Kristálytiszta énünk ideje

Azóta, hogy ennyire megnyílt a látásom, érzékelésem, szinte minden nap jön valaki, hogy együtt dolgozzunk (személyesen vagy online), azaz hangolódjunk, és a lelke iránymutatása szerint bontakozzunk ki még inkább. Mert én is nagyon sokat tanulok ezekből az alkalmakból. És még különlegesebbé teszi az élményeket, az a formabontó, izgalmas időszak, amelyben most hatalmasakat lehet lépni… Nagyon hálás vagyok, hogy ennek részese lehetek.

Nagy próbatételhez nagy segítség

Most nagyon gyorsan lehet fejlődni, letenni terheket, és így sok minden, amit a hagyományos tanítások korábban leírtak, picit máshogy vannak most, felgyorsult, intenzívebbé vált az átalakulás és új lehetőségek nyíltak meg a földi utat járók előtt. Amilyen nehéznek tűnik, mielőtt felvállaljuk a feladatunkat, annyira lesz csodás, ha beleállunk, mert a felforduláshoz mérten nagy segítséget is kapunk hozzá, mert annyira azt szeretné most az Élet, hogy tegyük le a voksunkat magunk mellett, és ehhez nagy lehetőséget, nagy erőket biztosít számunkra.

Minden ilyen közös munka alkalmával sok újat is tanulok, de sok olyan dologgal is találkozom, amiről már tudtam- viszont teljesen más mélységet és megértést hoz az, hogy érzékelhetem, tapasztalom többdimenziósan a jelenségeket a közös munkában. Ez azt hozza, hogy meglátok újabb összefüggéseket is általa… és így megy tovább, ez egy pozitív spirál, ami csak visz és újabb és újabb dimenziókat, tereket és minőségeket mutat meg a Teremtésből. Ez nekem hihetetlen élmény, csak ámulok és bámulok a zsenialitásán, csodás ajándékot kaptam ezzel… Az külön öröm, hogy ezzel segíteni is tudok annak, aki eljön, hogy gyorsabban le tudja tenni a terheket, kapcsolódni tudjon isteni lényegével, a Lelkével- és hálás vagyok mindenkinek a bizalomért, és hogy én lehetek az útjának ezen szakaszán a közvetítő, segítő.

Tudati szintek és az önmunka

Az egyéniben végzett közös munka során, az eddigiek alapján, az alábbi 3 csoportot látom kirajzolódni:

♡ Akik még nem igazán dolgoztak magukon, de eldöntötték, hogy szeretnének mozdulni, elegük van abból, ami jelenleg van bennük/ körülöttük, és ezért eljönnek, hogy belefogjanak a terhek lerakásába. Náluk az elakadásokkal még masszívan dolgozunk, belemegyünk a karmikus terhek kioldásába, letételébe. Náluk a lélek ad is rendszeresen végzendő gyakorlatokat, hogy egyrészt: megtapasztaljon magáról az adott ember vmi újat azáltal, hogy a gyakorlat segítségével új élményeket szerez magáról, új energiákkal találkozik; másrészt: hogy növekedjék az energiaszint, ami könnyíti szempontváltást, a rálátást, döntéshozatalt, megértést és a kilábalást; harmadrészt: hogy tettekkel bizonyítsa az ember, hogy tényleg elkötelezi magát a felfényesedés mellett, tehát hogy hajlandó a gyakorlásnak és magának időt teremteni a hétköznapjaiban. Fontos, mert ezzel kialakul/ bizonyításra kerül a valódi felelősségvállalás! Annak az ideje lejárt, hogy eljárunk kezelésekre, beszélgetésekre, de mi magunk nem teszünk hozzá, hanem járunk “tankolni”, de nem vagyunk hajlandóak valójában változtatni. Ez maszatolás, és nem ér sokat, a szenvedés igazából nem enyhül, mert nincs tisztulás, fényesedés valójában és sokszor függőségi viszony is kialakul: egyrészről a segítő a saját túltáplálási problémakörét mozgatja (esetleg mellette még aggódik is a bevételkiesés miatt, ha határokat szabna, tehát egy egzisztenciális félelem is lehet a mélyén… és még lehetne ragozni), szóval ő a blokkjait működteti, ragaszkodik a “klienshez”, másrészről a segítséget kérő sem lép ki a problémaköréből, mert nem hajlandó magáért tenni, azaz felelősséget vállalni, vagyis gyerek szerepben marad, nem akar felnőni, hanem valakin függeni szeretne, azt várja, más oldja meg az ő problémáját. Pedig alapvető fontosságú a fejlődésben, hogy cselekedeteink alátámasszák a szándékunkat, azaz a vágyból cselekvés szülessen, mert az hozza a valódi eredményt!
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezekben az esetekben bármiféle sürgetés, erőltetés lenne! Szó sincs erről, mindig szabad akaratból hozott egyéni, személyes döntés mentén haladunk, és ennek mentén tudja a lélek is megmutatni, éppen hogyan lépjünk tovább – tehát egyéni a haladás módja és üteme. És ez így helyes, nem kell siettetni a dolgokat, a beérés, pl. a gyász vagy egy nagyobb lépés előkészítése, kiérlelése. stb nem siettethető.
Nagyon egyedi mindenkinek a megélése, így nehezen írok “általában” dolgokat, de mégis, hogy vmi támpontot adjak az érdeklődőknek, ilyenkor várhatóan szükséges egy sorozat, kb. 3-6 kb. 90 perces összeülés, hogy kiérlelődjön egy nagyobb áttörés.

♡ Aztán vannak, akik már dolgoztak vmennyit magukon, náluk azt kéri a lélek, hogy még tegyenek meg 1-2 nagyobb lépést, komolyabb döntést önmaguk mellett, hogy felszabaduljanak a maradék negatív karma alól, és akkor kész, össze lehet forrni a legfelsőbb szinttel. Náluk már erős a belső késztetés, így a közös munka egyfajta lendületvétel, általában egy alkalom alatt ez megvan, mert kitisztul a kép, felgyűlik az energia a cselekvéshez- de van, hogy egy kis bátorítás még szükséges a folyamat sűrűjében.

♡ És vannak, akik már régóta dolgoznak magukon, őket általában már csak “össze kell kötni a lelkükkel”, vagy inkább úgy mondom, egybe kell szőni- mert aki rendszeres önmunkában van, természetesen sokat “kapcsolódik fel”, így van már élénk kapcsolata a felsőbb szintjeivel- ilyenkor tehát a lényeg, hogy tartós és masszív kapcsolat jöjjön létre a legfelsőbb szintjükkel, hogy már azt éljék. Nekik tehát nem kell dolgozni már, nem kell erőlködni: itt pont az akarat, célközpontúság, eredményorientáltság elengedése, a megengedésbe megérkezés a lényeg. Ebben az esetben az ember készen áll már az egyesülésre, és ha a szabad akarata által úgy dönt, hogy meglépi ezt a szintet, ami azt jelenti, hogy megengedi magának, hogy már a felső szintjét élje, akkor megtörténik. Ezekben az esetekben már nincs karmikus feladat, így meg tud érkezni a lélek teljes energiája. Ahhoz, hogy az áramlásban való lét állandósuljon, szükséges a megtartóerő és a nyitottság/ bizalom kiteljesedése bennünk (ezt kiragoztam a febr. 2-i és 22-i írásban), és hogy éberséggel ki legyenek iktatva az olyan szokások, amelyek kibillentenek az egyensúlyból/ flow-ból. Ezek a szokásaink társadalmi/ családi/ neveltetésbeli maradványok, amik arról szólnak általában, hogy jajongani, aggódni, drámázni kell vmi jelenségen- pedig valójában nem. Meg kell szokni ebben az új állapotban, hogy valójában semmi sem zavar már, mindent el tudok fogadni, mert tudom hogy tökéletes a teremtés, és minden a helyén van, mindenkihez az érkezik, ami a fejlődését segíti, stb. és így békében, nyugiban vagyok – szóval fel kell ismerni ezeket a kis kizökkentő szokásokat, de ezt egy kis odafigyeléssel abszolút meg lehet tenni, már nem kell oldás, munka…, mert már nincs blokk, tudattalan program, ami működtetné ezeket a köröket, ezek már csak reflexek, amik odafigyeléssel kikoptathatók, és így, ha már ezek is elhárulnak, be lehet fogadni a lélek magas szintű energiáját teljes szélességében.
Ez a folyamat egyéni hosszúságú, de aki már itt tart, nagyjából elmondható, hogy a mostani időszakban pár hónap után ki tudja simítani magából az áramlásból kibillentő szokásokat, és így egyre jobban kiteljesedhet a lélek áramlása hétköznapi működésében is, vagyis már nem csak meditációban, elcsendesedésben, elvonuláson, jógaórán, stb. fog tudni a lelkével kapcsolódni, hanem vele fog élni. Itt, a Földön, minden nap. Hétfőn és kedden, a közértben és a munkahelyén… eszméletlen csodás lehetőség ez!

Fantasztikus érzés, hogy tényleg ezt az időszakot éljük: a harmónia megérkezik. Egyre több ilyen ember van a Földön, aki bele tud lépni a valódi énjébe, minőségébe, és meg tudja jeleníteni itt, a duális térben a nem duális minőséget, amiről írtam nagyon részletesen febr. 2. kapcsán, aztán rövidebben febr. 22. kapcsán.

Ragyogtatom az isteni fényem!

Az az extra ebben, hogy eddig, aki elérte a lelke minőségét, az eltávozott a földről, most pedig akár évtizedekig még van lehetőség (szabad akarattól függ!) itt maradni, és élvezni a földi tér élvezeteit mindenféle nyugtalanság nélkül, és ezáltal: ragyogtatni a fényünket – amivel mellesleg felgyorsítjuk, megkönnyítjük többi embertársunk átalakulását, mert mintát kapnak tőlünk és felerősödik a térben ez a minőség/ rezgés.

És igen, akkor is, ha nagy dúlás van kívül, feje tetején minden, az ilyen, felragyogott ember nem azzal találkozik: hasonlóakkal hozza össze kifényesített, jó sora, és mindig éppen kinyílik neki egy olyan kapu, ami a bőségtudatával, magas rezgésével harmóniában áll, így könnyedén kikerüli az egyre szűkülő, alacsonyabb rezgésű hétköznapi valóságot… gyakorlatilag nem is kikerüli, mert szinte nem is találkozik azzal…: egy másik síkon él a felragyogott ember.

Második eljövetel…?

Sokan mondják, hogy felfordul a világ, most van itt a második eljövetel ideje, újra eljön Jézus- én úgy érzékelem, ez olyan módon igaz, hogy a krisztusi energia nagyon felerősödik, ami azt jelenti, hogy a valódi lényegünkkel, tiszta énünkkel, energiánkkal – amit sokan kristálymagnak is neveznek – tudunk egyesülni, és élni a szeretetet. Most nem egy személy, nagy tanító képében jön el, hanem sok-sok mesteri/ magas szintre emelkedett emberen keresztül érkezik meg az energiája, minősége. Mert Ő ezt hirdette, ugye, Ti is az Atya gyermekei vagytok, jogosultak vagytok a mennyek országára (értsd a legmagasabb szintű fényetekkel együtt élni, örömben, bőségben), Ti is le tudjátok győzni a halált – ez van most: lehetséges most már abban a bőségtudatban élnünk, hogy a Végtelennel egylényegűek vagyunk, minden rendelkezésünkre áll, ha kinyitjuk magunkat felé, és igen, a halált is legyőzzük azáltal, hogy nem félünk, mert egyértelműen érzékeljük, hogy a lelkünkkel vagyunk egyek, ami halhatatlan, tök mindegy, milyen kabátba bújik, milyen testet vesz fel, tehát csak állapotváltás a halál- azaz nem számít.

Ez, a Lélekkel, legfelsőbb szintünkkel, Önvalónkkal egyesülés tehát a krisztusi energia.

Nem véletlen, hogy a két szó ennyire hasonlít: a lelkünk, a kristálytiszta magenergiánk a bennünk levő Krisztus (Christ – crystal angolul). Krisztus vagy krisztusi energia az isteni szikra, ami az örök lényeg, ami sokféle testben, életben sok mindent tapasztalt. Erről ír Spalding is, amit idéztem pár éve Nektek karácsonyi ajándékként. A lélekkel együtt élés, az önvalónk élésének ideje viszont most itt van: a rengeteg tapasztalat, amit összegyűjtöttünk az életek során, tudássá érik bennünk és bölcsességgé forrja ki magát, és ez az esszencia kitölt minket, kitölti teljes tudatunkat, így ez az életünk, ezt éljük, ez a valóságunk, hisz mindig a tudatunkat tükrözi a földi tér. Ha teljesen betölt, akkor az a krisztusi tudat avagy Krisztustudat, avagy a lelkünkkel való kapcsolódás (amúgy a “Krisna-tudatú hívők” is ezt jelenti: a céljuk, hogy a tudatukat teljesen a legfelsőbb minőség töltse be (nem is különbözik, ugye, csak máshogy hívják- ezek csak emberi, megnevezésbeli, azaz nem is valós különbségek… mind-egy).
Szóval ha kinyitod magad, mert már nem félsz és megtartod magad az áramlásban (flow-ban, azaz a lelkeddel való összekapcsolódásban), bőségben érzed/ tudod magad, nyugalomban, békében, szeretetben élsz. És teljesen függetlenül a külső világtól, ahogy írtam, ez egy másik szintet hoz létre, egy másik valóságot, másik síkot, akár hívhatjuk úgy, bibliai terminushoz nyúlva ismét: vissza tudsz térni az Édenbe. Megjártad a köröket, megtapasztaltad a dualitást, az anyagot, bölccsé (elfogadóvá, szeretetteljessé) váltál, így most visszaérhetünk a fény szintjére, az Édenbe, ahol nincs hiány, ahol minden van, ahol a van a természetes, a bőség az alapértelmezés.

Szóval bármi is történik odakint, azzal ne foglalkozz, Te csak befele és felfele figyelj, csak dolgozz magadon, és ha már ott tartasz, akkor engedd el a dolgozást, küzdést és csak fogadd be Önvalód fényét, érkezz meg az áramlás állapotába. Ezzel tudsz leginkább segíteni embertársaidnak, utódaidnak, felmenőidnek, mindenkinek, ha felragyogtatod a fényed! Ha félsz, aggódsz, kaparsz, acsarkodsz, akkor az az energia gyarapszik. Aki félelemből tesz a békéért, félelem bújik meg az adakozása és az imája mélyén, az csak azt az energiát gyarapítja: a félelem és agresszió egy és ugyanaz energiaszint, ugyanannak a két oldala: van egy agresszor és a másik fél. Az egész úgy jön létre benned (és ha már elég sokan vagyunk, a külvilágban is), ha kilépsz ebből a szintből/ síkból, mégpedig felfelé (a 3-as szám egyik jelentése).
A béke abból születik meg, ha békét kötsz magaddal és azáltal mindennel; ha elfogadod és megszereted magad, megérted a sorsod tanításait és feloldódsz a megértésben: ha Te magad el mered engedni az ellenállást, a félelmet bármivel és önmagaddal szemben, megtisztulsz, felfényesedsz, és így elfogadássá, abból pedig szeretetté válsz. És így akkor már nem a félelmeid határolta önös elképzeléseidet tolod bele a kollektívbe – és ez az igazi segítség! Kinek van szüksége még több parára vagy vitára, agresszióra? Segíts ténylegesen és hathatósan! Elindult a folyamat, csatlakozz hozzá Te is: a sok kis fénypont, ami egyre gyarapszik már a Földön – és olyan öröm ezt látni és részese lenni!!♡♡♡ – összekapcsolódik, mintegy kristályhálót alkot, felerősíti ezt a rezgést, energiát a Földön és emel mindenkit. És akkor a társadalmi vezetőink, akik nagyfokú hatalmi karmával küzdenek és azt bizdergálják most, könnyebben rájönnek, ráéreznek a valódi békés megoldásra és nem a duális hatás-ellenhatás (félelem és agresszió fokozása) mentén cselekszenek majd.

Ezt tedd, ha segíteni akarsz magadon és máson: fényesítsd magad, ne vonódj be a vitákba, aggódásokba, csak ragyogtasd fel magad minden önös szándék és saját elképzeléstől mentesen (mert azok mind emberi, duális elképzelések, nem valós értéket, igazságot jelenítenek meg), csak annyi szándékkal ülj le, hogy az isteni lényemet, fényemet ragyogtatom – ezzel teszel a legtöbbet. Minden más a lényegtől elterelő dolog, nem valódi értékképviselet, nem az isteni rendet és harmóniát támogató hozzáállás.

Egyedi, isteni, tiszta Fény vagyok – ezt árasztom, ezzel segítek

MOST VAN IDEJE, most tedd meg: tegyél magadért, tedd le a lehúzó terheket, szabadulj fel! RAGYOGTASD A FÉNYEDET erőlködés, akarás és megmondás, igazságosztás nélkül! A legmagasabb szintű, legtisztább, önzetlen, éntelen ima, amikor RAGYOGSZ, ragyogtatod isteni fényedet!

RAGYOGJ CSODÁS EGYEDI, ISTENI, TISZTA FÉNYEDDEL! Mutasd meg a fényedet, hogy ezzel mások is bátorságot nyerjenek, hogy felragyogjanak! ♡

Kezdd azzal, mondjuk, hogy táncolsz erre az alábbi számra egyet, és így lerázod magadról a negatív energiákat, rád kövült rétegeket, rossz érzéseket, nevetsz egy jót ezen a klipen, és az örömöt teszed bele a közösbe, ahogy ezt énekled, sugárzod: YOU ARE SHINING LIGHT – Ragyogó fény vagy!
Mutasd meg a fényedet, hogy ezzel mások is bátorságot nyerjenek, hogy felragyogjanak! ♡

Elő a kristályokkal, a krisztusi lényeggel, válj eggyé Te is a Lelkeddel!

Namaste♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .