Egyéni önmunka

Önismeret, blokkoldás, lélekkommunikáció

A jóga csodálatos eszköz arra, hogy harmóniába hozd magadat minden nap, és fokozatosan fejlődj, de érdemes azokon a blokkokon/ mélytudati programokon/ hitrendszereken fókuszáltan is dolgoznod, amelyek rendszeresen feszültté, szorongóvá, dühössé stb. tesznek, azaz kibillentenek az egyensúlyodból, és megfosztanak attól az élettől, énedtől, amit élni szeretnél szívből, valóban.

Amennyiben készen állsz a változtatásra, közös munkánk segít, hogy jobban megismerd Magad, felismerd, milyen tehetségeid vannak, illetve hogy mi és miért akadályoz – így az életfeladatod is határozottabban kirajzolódik előtted. A felismerések, oldások személyiségbeli fejlődést, kiegyensúlyozottságot, magabiztosságot, emberi kapcsolataid harmonizálását vonja maga után, segít tudatosan kibontakoztatni magad minden területen.

Ha konkrét problémával keresel, egy kis beszélgetés után ráhangolódunk az állapotodra, szituációra, így meglátjuk, mi okozza valójában a konfliktust, ezután feloldjuk az érzelmi blokkot, amely lehet személyes vagy generációs elakadás, önszabotáló hitrendszer, viselkedésminta, stb…

Ha konkrétan nem tudod megfogalmazni, min dolgoznál, de szeretnél örömtelibbé, felszabadultabbá, egészségesebbé válni, érdemes az önismeret mentén elindulnunk, hisz ha magadat megismered, egyre inkább tudni fogod, milyen életre van valóban igényed, mi tesz valóban elégedetté, mi inspirál, és mi az, ami “nem a tiéd”, amit csak más szeretne tőled (én-határok, önazonosság, önkifejezés témaköre…). Ezen felül az önismeret hozzásegít ahhoz, hogy egyre jobban meghalld a belső hangod, így egyre jobban ura lehetsz a saját életednek, és a legtöbbször már önállóan tudsz segíteni magadon. Az önismereti munka során nem csak a sorsfeladatokat, tehetségeket és akadályokat (pozitív és negatív karmát), illetve egyéni energetikai jellemzőket tárjuk fel, járjuk körbe, hanem amikor elakadásra bukkanunk, fel is oldjuk azt, tehát nem csak diagnosztizáljuk a helyzetet, hanem ahogy készen állsz, hatékonyan teszünk is azért, hogy jobbá váljon.

Az oldás mellett minden alkalommal önállóan is végezhető gyakorlatokat is tanítok, hogy egyre több eszköz legyen a kezedben ahhoz, hogy a korábban nehézséget jelentő helyzeteket kezelni tudd, így egyre ritkábban lesz szükséged külső segítségre, egyre jobban kezedben tudod tartani a sorsod, és az elvégzett oldások hatása stabilizálódni, sőt fokozódni tud az életedben.

Mindezek által erősíted az önbizalmad, önismereted, nyitogatod, pontosítod az intuíciód és egyre magabiztosabban tudsz önállóan is haladni a boldogságot jelentő Valódi Önmagadhoz vezető utadon.

Tudok segíteni generációs problémakörökkel, egyéni, személyiségbeli problémákkal, életfeladatokkal, önsorsrontó viselkedésmintákkal, hitrendszerekkel, párkapcsolattal, családi kapcsolatokkal, baráti kapcsolatokkal, karrierrel, stresszkezeléssel, életmóddal, életvezetéssel, termékenységi és egyéb testi problémákkal kapcsolatban, ha készen állsz, hogy tegyél magadért, és belállj a feladatba a könnyedebb, örömtelibb életért!

Tudd, hogy az Élet sosem ad olyan feladatot, amit ne tudnál megoldani, ha hajlandó vagy nézőpontot váltani, változtatni a megszokott köreiden, azaz némileg kilépni a komfortzónádból. Minden ott van Benned, amire szükséged van, hogy boldog és sikeres legyél, bontsd le az akadályokat Önmagad felszabadult verziója és jelenlegi éned között!

Mindezt tapasztalatból mondom, hisz 2010 óta jógázom, 2012 óta dolgozom magamon tudatosan és kifejezetten intenzíven. Mindig is kerestem az Élet nagy kérdéseire a válaszokat, és – megelégedésemre – meg is találtam őket. 2014-ben falura költöztem, hogy a lehető leginkább az önismereti munkára fókuszáljak. Számos segítőnél megfordultam, ősi és új módszereket, technikákat is kipróbáltam, megtanultam, többet huzamosabban is alkalmaztam magamon, és mindegyik segített valamiben, tanított valamit magamról, így igen nagy terheket tehettem már le, jelentős pozitív változáson mentem keresztül, magabiztossá, békéssé, nyugodttá, derűssé váltam… mostanra örömben és hálában élek életem legtöbb területén, mivel szorongásaim feloldottam, ítélkezéseimet, sablonos gondolkodásomat magam mögött hagytam, életfeladataimat elfogadtam és végzem… A derűs és békés állapot önmagában is “megéri”, de ezen felül ahogy az ember egyre jobban kinyílik és tágul a tudata, csodálatos ajándékokat is kap: 2021-ben megnyílt a Harmadik szemem, kifejlődött a tisztánlátásom, így még inkább személyre szabva és hatékonyan tudok segíteni a hozzám fordulóknak – ez nagyon jó érzés, nagy öröm, nagyon hálás vagyok érte, hogy részese lehetek sok ember kibontakozásának. ♡
Összességében tehát egyre inkább kiteljesedettnek érzem magam… Mindezek alapján tapasztalatból mondhatom: nincs jobb befektetés (idő, energia és pénz), mint amit az önmunkába, önfelszabadításba fektetünk! Szívesen segítek, hogy Te is megtapasztald a terhek letételének örömét!

Rólam olvashatsz még itt lejjebb a visszajelzésekből, ill. itt a honlapon is, ill. a blogban is, további végzettségeimről pedig a LinkedInen is tájékozódhatsz.

Örülök, ha személyesen tudunk találkozni (általában Ecseny, Kaposvár, Balatonboglár vagy Pécs), de online is tudunk dolgozni, ha Neked úgy jobb.
Telefonon itt találsz meg: 0670 3667 389,
e-mailben pedig itt: pipiter.joga@gmail.com

Általában másfél-két órás egy-egy alkalom, van, akinél egy után is nagy változás tapasztalható, van, akinél sorozatban szükséges 2-3 egy nagyobb áttörés eléréséhez (nagyon egyéni, itt írtam bővebben róla). A gyakoriság is egyéni, nincs általános recept… akkor jössz, amikor úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, mert pl. feljött valamilyen új témakör, vagy a korábbinak egy új rétegével, más árnyalatával találkozol, és még nem állt össze a kép… vagy lehet, hogy egyszerűen úgy érzed, készen állsz egy újabb lépést tenni Önmagad felé- ez akár hónapok múlva is lehet, Te diktálod az ütemet…
Az egyéni terápia 8000 Ft/ 60 perc- amennyiben szeretnél fejlődni, de egyelőre gondot jelentenek az anyagiak, mondd, megtaláljuk a megoldást. 

Boldogan segítek, hogy elkezdd vagy folytasd Önmagad kibontakoztatását, hogy az életed legjobb, leginkább örömteli verzióját éld!

Namaste♡
Bori

✿ Rólam mondták — ezúton is hálásan köszönöm a bizalmat! ♡

“Legelőször akkor találkoztam Veled, amikor meglátogattam az egyik női jógaórád.Azonnal éreztem, hogy ebből kérek még! 🙂
Aztán részt vettem a nyári a jógaesteken, ami szintén nagy élmény volt, főleg a közös mantrázás…a csoport ereje…
és ahol valami olyat tapasztaltam és kaptam megint Tőled, Általad, amit azelőtt még soha!Hosszú idő óta végre igazán felszabadultnak és békésnek éreztem magam belül.
Aztán csináltunk egy egyéni konzultációt, ahol meg azt éreztem, hogy még soha senki nem értett meg így…hogy a figyelmed és a szereteted ítélkezés és feltétel nélküli,és hogy adott élethelyzetemben ez a legtöbb és legjobb, amit adhatsz..amit kaphatok…A konzultáción tanítottál, többek között, egy méhtisztító gyakorlatot is,
ami fantasztikus segítség számomra a mindennapokban,és hihetetlen módon működik!!!
Segítségeddel kimozdultam végre a évek óta tartó beragadt állapotomból!
Szóval hálás köszönet mindenért! :)”

~✿~

Adri így élte meg az egyéni beszélgetésünket:

“Először is ott kezdeném, hogy maga az az idő, amit nálad töltöttem, fantasztikus volt. Az a légkör, ami végig körülvett, és az a kisugárzás, ami belőled áradt, annyira csodálatos volt megtapasztalni. Megnyugtató és békés volt, úgy éreztem, hogy nem kell semmiféle „maszkot” felvennem, végre, mert az éreztem, hogy szabadon az lehetek, aki vagyok. Szó szerint felszabadító volt.
Ez a délelőtt egyrészt nagyon sok mindenre rámutatott, amiket eddig nem értettem, vagy nem láttam  a miértjét, de most már világosak számomra. Miért működöm úgy, ahogy, miért nehezebb nekem valami, vagy épp miért érzem néha azt, hogy földönkívüliek hoztak. Hatalmas megkönnyebbülés rálátni tudatosan a saját működésünkre, és az életünk különböző területeire, és meglátni végre a miérteket. 🙂 Ezen kívül arra jöttem ma rá, hogy ez a délelőtt új utakat nyitott meg számomra. Megerősített sok mindenben, amit eddig hittem, gondoltam magamról vagy az életről. […]

Ez az egész olyan új utakat nyitott meg számomra, amik nekem azt jelentik, hogy végre ráléphetek arra az útra, ami tényleg az enyém, hogy bármi is történt eddig, vagy fog történni, az mind értem történik és ezáltal csak jót hozhat, és bár eddig is volt egy alapvető bizalmam az élet felé, de a veled való találkozás után ez a bizalom valami sokkal mélyebb bizalommá alakult át, és ez fantasztikus érzés. Úgy érzem, hogy ez mindennek az alapja.
Illetve a magamba vetett hit, ami most úgy érzem, szintén valami mély és megingathatatlan hitté alakult át.
Sokat kell még tanulnom, de várom ezt a tanulást és nyitott vagyok rá. Rengeteget tudnék még írni, hogy milyen hatással volt rám ez a délelőtt, de hát ezekről a dolgokról mindig órákat lehetne beszélni… 😀

Még annyit szeretnék feltétlenül kiemelni, hogy szerintem nagyon hasznos az, hogy ennyire gyakorlatias vagy, és konkrét módszereket tudsz adni, amik segítenek a hétköznapokban folytatni azt, amit elkezdtünk. 🙂

Ha lehetne, mindenkit elküldenék hozzád, de hát nem erőszakolhatok rá senkire semmit, ugye… 😀

??