítani, sőt, rendszeresen gyakorolva: gyógyítani… A méhtisztító gyakorlat tehát segít az elengedésben és megújulásban, de abban is, hogy rálátást nyerjünk életünk vonulataira… azaz Önmagunkra…
➸ A workshop alapos elmélettel kezdődik (kb. 90 percben), hogy értsd, mit és miért csinálsz: hogyan működik az energia, a tudat, a női energiarendszer, a gyakorlat… és így akkor tényleg épülésedre tud majd szolgálni…!
➸ Ezután a gyakorlati rész következik kb. fél órában.
Bővebben itt olvashatsz róla még.
➸ A workshop 3990 Ft, és 1 hónapig korlátlan hozzáférésed van a tudásanyaghoz (elmélethez és gyakorlathoz is).
➸ Ha elvégzed a Méhtisztító workshopot, 2000 Ft kedvezményt kapsz a Bevezetés a meditációba tanfolyam árából!
•⊱ Váljék egészségedre! sőt, egészségünkre: mert ha mi, nők tisztulunk, az egész emberiség tisztul, hisz a méhünk által mi közvetlenebb kapcsolatban vagyunk a Teremtéssel, mi vagyunk a családban a központ, belőlünk fakad a jövő: mi neveljük a jövő vezetőit, családfőit és anyáit… ♡

megveszem a workshopot

•⊱ Bevezetés a meditációba: 4 részes tanfolyam az alapoktól

➸ 4 részes alapos és sokrétű tanfolyam teljesen kezdőknek (is), melyben minden rész 3-3,5 órás anyagot tartalmaz, és ezek mindegyike 3 részből áll: mozgásból, elméletből, gyakorlatból.
➸ Az elméleti részben tisztázunk minden alapfogalmat és összefüggést, (mi a jóga, a relaxáció, koncentráció, kontempláció, meditáció, tudat, lélek, energia, flow/ áramlás, csakra, karma, sors… hogyan vesztünk energiát, hogyan lehet segíteni a tisztulást, elengedést, hogyan tudunk töltődni… stb, stb…), ami szükséges ahhoz, hogy tudatosan alakítsd át az életed olyanná, ami boldoggá és kiteljesedetté tesz, és segít, hogy elhagyd a felesleges szorongást, megértsd, hogy mi valóban lényeges és mi csak babonaság…
➸ Aztán megismerkedünk számos gyakorlattal (relaxáció, mélyrelaxáció (jóga nidra), légzőgyakorlatok, koncentráció, mantra, mudra, vezetett meditáció, meditációs/ jelenlét (mindfulness) gyakorlatok, dinamikus meditáció, méhtisztító gyakorlat, sámánisztikus technikák, tudatos álmodás…), melyekből kiválaszthatod a későbbiekben, amire épp szükséged van… tehát egy nagyon hasznos segítség tudatos önismereti utadon.
➸ A mozgás is tematikus felépítésű, csakrákra és elemekre összpontosít, kezdőknek is könnyedén követhető ászanázást (jógapózokat), pránajámát (légzőgyakorlatokat) és intimtornát (gátizomtornát, medencealap-regenerációt) is tartalmaz.
Még bővebben a tanfolyam anyagáról itt olvashatsz.
➸ A tanfolyam egyben vásárolható meg, összesen kb. 17 órányi anyagot tartalmaz, 15.990 Ft, és 3 hónap áll rendelkezésedre meghallgatni, elvégezni… !! Jelenleg csak Facebook-csoportba lépve tudod elvégezni a tanfolyamot, 2021. május közepétől lesz elérhető itt helyben- ha nem vagy FB-os, de elvégeznéd addig is, keress meg, és ajánlok megoldást!
2000 Ft kedvezményt kapsz a tanfolyam árából, ha korábban már elvégezted a fenti Méhtisztító gyakorlat workshopot – az akciós kódot megtalálod a Méhtisztító gyakorlat vásárlásáról küldött levélben. Ha nincs meg, írj nekem!
•⊱ Rázd le magadról a felesleges terheket, és indulj el Önvalód felé magabiztosan, élj kiteljesedett és örömteli életet!

elvégzem a tanfolyamot

•⊱ Ingyenes jógaszösszenetek

➸ rövidebb videók: ászanázások, mantrák, meditációk és tudásanyagok mindenkinek ♡
➸ továbbá találsz írásokat a jógáról, jelenlétről, tudatos életről: itt, a honlap egyes oldalain és a blogon: jógáról, hatha jógáról, rádzsa jógáról, archetípusokról, évkörről… jó böngészést : )

megnézem az ingyenes videókat

Praktikus infók az adatvédelemről

A fizetésről

Az oldalon bankkártyás fizetés működik, mely a Stripe fizetési szolgáltatón keresztül történik. A Stripe rendelkezik a jelenleg elérhető legmagasabb szintű online fizetésvédelmi rendszerrel, náluk biztonságban tudhatod a kártyaadataidat- ők kezelik és őrzik adataidat. A Pipitér Jóga nem lát rájuk, nem fér hozzájuk.

A személyes adatokról

Az adatvédelmi irányelvben bővebben olvashatsz a nyilatkozatomról, mely szerint a neved, lakcímed és az e-mail-címed kizárólag a számlaíráshoz és a számla kiküldéséhez használom fel, illetve az előfizetéseddel kapcsolatos, bármilyen váratlan eseményről való értesítéshez. Az adataidat nem adom ki harmadik félnek, nem használom fel marketing célokra.
Amennyiben mégis szeretnél értesülni az új videókról, eseményekről, iratkozz fel a hírlevélre, illetve kövesd figyelemmel a blogot vagy a FB-oldalt… (minden elérhetőség itt). Ha bármi kérdésed lenne, készséggel állok rendelkezésedre!

•⊱ Felszabadító gyakorlást, oldódást, töltődést, és Önmagaddal kapcsolódást – és ezáltal egyre örömtelibb életet kívánok!⊰•
Namaste ♡
Bori