Egyéni önmunka

Önismeret, blokkoldás…: lélekkommunikáció

A jóga csodálatos eszköz arra, hogy harmóniába hozd magadat minden nap, és fokozatosan fejlődj, de érdemes azokon a blokkokon/ traumákon és mélytudati programokon/ hitrendszereken fókuszáltan is dolgoznod, amelyek rendszeresen feszültté, szorongóvá, dühössé stb. tesznek, azaz kibillentenek az egyensúlyodból, és megfosztanak attól az élettől, énedtől, amit élni szeretnél szívből, igazán.

Mi az a lélekkommunikáció, és miért hasznos?

A lelkünk a legmagasabb szintű tudatunk, a legbölcsebb énünk, amelyben benne van minden tudás és bölcsesség, ami az életeink során összegyűlt, és amire ebben az életünkben szükségünk lehet ahhoz, hogy kívül-belül egészségesek és boldogok legyünk. Tehát ezért érdemes kommunikálnunk a lelkünkkel, mivel ő elmondja nekünk, az adott testi fájdalom, lelki gubanc, konfliktusos kapcsolat vagy nehezen megélt szituáció mögött mi van: miért érkezett az az életünkbe, mit akar üzenni, tanítani nekünk, miért éljük meg olyan keservesen, és hogy hogyan tudunk változtatni a hozzáállásunkon, hogy újra harmóniába kerüljünk.

Amennyiben önállóan még nem tudsz kapcsolódni a Lelkeddel, legbölcsebb éneddel, az engedélyeddel én megtehetem, és mintegy közvetítőként el tudom Neked mondani, amit a Lelked üzen- én tehát egyrészről csatorna vagyok, egy pártatlan futár, aki átadja az információt, másrészről segítő, támogató, mivel biztonságos és tiszta energetikai térben végig tudlak vezetni az oldás menetén, a megértéstől a megkönnyebbülésig- együtt fel tudjuk oldani az elakadást. Együtt: tehát ez csapatmunka, a Te valós szándékod szükséges hozzá, én pedig az energiát, információt közvetítem hozzá.

Fontos tudni, hogy a Lélek sosem kommunikál olyat, amire nem állsz készen: végtelenül bölcs, pontosan tudja, éppen mennyit tudsz elviselni, elbírni, és hogyan tudod letenni a terhed: Ő kalauzol ebben Téged, én pedig közvetítem.

Hol tanultam ezt a technikát?

Sok éven át tanultam, olvastam az önismeretről, gyakoroltam is rengetegféle önismereti technikát segítőkkel és önállóan is, így hatalmas terheket tudtam letenni, karmákat kitisztítani az életem során, tehát átmentem azokon a folyamatokon, amelyeket segítek, így pontosan tudom, min megy át, aki nekidurálja magát, és micsoda bátorság és elszántság kell hozzá- így együttérzően és magabiztosan tudom támogatni a segítséget kérő fejlődését.
Ahhoz, hogy az energiát ilyen finoman érzékeljem, tehát hogy ne csak pusztán az energiaáramlást érezzem, hanem információt is tudjak belőle kapni (látni, hallani, telepatikusan érzékelni), ahhoz pedig a sokféle meditációs módszer, a tudatos jelenlét, jóga gyakorlása segített hozzá. A finomérzékelés is olyan, mint bármilyen képesség, akár éneklés, futás vagy falépítés, kenyérsütés, stb: gyakorlással csiszolható és egyre magasabb szintűvé tehető. Amellett, hogy kifejlesztettem tehát ezt a finomérzékelést magamban a sok gyakorlással, és kidolgoztam a személyiségbeli elakadásaimat, és ezek a csiszolódások végül oda vezettek, hogy immár alázattal, éntelenül, együttérzéssel és ítéletmentesen tudok az emberek felé fordulni, nekem fő életfeladatom is ez, a tanítás és segítés, így ezért is nyílt meg ez a képesség számomra ilyen mértékben 2021 telén.
Tehát hogy hol tanultam: az egész eddigi utam ide vezetett, kellett hozzá minden tapasztalatom, élményem, tanulásom és csiszolódásom, hogy magas szinten, tisztán, ítéletmentesen és együttérzően tudjam közvetíteni mindenki számára a saját legmagasabb szintjéhez vezető információkat, energiákat.

Milyen információkat kommunikál a Lélek?

Megmutatja, az adott probléma, legyen az testi fájdalom vagy érzelmi konfliktus, honnan ered, mi által jött létre: tehát megmutatja, milyen érzelmi blokk, tudati elcsúszás alakította ki. Nem ritka, hogy a folyamat már korábbi életekben elindult: a lélek megmutat mindenféle információt, ami ahhoz szükséges, hogy az elménk, rációnk is megelégedjen, tehát megmutatja a logikus összefüggéseket, hogyan és miért állt össze a karma, amit tapasztalunk éppen.
A racionális megértés már hatalmas oldódást szokott jelenteni, de legtöbbször azért rá kell oldani az érzelmi blokkra, illetve sokszor negatív hitrendszereket is fel szükséges tárni, és felülírni: az addigi önsorsrontó programot, amit általában tudattalanul működtetünk magunkban, életünkben (pl. hogy én sosem lehetek szerencsés, mindig lemaradok a jóról, stb…), azt feltárjuk, és feloldjuk, majd felülírjuk egy pozitívval (ami amúgy a Valóság, az Univerzummal harmonikus is).
Hogy hogyan, milyen lépéseken át zajlik az oldás folyamata maga, az nagyon egyedi, vátozatos- de nem tévedünk el benne, mert a Lélek kalauzol minket.

Csak konkrét problémával lehet jönni oldásra?

Nem, amennyiben azt érzed, hogy nem tudod, mi feszít, aggaszt, de szeretnél belőle kijönni, és ezért tennél, akkor a Lelkedet, amikor behívjuk, ő meg fogja mutatni, hogy miért van Benned diszkomfort, frusztráció… és hogy hogyan oldjuk fel.

Mi van, ha valamin nem akarok dolgozni (még)?

Tudnod kell, hogy a Szabad akarat (szabad döntés) a legfőbb törvény az Univerzumban, és az működik az oldási szituációban is, azaz mondhatsz nemet a Lelkednek, ha bármi miatt úgy érzed, hogy nem akarsz vagy nem tudsz belemenni az oldásba, amit kommunikál. Semmi sem kötelező, mindenről Te döntesz. Amikor így érez valaki, általában 1-2 héten belül kiérlelődik az az állapot Benned, hogy készen állj dolgozni azzal a dologgal… csak egy kis emésztés, érlelés kell- és ez teljesen rendben van.
A másik, amit itt még elmondanék, hogy szintén Rajtad múlik, mit látok, amikor belépek az energiarendszeredbe: ha valamit nem akarod, hogy lássak, azt nem fogom- és természetesen tiszteletben tartom a döntésed és szuverén lényed, nem feszegetem a “titkos ajtókat”. Majd beérik az is egyszer, és ha úgy döntesz, majd kioldod- teljesen rendben van ez is.
És akkor még itt elmondom azt is, hogy amikor belépek az energiarendszeredbe, az olyan, mint egy hatalmas könyvtár, tehát nem látok mindent egyszerre, hanem mindig, ami aktuális és amennyit szükséges az adott szintű oldódáshoz. Amire viszem a fókuszom, az, mint egy könyv, kinyílik, és jönnek az infók… ami és amennyi épp kell Neked a továbblépéshez.

Gyereket lehet oldani?

21 évesen leszünk teljesen önállóak energetikailag, addig – főként kamaszkor előtt, és főként 7, de leginkább 3 év alatt – a szüleink, leginkább anyukánk energiarendszerében élünk, ezért a szülők, főként anya érzelmi és testi állapota masszívan kihat a gyerekekére, ezért ha valami nem harmonikus a gyerkőccel, gyerkőcben, akkor először az anyuka, aztán az apuka jöjjön inkább oldásra- és igen, még masszívan fizikai(nak gondolt) tünetek esetén is. (Volt olyan, hogy az anyuka oldása után a megfázástól már két hete süket kislány másnapra hallott.)

Ha valaki zavar engem, lehet-e őt oldani/ rá hatást gyakorolni?

Nem.
Az, hogy hogyan érzed Magad az életedben, Tőled függ. Hogy mennyire tudod letenni a terheidet, attól függ, mennyire állsz készen arra, hogy valóban változtass ÖNMAGADON, a saját hozzáállásodon- hogy Te jobban érezd magad az életedben. Épp ezért, kérlek, hogy akkor jelentkezz lélekkommunikációra, oldásra, ha képes vagy azt elfogadni, hogy Te hozod létre az életedben a jelenségeket, és ennek megfelelően: te is vagy az, aki változtatni tud rajtuk, legyen az bármilyen kellemetlen helyzet… Amíg ez nem érlelődik ki Benned, azaz nem tudsz felelősséget vállalni, és kvázi azt várod, más viselkedjék máshogy, hogy Te jobban érezd magad (és esetleg azt szeretnéd, hogy én hassak őrá ennek érdekében), akkor inkább várj még, vagy, ha mindenképp szeretnél eljönni, kérlek, azt vedd figyelembe, hogy akkor a haladás érdekében el kell szánnod magad, hogy dolgozol magadon– én nem tudok helyetted cselekedni (és más sem), én csak le tudom hozni az infókat, hogy milyen változtatás szükséges hozzá, hogy elkezdd jobban érezni magad, és segíteni tudok elindítani a változást, de a hatást tartóssá Te tudod tenni. Valamint azt is vedd figyelembe kérlek, hogy nem veszek részt olyan dologban, hogy rajtad kívül valaki más érzéseit megváltoztassuk, rá hatást gyakoroljunk, mert az nem tiszta (másokra hatni akarni az ő beleegyezésük nélkül az feketemágia, a tudás és erő nem tiszta használata, és ilyenben nem vagyok partner).
Fontos tudnod, hogy csak a Te érzéseiddel, működéseddel fogunk dolgozni: ha másvalaki zavar, akkor azzal fogunk dolgozni, hogy Téged miért érint olyan érzékenyen, és azt fogjuk tudni oldani. Harmadik személlyel kapcsolatos információkra csak annyira láthatunk rá, amennyire Neked dolgod van vele, tehát amennyi a Te oldódásodhoz, a Te előrelépésedhez, fényesedésedhez szükséges.

Én magam is tudok a lelkemmel kommunikálni?

Igen, nagyon is, gyakorold rendszeresen az elcsendesedést, befele figyelést, és kapcsolódni tudsz vele egyre jobban, és egyre jobban érteni fogod az üzeneteit! Minél gyakrabban hívod a Lelked, annál jobban fogod érezni és érteni!

Lehet-e ajánlani engem másoknak?

Igen, és kedves Tőled, köszönöm, ha saját tapasztalatod alapján így döntesz, de kérlek, ne beszélj rá senkit, mert aki készen áll erre, és jól jön neki, annak annyi is elég, ha megemlíted ezt a lehetőséget, hívni fogja… A tudatos önmunkához felelősséget kell tudni vállalni önmagunkért, az életünkért, a teremtéseinkért, és aki erre nem áll készen, azt nem is hívják az ilyen lehetőségek, mert tudattalanul tudja, érzi, hogy még nem bírná el… – és ez rendben van, és nekünk ezt, az ő fejlődési ritmusát és saját döntéseit szükséges megtanulni tiszteletben tartani, még akkor is, ha Te szerinted jó lenne ez neki… majd egyszer megérik benne…

Mivel fordulhatsz hozzám?

Tudok segíteni generációs problémakörökkel, egyéni, személyiségbeli problémákkal, életfeladatokkal, önsorsrontó viselkedésmintákkal, hitrendszerekkel, párkapcsolattal, családi (anyaseb, apaseb feldolgozásában, kioldásában) és baráti kapcsolatokkal, karrierrel, stresszkezeléssel, életmóddal, életvezetéssel, gyásszal, előző életbeli (karmikus) elakadások megértésében és, ha már ott tartasz, a tanultak összegzésében és a karma kitisztításában, termékenységi és egyéb testi problémákkal kapcsolatban, korábbi életek tapasztalatainak integrációjában, lehasadt én-részek integrációjában, tudattalanba tolt tudati területek felfényesítésében, tértisztításban… – de fontos, hogy ehhez Te is kellesz: szükséges a Te elhatározásod, hogy tenni akarsz magadért, és beleállsz a feladatba, hogy az életed könnyedebbé, örömtelibbé váljon! És ha beleállsz, akkor tuti menni is fog.

Csak személyes találkozással működik?

Nem, távban is működik, hisz az energia nem térhez kötött, és gyorsabb a fénynél, ezen felül egyazon tudati háló részei vagyunk mindnyájan, tehát ugyanúgy érzékellek és tudok segíteni az oldódásban, ha a világ másik felén vagy, mintha mellettem ülnél…
De amúgy szeretem a személyes találkozást is, persze, erre jellemzően Ecseny, Kaposvár, Balatonboglár vagy Pécs környékén van lehetőség… amúgy pedig online, Messengeren, Whatsappon, Signalon, Viberen is tudunk dolgozni.
Telefonon itt találsz meg: 0670 3667 389,
e-mailben pedig itt tudsz elérni amúgy: pipiter.joga@gmail.com

Milyen hosszú egy alkalom, milyen gyakoriság szükséges és mennyibe kerül?

Jellemzően másfél-két óra egy alkalom. A gyakoriság egyéni, nincs általános recept: akkor jössz, amikor úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, mert pl. feljött valamilyen új témakör, vagy a korábbinak egy új rétegével, más árnyalatával találkozol, és még nem állt össze a kép… vagy lehet, hogy egyszerűen úgy érzed, készen állsz egy újabb lépést tenni Önmagad felé- ez hetek, de akár hónapok múlva is lehet, Te érzed/ diktálod az ütemet…
Fontos tudnod, hogy ha gyakorlod, amit a Lelked feladatként ad, akkor egyre nagyobb lépésekben fogsz haladni, és egyre önállóbb leszel, egyre ritkábban lesz szükséged külső segítségre!

A díjszabásom pedig 60 percenként 10 ezer Ft, és ha külön úttal szükséges a helyszínre mennem, akkor ezen felül útiköltséget is kérek (6,2 litert fogyaszt az autóm 100 km-en). Áfás számlaigényedet jelezd, kérek, előre!

~¤~

Tudd, hogy az Élet sosem ad olyan feladatot, amit ne tudnál megoldani, ha hajlandó vagy nézőpontot váltani, változtatni a megszokott köreiden, azaz némileg kilépni a komfortzónádból. Minden ott van Benned, amire szükséged van, hogy boldog és sikeres legyél- bontsd le az akadályokat Önmagad felszabadult verziója és jelenlegi éned között!

Mindezt tapasztalatból mondom, hisz 2010 óta jógázom, 2012 óta dolgozom magamon tudatosan és kifejezetten intenzíven. Mindig is kerestem az Élet nagy kérdéseire a válaszokat, és – megelégedésemre – meg is találtam őket.

2014-ben falura költöztem, hogy sallangmentesebben éljek, és a lehető leginkább az önismereti munkára fókuszáljak. Számos segítőnél megfordultam, ősi és új módszereket, technikákat is kipróbáltam, megtanultam, többet huzamosabban is alkalmaztam magamon, és mindegyik segített valamiben, tanított valamit magamról, így igen nagy terheket tehettem már le, jelentős pozitív változáson mentem keresztül, magabiztossá, békéssé, nyugodttá, derűssé váltam… mostanra örömben és hálában élek életem legtöbb területén, mivel szorongásaim feloldottam, ítélkezéseimet, sablonos gondolkodásomat magam mögött hagytam, életfeladataimat elfogadtam és végzem…

A derűs és békés állapot önmagában is “megéri”, de ezen felül, ahogy az ember egyre jobban kinyílik, és tágul a tudata, csodálatos ajándékokat is kap: 2021-ben megnyílt a Harmadik szemem, kifejlődött a tisztánlátásom/ finomérzékelésem, amely által abszolút személyre szabottan és hatékonyan tudok segíteni a hozzám fordulóknak – ez nagyon jó érzés, nagy öröm, nagyon hálás vagyok érte, hogy részese lehetek sok ember kibontakozásának. ♡
Mindezek alapján tapasztalatból mondhatom: nincs jobb befektetés (idő, energia és pénz), mint amit az önmunkába, önfelszabadításba fektetünk!

Szívesen segítek, hogy Te is megtapasztald a terhek letételének örömét!

Rólam olvashatsz még itt lejjebb a visszajelzésekből, ill. itt a honlapon is, ill. a blogban is, további végzettségeimről pedig a magamról menüpontban is tájékozódhatsz.

Boldogan segítek, hogy elkezdd vagy folytasd Önmagad kibontakoztatását, hogy az életed legjobb, leginkább örömteli verzióját éld!

Namaste♡
Bori

✿ Rólam mondták — ezúton is köszönöm a bizalmat! ♡

“Legelőször akkor találkoztam Veled, amikor meglátogattam az egyik női jógaórád.Azonnal éreztem, hogy ebből kérek még! 🙂
Aztán részt vettem a nyári a jógaesteken, ami szintén nagy élmény volt, főleg a közös mantrázás…a csoport ereje…
és ahol valami olyat tapasztaltam és kaptam megint Tőled, Általad, amit azelőtt még soha!Hosszú idő óta végre igazán felszabadultnak és békésnek éreztem magam belül.
Aztán csináltunk egy egyéni konzultációt, ahol meg azt éreztem, hogy még soha senki nem értett meg így…hogy a figyelmed és a szereteted ítélkezés és feltétel nélküli,és hogy adott élethelyzetemben ez a legtöbb és legjobb, amit adhatsz..amit kaphatok…A konzultáción tanítottál, többek között, egy méhtisztító gyakorlatot is,
ami fantasztikus segítség számomra a mindennapokban,és hihetetlen módon működik!!!
Segítségeddel kimozdultam végre a évek óta tartó beragadt állapotomból!
Szóval hálás köszönet mindenért! :)”

~✿~

Adri így élte meg az egyéni beszélgetésünket:

“Először is ott kezdeném, hogy maga az az idő, amit nálad töltöttem, fantasztikus volt. Az a légkör, ami végig körülvett, és az a kisugárzás, ami belőled áradt, annyira csodálatos volt megtapasztalni. Megnyugtató és békés volt, úgy éreztem, hogy nem kell semmiféle „maszkot” felvennem, végre, mert az éreztem, hogy szabadon az lehetek, aki vagyok. Szó szerint felszabadító volt.
Ez a délelőtt egyrészt nagyon sok mindenre rámutatott, amiket eddig nem értettem, vagy nem láttam  a miértjét, de most már világosak számomra. Miért működöm úgy, ahogy, miért nehezebb nekem valami, vagy épp miért érzem néha azt, hogy földönkívüliek hoztak. Hatalmas megkönnyebbülés rálátni tudatosan a saját működésünkre, és az életünk különböző területeire, és meglátni végre a miérteket. 🙂 Ezen kívül arra jöttem ma rá, hogy ez a délelőtt új utakat nyitott meg számomra. Megerősített sok mindenben, amit eddig hittem, gondoltam magamról vagy az életről. […]

Ez az egész olyan új utakat nyitott meg számomra, amik nekem azt jelentik, hogy végre ráléphetek arra az útra, ami tényleg az enyém, hogy bármi is történt eddig, vagy fog történni, az mind értem történik és ezáltal csak jót hozhat, és bár eddig is volt egy alapvető bizalmam az élet felé, de a veled való találkozás után ez a bizalom valami sokkal mélyebb bizalommá alakult át, és ez fantasztikus érzés. Úgy érzem, hogy ez mindennek az alapja.
Illetve a magamba vetett hit, ami most úgy érzem, szintén valami mély és megingathatatlan hitté alakult át.
Sokat kell még tanulnom, de várom ezt a tanulást és nyitott vagyok rá. Rengeteget tudnék még írni, hogy milyen hatással volt rám ez a délelőtt, de hát ezekről a dolgokról mindig órákat lehetne beszélni… 😀

Még annyit szeretnék feltétlenül kiemelni, hogy szerintem nagyon hasznos az, hogy ennyire gyakorlatias vagy, és konkrét módszereket tudsz adni, amik segítenek a hétköznapokban folytatni azt, amit elkezdtünk. 🙂

Ha lehetne, mindenkit elküldenék hozzád, de hát nem erőszakolhatok rá senkire semmit, ugye… 😀

??