Tanítás/ előadás

Az Új Korszak

Előadás/ hangolódással, energetikai-tudati munkával átszőtt tanítás


Nagyon mélyreható, masszív átalakulás, változás van a világban, és ez nem véletlen, oka és célja van – és ezeket szeretném feltárni, a tendenciák és okok megértésével segíteni az arra készen állók átkalibrálódását az Új Energiára.

Meditációban, üzenetben kaptam a feladatot, hogy tartsak az Új Korszakról előadásokat, hangolódással, energetikai-tudati munkával átszőtt tanításokat, hogy segítsem ezzel is a felfényesedést a Földön azok számára, akik már érzik a változást, és képesek megnyílni felé, és befogadni az egyre erősödő, nagyon magas rezgésű energiákat.

A szabad akarat a legfőbb törvény az Univerzumban, így ránk is, most is érvényes: most is választhatunk, hogyan élünk a lehetőséggel: kapcsolódhatunk ezzel az új energiával tudatosan és nyitottan, azaz hozzáalakíthatjuk magunkat, és méltóságunk és lehetőségeink teljes tudatában felülhetünk ennek a hatalmas energiahullámnak a tetejére, szörfözhetünk rajta, örömtelien és szabadon, élvezhetjük az egyre és egyre nyíló lehetőségeket, dimenziókat;
vagy ragaszkodhatunk a régi sémákhoz, rendszerhez, elképzeléseinkhez… félhetünk is ettől a hatalmas változástól, ellenállhatunk is neki, kapaszkodhatunk a lebomló rendszerekbe, az viszont azt hozza, hogy hatalmas nyomást élünk meg, az egyre növekvő Fény nyomását, és szenvedéseket vonzunk be magunknak, amíg nem merjük felnyitni a szemünket és szívünket arra, hogy ez értünk történik, a változás emelő, szabaddá tevő lehetőségeket hoz mindig és most is, tehát érdemes tudatosan nyitni, változni, a Szívünkkel, Lelkünkkel kapcsolódni…

Azért is kaphattam ezt a feladatot, mert az utóbbi pár évben már az Új Energia, Új Korszak szerint élek egyre inkább, így tapasztalataim is vannak, azokat is át tudom adni; illetve mert megnyílt 2021 végén a finomérzékelésem (Harmadik szemem és Koronacsakrám) olyan mértékben, hogy képes vagyok lehozni, csatornázni, szavakba önteni nagyon magas, isteni tisztaságú szintről érkező információkat (hogy ez megtörténhessem, szükséges volt előtte kidolgoznom mindenféle személyes traumámat, személyiségbeli blokkomat, hogy tiszta csatornává válhassak… erről a magamról menüpontban többet olvashatsz)… tehát a tanításon nem csupán én veszek részt, nem én vezetem, én csak testben vagyok ott, nem én adom át a tudásom, hanem isteni tisztaságú Felemelkedett Mesterek energiáját, információit csatornázom verbálisan és energetikailag is annak, aki megnyitja magát… intenzív felismeréseket, blokkoldódásokat tud hozni ez a magas rezgésű tér, és mivel a magas szintű energia maximálisan intelligens, mindenki számára a legmegfelelőbb módon segíti az Új Korszak energiájára való átállást (kvázi egy beavatást kap, aki elfogadja). De persze nem kötelező megnyitni magát egy résztvevőnek sem (vö. szabad akarat), úgy is van haszna az előadás meghallgatásának… erről lejjebb bővebben írok.

A beáramló tiszta, intelligens energia a csoport igényeihez és egyénjeihez alkalmazkodik, így az egyes, azonos címen meghirdetett alkalmak tartalma némileg különbözhet… ez egy organikus műfaj, szóval minden tekintetben lehetnek változások a kiíráshoz képest… engedjük az Áramlást dolgozni… just let it flow… 🙂 🌊 🙏💗

A tanítást hangolódás követi, ekkor mindenkinek behívjuk a Lelkét, Önvalóját, a valódi, legmagasabb szintű énjét, és javaslok mantrát is, amivel ezt minden nap többször is megteheted… minél többször annál jobb! : )

A hangolódás mellett mindig javaslok gyakorlatokat, amelyekkel erősíteni, tisztítani, emelni tudjuk magunkat akár napi szinten, hogy még könnyebben menjen az átalakulás, fényesedés.

A tanítást egy bő órás jógaóra előzi meg, amelynek a haszna, hogy segít nyitottabbá válni az energiák befogadására azzal, hogy kimozgatjuk a fizikai testünkből a görcsösségeket, kiszakadunk jobban a hétköznapokból, megérkezünk tudatosan a jelenbe… tehát tisztábban, nyitottabban tudjuk beengedni az utána következő előadás/ tanítás során a Nagymesterek energiáját. DE fontos, hogy NEM KÖTELEZŐ megnyitnod magad, ha még nem szeretnéd bármi miatt!! Akkor is van haszna, racionális megértést akkor is hoz az előadás… erről lejjebb bővebben…

Lejjebb GYIK formájában, kérdezz-felelek-ben további részleteket találsz…
most viszont

Pár praktikus infó

➸ Az aktuális helyszíneket, időpontokat, témaköröket az Esemény menüpontban, ill. Facebook- és Instagram oldalamon mindig hirdetem, de online, a videóoldalamon is elérhető lesz majd az anyag 2023-tól…

➸ Az első előadássorozat címe, témája: “Az Új Korszak – hogyan lehet örömteli Számodra a most megnyíló időszak?“:
általános áttekintés: miben különbözik az Új Korszak a Régitől, miért jöttünk a Földre, mit tapasztaltunk régen, és mit szükséges most megtanulnunk…
Jóga, előadás/ tanítás és hangolódás kb. 3 és fél órában.

➸ A második témakör várhatóan: a férfi és női energiák, minőségek összhangja egyénileg ÉS párkapcsolatban… a szerelem és a közös emelkedés… a jobb és a bal agyfélteke, a női és férfiagy különbségei, energiarendszerük és szerelmük megélésének különbségei… hogyan lesz tartós a szerelem, a közös fejlődés. A kulcs az Új Korszakban a női és férfi minőség szempontjából. És egy tisztító energetikai gyakorlat tanulása. Kb 3 és fél órás a teljes foglalkozás.

➸ Harmadik témakör várhatóan: az egység, a feltétel nélküli szeretet, illetve a kétség, árnyék haszna, tanításai… a fent és a lent harmóniája. A Halál és az Élet jellemzői.

➸ Negyedik témakör várhatóan: a bőség, a pénz, a szerencse a tudatos ember életében

GYIK: gyakran ismételt kérdések – és válaszok – a tanítással kapcsolatban

Előrebocsátom, hogy nagyon szuper, ha jönnek kérdések, mert nagyon fontos, hogy a racionális elménkkel is értsük mi történik, mert ha bizonytalanok vagyunk, nem értjük, ködös, az akadályozza az energia-áramlást, és nem tud olyan hatékony lenni az oldódás, átkalibrálódás… és mindig van érthető válasz- ha nyitott vagy a befogadására, logikusan is abszolút érthetővé válnak a folyamatok, még olyan elvont dolgok is, mint tudat, energia, lélek, stb. (ha ezeket szeretnéd alaposabban körbejárni, a Bevezetés a meditációba tanfolyamomat ajánlom figyelmedbe)

Csoportosan hogyan történik a blokkoldás (ránézek-e külön mindenki elakadására…)?
⦁ Ez a szitu különbözik az egyéni lélekkommunikációtól: itt csoportos és tanítással egybekötött. Ez úgy működik, hogy nem nézem meg egyenként mindenkinek az elakadását, előző életeit, stb., hanem egyszerűen csak érzékelem, hogyan beszéljek, mit mondjak- és mindenkihez megérkezik a válasz, sokszor már a kérdés feltevése nélkül.
Tehát egyrészt verbálisan is megérkezik a szükséges infó, ugyanakkor energia formájában is, mivel miközben beszélek, hatalmas energia jár át, nagyon magas szintű, isteni tisztaságú (a Föld iskoláját már bőven kijárt, itt is megvilágosodott) Mesterek közvetítője vagyok, az ő eszközükként működöm, tehát rajtam keresztül nagy, magas szintű, a Lelkedhez emelő, tiszta energia áramlik be az energiarendszeredbe, és ez a nagy erő elkezdi a blokkokat leépíteni és helyette a bőség, öröm, szabadság, stb, magas rezgésű/ szintű energiákat megnyitni.
Az oldódás tehát azzal jön létre (vagy indul el (aszerint, kinek milyen mértékű a blokkja)), hogy megnyitod magad, és ezzel a szándékodat is kinyilvánítod, hogy át akarsz alakulni az Új Korszak energiáihoz, illetve ennek megfelelően a legmagasabb szinteddel, a Lelkeddel egyesülni- ez a Te részed, a nyitás, a megengedés, ami szabad akaratodból való döntésed által létre is jön.

Nem terhelhet meg a nagy energia, amit kapok?
⦁ Az az energia, ami érkezik, az magas szintű, tiszta, emelő energia, ami azt is jelenti, hogy maximálisan intelligens, tehát mindenkihez a neki megfelelő módon alkalmazkodik, azaz pontosan olyan módon és mértékben kezd Téged is átalakítani, ahogy Neked tökéletesen megfelelő.
Lehet, hogy érzel utána fáradtságot 1-2 napig, mert elkezd átalakulni a működésed, és ez picit olyan, mint egy műtét, kivesz és betesz dolgokat, csak energetikailag, úgyhogy igyekezz biztosítani magadnak utána a pihenést, és igyál sok vizet, hogy fizikai szinten is támogasd a kitisztulást, a régi, lejárt energiák/ anyagok távozását…

Ha mindenki megnyitja magát a csoportban, nem keverednek össze az energiák? És nem látnak rá az én személyes problémáimra?
⦁ Mindenki felém, jobban mondva rajtam keresztül nyitja meg magát, tehát egymással nem kapcsolódtok össze, összekeveredni nem fognak az energiáitok, és beléd sem lát senki más jobban, mint máskor.
A “rajtam keresztül” kifejezés azért fedi jobban, ami történik, mert én csatorna vagyok a szituban, nem “nekem” nyitod meg magad, nem én vagyok az aktor (ahogy az egyéni lélekkommunikációban is én a közvetítő vagyok, nem az irányító, mert az a Lelked, ill. egyéb magas szintű, tiszta energiák)… szóval rajtam keresztül nyitjátok meg magatokat, mégpedig nagyon magas szintű, isteni tisztaságú (a Föld iskoláját már bőven kijárt, itt is megvilágosodott) Tanítók, Guruk, Mesterek felé, akik ott lesznek a térben energetikailag, és tanítanak, gyógyítanak rajtam keresztül. Tehát tiszta, emelő energiákat kapsz, amit a védett, tiszta, biztonságos tér is garantál, amit nem csak én magam tartok, hanem szintén magas szintű, isteni segítők. Tehát nem érkezik semmilyen lehúzó, manipulatív energia.

➸Ha még nem érzem úgy, hogy megnyitnám magam, akkor is érdemes elmenni a tanításra?
⦁ Aki megengedi, hogy belépjek az energiarendszerébe, annak sokkal hatásosabb az alkalom, az átalakulás;
aki még nem meri ezt megengedni, arra is hat, de inkább a racionális agyára, a verbális átadás, a hallott szöveg… és ez rendben van, nem gond, nem szabad siettetni, majd megérik benned is, ha már nem fogsz félni, meg mered engedni magadnak a kellemes és emelő energiákat, megéléseket, és elkezdesz intenzívebben felfényesedni…

Mit okoz, ha engedem, hogy átjárjanak a magas szintű energiák?
⦁ Aki szívesen (szívből) megnyitja magát és engedélyt ad, hogy belépjek, a blokkjai neki megfelelő intenzitással elkezdenek lebomlani a nagyon magas szintű energiaáramlás hatására- és a blokkok lebomlásával egyre jobban be tud áramolni a Lélek magas szintű fénye, energiája, és mivel jobban átjár, ebbe az irányba át is alakít: fokozatosan ki tud alakulni a magas szintű (bőség, öröm, szeretet, magabiztosság, béke, stb) energia a rendszeredben/ tudatodban, azaz azok működésbe tudnak jönni az életed területein (fizikai és érzelmi egészség, jóllét stb) … ezen felül az Új Korszak vadi új energiái is be tudnak érkezni, épülni és szépen fejleszteni.

Összességében tehát tisztítja az energiarendszered, a tudatod a múlt terheitől, és nem csak a Lelked magas szintű fényével kapcsol össze, hanem segít átkalibrálni Magad az Új Korszakra, mivel ott nagyon magas rezgésre, szuperségre van lehetőség, és ezt el kell tudni bírni fizikailag és érzelmileg és energetikailag is…

⊱⛭☽♡⊰

Ha lenne kérdésed még, írj bátran.

Itt az idő, lépjünk be tudatosan az Aranykapun az Új Korszakba, éljünk fényünkkel, Lelkünkkel, isteni lehetőségeinkkel, merjük megengedni magunknak a szabadságot és örömöt!
Várlak szeretettel!
Namaste ♡
Bori