Egyéni lélekkommunikáció

Önismeret, blokkoldás, tudatos fejlődés, önmunka, fényesedés..: lélekkommunikáció

A jóga csodálatos eszköz arra, hogy harmóniába hozd magadat minden nap, és fokozatosan fejlődj, de érdemes azokon a blokkokon/ traumákon és mélytudati programokon/ hitrendszereken fókuszáltan is dolgoznod, amelyek rendszeresen feszültté, szorongóvá, dühössé stb. tesznek, azaz kibillentenek az egyensúlyodból, és megfosztanak attól az élettől, énedtől, amit élni szeretnél szívből, igazán.

Az alábbiakban gyakran ismételt kérdések mentén írok a Lélekkel való kommunikációról..:

Mi az a lélekkommunikáció, és miért hasznos?

A lelkünk a legmagasabb szintű tudatunk, a legbölcsebb énünk, amelyben benne van minden tudás és bölcsesség, ami az életeink során összegyűlt, és amire ebben az életünkben szükségünk lehet ahhoz, hogy kívül-belül egészségesek és boldogok legyünk. Tehát ezért érdemes kommunikálnunk a lelkünkkel, mivel ő el tudja mondani nekünk, az adott testi fájdalom, lelki gubanc, konfliktusos kapcsolat vagy nehezen megélt szituáció mögött mi van: miért érkezett az az életünkbe, mit akar üzenni, tanítani nekünk, miért éljük meg olyan keservesen, és hogy hogyan tudunk változtatni a hozzáállásunkon, hogy újra harmóniába kerüljünk.

Amennyiben önállóan még nem tudsz kapcsolódni a Lelkeddel, legbölcsebb éneddel, az engedélyeddel én megtehetem, és mintegy közvetítőként el tudom Neked mondani, amit a Lelked üzen- én tehát egyrészről csatorna vagyok, egy pártatlan futár, aki átadja az információt, másrészről segítő, támogató, mivel a biztonságos és tiszta energetikai térben végig tudlak vezetni az oldás menetén, a megértéstől a megkönnyebbülésig- együtt fel tudjuk oldani az elakadást. Együtt: tehát ez csapatmunka, a Te valós szándékod szükséges hozzá, én pedig az energiát, információt közvetítem hozzá.

Fontos tudni, hogy a Lélek sosem kommunikál olyat, amire nem állsz készen: végtelenül bölcs, pontosan tudja, éppen mennyit tudsz elviselni, elbírni, és hogyan tudod letenni a terhed: Ő kalauzol ebben Téged, én pedig közvetítem.

Hol tanultam ezt a technikát?

Sok éven át tanultam, olvastam az önismeretről, gyakoroltam is rengetegféle önismereti technikát segítőkkel és önállóan is, így hatalmas terheket tudtam letenni, karmákat kitisztítani az életem során, tehát átmentem azokon a folyamatokon, amelyeket segítek, így pontosan tudom, mit él meg, aki nekidurálja magát a tudatos önismereti munkának, micsoda bátorság és elszántság kell hozzá- így együttérzően és magabiztosan tudom támogatni a segítséget kérő fejlődését.
Ahhoz, hogy az energiát ilyen finoman érzékeljem, tehát hogy ne csak pusztán az energiaáramlást érezzem, hanem információt is tudjak belőle kapni (látni, hallani, telepatikusan érzékelni), ahhoz pedig a sokféle meditációs módszer, a tudatos jelenlét, jóga rendszeres gyakorlása segített hozzá. A finomérzékelés is olyan, mint bármilyen képesség, akár éneklés, futás vagy kőműveskedés, kenyérsütés, stb: gyakorlással csiszolható és egyre magasabb szintűvé tehető. Amellett, hogy kifejlesztettem tehát ezt a finomérzékelést magamban a sok gyakorlással, és kidolgoztam a személyiségbeli problémáimat, elakadásaimat, és ezek a csiszolódások végül oda vezettek, hogy immár alázattal, éntelenül, együttérzéssel és ítéletmentesen tudok az emberek felé fordulni, nekem fő életfeladatom is ez, a tanítás és segítés, így ezért is nyílt meg ez a képesség számomra ilyen mértékben 2021 telén.
Tehát hogy hol tanultam: az egész eddigi utam ide vezetett, kellett hozzá minden tapasztalatom, élményem, tanulásom és csiszolódásom, hogy magas szinten, tisztán, ítéletmentesen és együttérzően tudjam közvetíteni mindenki számára a saját legmagasabb szintjéhez vezető információkat, energiákat.

Milyen információkat kommunikál a Lélek?

Megmutatja, az adott probléma, legyen az testi fájdalom vagy érzelmi konfliktus, honnan ered, mi által jött létre: tehát megmutatja, milyen érzelmi blokk, tudati elcsúszás alakította ki és miért. Nem ritka, hogy a folyamat már korábbi életekben elindult: a Lélek megmutat mindenféle információt, sokszor akár 4-6 korábbi életből származó fontos momentumot is felvillant, melyek mind szükségesek ahhoz, hogy az elménk, rációnk (bal agyféltekénk) is kielégüljön, megértse a logikus összefüggéseket: hogyan és miért állt össze a karma, amit tapasztalunk éppen.
A racionális megértés már hatalmas oldódást szokott jelenteni, de legtöbbször azért rá kell oldani az érzelmi blokkra, illetve sokszor negatív hitrendszereket is fel szükséges tárni, és felülírni: az addigi önsorsrontó programot, amit általában tudattalanul működtetünk magunkban, életünkben (pl. hogy én sosem lehetek szerencsés, mindig lemaradok a jóról, stb…), azt feltárjuk, és feloldjuk, majd felülírjuk egy pozitívval (ami amúgy a Valóság, az Univerzummal harmonikus is).
Hogy hogyan, milyen lépéseken át zajlik az oldás folyamata maga, az nagyon egyedi, változatos- de nem tévedünk el benne, mert a Lélek kalauzol minket.

Csak konkrét problémával lehet jönni oldásra?

Nem, amennyiben azt érzed, hogy nem tudod, mi feszít, aggaszt, de szeretnél belőle kijönni, és ezért tennél, akkor a Lelkedet, amikor behívjuk, ő meg fogja mutatni, hogy miért van Benned diszkomfort, frusztráció… és hogy hogyan oldjuk fel.

Mi van, ha valamin nem akarsz dolgozni (még)?

Tudnod kell, hogy a Szabad akarat (szabad döntés) a legfőbb törvény az Univerzumban, és érvényes az oldási szituációban is, azaz mondhatsz nemet a Lelkednek, ha bármi miatt úgy érzed, hogy nem akarsz vagy nem tudsz belemenni az oldásba, amit kommunikál. Semmi sem kötelező, mindenről Te döntesz. Amikor így érez valaki, általában 1-2 héten belül kiérlelődik az az állapot Benned, hogy készen állj dolgozni azzal a dologgal… csak egy kis emésztés, érlelés kell- és ez teljesen rendben van.

A másik, amit itt még elmondanék, hogy szintén Rajtad múlik, mit látok, amikor belépek az energiarendszeredbe: ha valamit nem akarod, hogy lássak, azt nem fogom- és természetesen tiszteletben tartom a döntésed és szuverén lényed, nem feszegetem a “titkos ajtókat”. Majd beérik az is egyszer, és ha úgy döntesz, majd kioldod- teljesen rendben van ez is.

És akkor még itt elmondom azt is, hogy amikor belépek az energiarendszeredbe, az olyan, mint egy hatalmas könyvtár, tehát nem látok mindent egyszerre, hanem mindig azt, ami aktuális és amennyit szükséges az adott szintű oldódáshoz. Amire viszem a fókuszom, az, mintegy könyvként kinyílik, és jönnek az infók… ami és amennyi épp kell Neked a továbblépéshez.

Gyerekeket lehet oldani?

21 évesen leszünk teljesen önállóak energetikailag, addig – főként kamaszkor előtt, és főként 7, de leginkább 3 év alatt – a szüleink, leginkább anyukánk energiarendszerében élünk, ezért a szülők, főként az anya érzelmi és testi állapota masszívan kihat a gyerekekére, ezért ha valami nem harmonikus a gyerkőccel, gyerkőcben, akkor először az anyuka, aztán az apuka jöjjön inkább oldásra- és igen, még masszívan fizikai(nak gondolt) tünetek esetén is. (Volt olyan, hogy az anyuka oldása után a megfázástól már két hete süket kislány másnapra hallott.)

Ha valaki zavar Téged, lehet-e őt oldani/ rá hatást gyakorolni?

Nem.
Az, hogy hogyan érzed Magad az életedben, Tőled függ. Hogy mennyire tudod letenni a terheidet, attól függ, mennyire állsz készen arra, hogy valóban változtass ÖNMAGADON, a saját hozzáállásodon- hogy Te jobban érezd magad az életedben. Épp ezért, kérlek, hogy akkor jelentkezz lélekkommunikációra, oldásra, ha képes vagy azt elfogadni, hogy Te hozod létre az életedben a jelenségeket, és ennek megfelelően: te is vagy az, aki változtatni tud rajtuk, legyen az bármilyen kellemetlen helyzet, megélés… Amíg ez nem érlelődik ki Benned, azaz nem tudsz felelősséget vállalni, és kvázi azt várod, más viselkedjék máshogy, hogy Te jobban érezd magad (és esetleg azt szeretnéd, hogy én hassak őrá ennek érdekében), akkor inkább várj még… vagy, ha mindenképp szeretnél eljönni, kérlek, azt vedd figyelembe, hogy akkor a haladás érdekében el kell szánnod magad, hogy dolgozol magadon– én nem tudok helyetted cselekedni (és más sem), én csak le tudom hozni az infókat, hogy milyen változtatás szükséges hozzá, hogy elkezdd jobban érezni magad, és segíteni tudok elindítani a változást az oldással és tiszta energiamintával, de a hatást tartóssá Te tudod tenni. Valamint azt is vedd figyelembe, kérlek, hogy nem veszek részt olyan dologban, hogy rajtad kívül valaki más érzéseit megváltoztassuk, rá hatást gyakoroljunk, mert az nem tiszta (másokra hatni akarni az ő beleegyezésük nélkül az feketemágia, a tudás és erő nem tiszta használata, és ilyenben nem vagyok partner).
Fontos tudnod, hogy csak a Te érzéseiddel, működéseddel fogunk dolgozni: ha valaki zavar, akkor azzal fogunk dolgozni, hogy Téged miért érint olyan érzékenyen, mit jelenít meg Neked- és azt fogjuk tudni oldani: azt a háttérben meghúzódó traumát, ami az éles reakciót okozza, ill. és főként a traumát létrehozó tudati diszharmonóniát. Más személlyel kapcsolatos információkra csak annyira láthatunk rá, amennyire Neked dolgod van vele, tehát amennyi a Te oldódásodhoz, a Te előrelépésedhez, fényesedésedhez szükséges.

Te magad is tudsz a lelkeddel kommunikálni?

Igen, nagyon is, gyakorold rendszeresen az elcsendesedést, befele figyelést, jelenlétet, és kapcsolódni tudsz vele egyre jobban, és egyre jobban érteni fogod az üzeneteit! Minél gyakrabban hívod a Lelked, annál jobban fogod érezni és érteni! És hívd bátran, alig várja, hogy egyesüljön Veled, szívesen jön, emel, tanít! ♡

Lehet-e ajánlani engem másoknak?

Igen, és kedves Tőled, köszönöm, ha saját tapasztalatod alapján így döntesz, de kérlek, ne beszélj rá senkit, mert aki készen áll erre, és jól jön neki, annak annyi is elég, ha megemlíted ezt a lehetőséget, hívni fogja… A tudatos önmunkához felelősséget kell tudni vállalni önmagunkért, az életünkért, a teremtéseinkért, és aki erre nem áll készen, azt nem is hívják az ilyen lehetőségek, mert tudattalanul tudja, érzi, hogy még nem bírná el… – és ez rendben van, majd elkezdi az önmunkát, amikor képes lesz már rá… Nekünk ezt, az ő fejlődési ritmusát és saját döntéseit szükséges megtanulni tiszteletben tartani, még akkor is, ha Te szerinted jó lenne ez neki… majd egyszer megérik benne, és akkor tesz magáért, ahogy egy ponton Te is megértél rá és azóta teszel magadért… ♡

Mivel fordulhatsz hozzám?

Tudok segíteni egyéni, személyiségbeli problémákkal, életfeladatokkal, önsorsrontó viselkedésmintákkal, hitrendszerekkel, párkapcsolattal, generációs problémakörökkel, családi (anyaseb, apaseb feldolgozásában, kioldásában) és baráti kapcsolatokkal, karrierrel, stresszkezeléssel, életmóddal, életvezetéssel, gyásszal kapcsolatban, előző életbeli (karmikus) elakadások megértésében és, ha már ott tartasz, a tanultak összegzésében és a karma kitisztításában; magzatkommunikációban, várt/ leszületendő babával/ lélekkel való kommunikációban (megkérdezni, miért nem jön pl., és így segíteni, hogy meg tudjon érkezni), termékenységi és egyéb testi problémákkal kapcsolatban, korábbi életek tapasztalatainak integrációjában, lehasadt én-részek integrációjában, tudattalanba tolt tudati területek felfényesítésében; tértisztításban… stb.

Amikor nem tudlak fogadni: amennyiben antidepresszáns vagy egyéb, tudatmódosító (gyógy)szer hatása alatt vagy.

A legfontosabb, hogy a sikeres oldáshoz Te is kellesz: hogy hatékony legyen a haladás, oldódás, szükséges a Te saját elhatározásod, hogy változni, változtatni akarsz, meg akarod látni a problémádat, ill. annak gyökerét, hogy az életed könnyedebbé, örömtelibbé váljon! És ha beleállsz a feladatba, akkor tuti menni is fog.

Csak személyes találkozással működik?

Nem, távban is működik, hisz az energia nem térhez kötött, és gyorsabb a fénynél, ezen felül egyazon tudati háló részei vagyunk mindnyájan, tehát ugyanúgy érzékellek és tudok segíteni az oldódásban, ha a világ másik felén vagy, mintha mellettem ülnél… (az eddigi földrajzilag legtávolabbi ember, akinek segítettem az oldódását, New Yorkban volt, míg én Ecsenyben… ugyanolyan flottul működött minden, mintha egy szobában lettünk volna : ))
De amúgy szeretem a személyes találkozást is, persze, erre jellemzően Ecseny, Kaposvár, Balatonboglár vagy Pécs és környékén van lehetőség, ilyenkor legtöbbször házhoz megyek, ha van lehetőség a nyugodt munkára, ha nincs akkor bérlünk egy helyet hozzá… vagy pedig online, Messengeren, Whatsappon, Signalon, Viberen is tudunk dolgozni.
Telefonon itt találsz meg: 0670 3667 389,
e-mailben pedig itt tudsz elérni amúgy: pipiter.joga@gmail.com

Milyen hosszú egy alkalom, milyen gyakoriság szükséges és mennyibe kerül?

Jellemzően másfél, de legtöbbször két óra egy alkalom, jó, ha nincs nagyon behatárolva az időkeret, hogy le tudjon jönni minden infó, ami akkor épp időszerű.

A gyakoriság egyedi, nincs általános recept: akkor jössz, amikor úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, mert pl. feljött valamilyen új témakör, vagy a korábbinak egy új rétegével, más árnyalatával találkozol, és még nem állt össze a kép… vagy lehet, hogy egyszerűen úgy érzed, készen állsz egy újabb lépést tenni Önmagad felé- ez hetek, de akár hónapok múlva is lehet, Te érzed/ diktálod az ütemet…

Már egy alkalom után érezhető a megkönnyebbülés a legtöbb esetben- és ez fokozódik, ha gyakorolod, amit a Lelked mondott. Azonban, ha nagyobb, az életedben sok területre és árnyalatban kiterjedő problémakört kezdünk feldolgozni, a teljes tisztuláshoz, átalakuláshoz több alkalom szükséges lehet, mert nem tud egyszerre kinyílni teljes mélységében, csak fokozatosan, ahogy elbírod, ahogy fejlődsz, erősödsz az önmunka során… ehhez szükségesek a Részedről a hétköznapokban is foganatosított tudatos változtatások annak mentén, amiket a Lelked tanácsol Neked a lélekkommunikációban… nem mindig egyszerű lépések ezek, de mindig csak olyanok, amikre készen állsz… és az is vigasztaljon, hogy biztosan megtérül az igyekezeted, minden szinten egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben, életedben!

Fontos tudnod, hogy ha gyakorlod, amit a Lelked feladatként ad, akkor egyre nagyobb lépésekben fogsz haladni, és egyre önállóbb is leszel, egyre ritkábban lesz szükséged külső segítségre!

A díjszabásom 60 percenként 13 ezer Ft, ezen felül ha helyet szükséges bérelni az oldáshoz, ill. ha külön úttal kell a helyszínre mennem, akkor ezek költsége hozzáadódik (6,5 litert fogyaszt az autóm 100 km-en)- ha jógaóra miatt amúgy is megyek arra, akkor nem kérek benzinpénzt (az órarend itt található). Áfás számlaigényedet jelezd, kérek, előre!

Hogy bírom energiával a sok mindenkinek segítést, nem terhel meg?

Nem az én saját energiámból adok, amikor valakinek segítek kiemelkedni a gödörből, hanem bevonódás nélkül csatornázom/ közvetítem neki a lelkétől és egyéb, isteni tisztaságú tanítóktól/ segítőktől a számára érkező üzeneteket és energiákat. Az évek során megtanultam, hogy egyrészt nem én tudom a legjobban, kinek mi kell, hanem a saját lelke és a Teremtő, szóval legbölcsebb és persze: legtisztább (“egótlanabb”), ha nem vonódom be, hanem csupán közvetítő vagyok! Erre az éntelenségre, alázatra évekig voltam felkészítve – és ez mindenki számára kedvező és hasznos, mert nem “kavarok” bele más dolgába az én, bármennyire is már sokat fejlesztett, a Mindenséghez képest mégiscsak egyértelműen korlátozottnak mondható szemszögemből (azt, hogy mit és hogyan szükséges az adott embernek tennie, hogy kiemelkedjen a nehézségeiből, sokkal magasabb és tisztább, isteni szintről mondják, mutatják, én csupán átadom az üzenetet és közvetítem hozzá az energiát).
Másrészt magamat is védem ezáltal mások terheitől, feszültségeitől: nem veszek át semmit…

Hogyan megy a csoportos oldás, lélekkommunikáció?

Erről az előadások, energetikai-tudati munkával átszőtt tanításoknál olvashatsz.

~¤~

Tudd, hogy az Élet sosem ad olyan feladatot, amit ne tudnál megoldani, ha hajlandó vagy nézőpontot váltani, változtatni a megszokott köreiden, azaz némileg kilépni a komfortzónádból. Minden okkal van, minden azért van, hogy erősebb, függetlenebb, magabiztosabb és főként: tudatos, szabad és örömteli teremtővé válj az életedben. Minden válasz és megoldás ott van Benned, hogy boldog és sikeres legyél- bontsd le az akadályokat Önmagad felszabadult verziója és jelenlegi éned között!

Mindezt tapasztalatból mondom, hisz 2010 óta jógázom, 2012 óta dolgozom magamon tudatosan és kifejezetten intenzíven. Mindig is kerestem az Élet nagy kérdéseire a válaszokat, és – megelégedésemre – meg is találtam őket.

2014-ben falura költöztem, hogy sallangmentesebben éljek, és a lehető leginkább az önismereti munkára fókuszáljak. Számos segítőnél megfordultam, ősi és új módszereket, technikákat is kipróbáltam, megtanultam, többet huzamosabban is alkalmaztam magamon, és mindegyik segített valamiben, tanított valamit magamról, így igen nagy terheket tehettem már le, jelentős pozitív változáson mentem keresztül, magabiztossá, békéssé, nyugodttá, derűssé váltam… mostanra örömben és hálában élek életem legnagyobb részében, mivel szorongásaim feloldottam, ítélkezéseimet, sablonos gondolkodásomat magam mögött hagytam, életfeladataimat pedig elfogadtam és végzem…

A derűs és békés állapot önmagában is “megéri”, de ezen felül, ahogy az ember tisztítja magát, egyre jobban kinyílik, tágul a tudata, és csodálatos ajándékokat is kap: 2021-ben megnyílt a Harmadik szemem, kifejlődött a tisztánlátásom/ finomérzékelésem, amely által abszolút személyre szabottan és hatékonyan tudok segíteni a hozzám fordulóknak – ez nagyon jó érzés, nagy öröm, igazán hálás vagyok érte, hogy részese lehetek sok ember kibontakozásának. ♡
Mindezek alapján tapasztalatból mondhatom: nincs jobb befektetés (idő, energia és pénz), mint amit az önmunkába, önfelszabadításba fektetünk!

Rólam olvashatsz még itt lejjebb a visszajelzésekből, ill. itt a honlapon is, ill. a blogban is, további végzettségeimről pedig a magamról menüpontban is tájékozódhatsz.

Boldogan segítek, hogy Te is megtapasztald a terhek letételének örömét: hogy elkezdd vagy folytasd Önmagad kibontakoztatását, hogy az életed legjobb, leginkább örömteli verzióját éld!

Namaste♡
Bori

✿ Rólam mondták

Ezúton is köszönöm a bizalmat! ♡

“Egy csodálatos utazásban lehetett részünk Borival, amelynek során elmerülhettünk abban a láthatatlanban, ami körülvesz minket, és segítségével megoldást kaphattunk a látható világba.” (egy csodás házaspár írta, akik külön-külön jöttek lélekkommunikációra hozzám, és akik (sokakhoz hasonlóan) ügyesen alkalmazzák a mindennapjaikban a Lélektől kapott információkat, intéseket, útmutatást ♡♡♡)

“Már sok gyógyítónál voltam, de senki nem csinálta ilyen tisztán, éntelenül… A Lelkem megmutatta, miért kaptam ilyen bántalmazó apát, és így könnyebb volt megbocsátani neki, ami hatalmas megkönnyebbülést hozott. Megértettem és most már érzem azt is, hogy valójában értékes és tehetséges ember vagyok, csak a blokkjaim elfedték ezeket a tulajdonságaimat, így már nem érdekel, mások mit gondolnak, hogyan ítélkeznek rólam… sokkal magabiztossabbá tudtam válni, az életem és a kapcsolataim egészen átalakultak, derűs és boldog tudok lenni, kevesebb bennem a düh, agresszió… szinte már nincs is. Bori elfogadása, támogatása, biztatása, alapossága és gyakorlatiassága segített megváltozni. Köszönöm!“- Én is nagyon köszönöm!! Egy ötvenes férfi írta, aki már rég foglalkozik spiritualitással, de az önismeretben, traumák valós feloldásában korábban nem igazán tudott haladni- a féléves közös munkánk alatt viszont hatalmas lépéseket tett, öröm látni, ahogy kibontakozik belőle az erős, bölcs és magabiztos Férfi!

A lélekkommunikáció nagyon sokat segített az elengedésben, az elfogadásban is haladok,itt még vannak akadályok. Megértőbb, nyugodtabb vagyok. A Veled töltött pár óra segített átlendülni sok bajon nehézségen. Sok időbe telt míg megtanultam elfogadni magam,de jó úton járok! Megtanultam,hogy nem kell mindenkinek mindenben megfelelnem! Sokáig szorongtam, nem mertem véleményt nyilvánítani.Hagytam,hogy mások irányítsanak. Ma már nem így van.Lassan megtanulok önmagamért kiállni. Félelmeimet félretettem, egyedül hozok meg döntéseket. Még sokat kell tanulnom, de hála Neked, ezt is majd közösen megoldjuk! Köszönöm, hogy megismerhettelek, ha baj van, van kihez fordulnom.” (egy Hölgy, akinek gyászfeldolgozással indult el a tudatos önismereti útja, amely teljes megújuláshoz vezetett (nála is) ♡♡♡)

Házaspárként 5 éve szerettünk volna egy kisbabával kiegészülve család lenni. Az orvosi segítség mellett úgy gondoltuk, önmunkára is szükségünk van. 3 sikertelen lombik program után felkerestük Borit, és szerencsére azt is megláttuk segítségével, hogy az eredményeink csak számok. Mindketten külön kaptunk tőle segítséget egyéni alkalmakon. Az elsőre talán ijesztőnek tűnő szembesülés, a vele töltött idő alatt megkönnyebbülést váltott ki, és az oldás egyfajta felszabadulást hozott. Általa helyére került több dolog bennünk – jó alapot adva a további önformálásra – és biztosak vagyunk benne, hogy ennek is köszönhető, hogy most úton van a kislányunk. Örökké hálásak leszünk, köszönjük!”– egy kedves pár, akikkel öröm volt dolgozni, mindketten nyitottan, alázattal álltak bele az oldási folyamatba, és az első alkalom után pár nappal meg is fogant a baba… ♡♡♡

Gyermekkorom óta mindig egy picit másnak éreztem magam, szerettem egyedül lenni, érzelmi mélységeket és magasságokat megélni, de kizárólag önmagamban, ezt más nem láthatta. Kifelé nem engedtem az érzéseimet megmutatni, beszélni sem beszéltem róluk, nehezen ment az ölelés, a puszival üdvözlés, még családon belül is. Kerestem az élet értelmét, és jómagam útjának nem a családalapítást láttam. Természetesen a társadalmi nyomás, elvárás rám is hatással volt, de nem tudtam megadni magam neki. Nem éreztem, hogy az lenne az utam, hogy férjhez megyek, dolgozok, gyereket/ket szülök, és az anyaságban kiteljesedek. Karriert építettem, versenysportoltam, igazi maximalista voltam. Mindig mindenben a tökéletest kerestem, a szimmetriát, a hibátlanságot. Az élet adta a pofonokat, sérüléseket, stb…tudtam, hogy valami nem jó, de nem tudtam merre kell indulni a jobb felé. Borival, ha jól emlékszem 2018-ban találkoztam először, akkori kolléganőm elcsábított jóga órára egy sérülésből való felépülés után. Mindkettőnk nevében írhatom, szemléltük egymást jó darabig, hogyan is fog ez az akkoriban még tűz es víz egymással bármit is kezdeni. Kitartóan jártam az óráira, továbbra is kerestem a “valamit”, de erről sem beszéltem. Egyik jóga óra után véletlenül meghallottam, hogy egyéni foglalkozás. Következő órán rákérdeztem, hogy mi is ez, majd elraktároztam magamban. Végül 2021-ben egyszerre két jó nagy pofont is kaptam, ezért 2022. tavaszán kértem először időpontot lélekkommunikációra. Elkezdtek leomlani a gyerekkori terhek, a rossz bevésődések, megértettem a saját viselkedésem, kezdett megkönnyebbülni a lelkem. Megtanultam lelkiismeretfurdalás nélkül PIHENNI, NEM-et mondani. Hozzáteszem nem volt egyszerű, de Bori végig támogatott, fogta a kezem. Mostanra már szeretem a tökéletlenséget. Szeretem a testem a hibáival és a hegekkel együtt, büszke vagyok rá, hogy az enyém, még ha nem is tökéletes. Most már nem akarom kifacsarni, és addig hajtani amíg csak bírja. Szégyenérzet nélkül vállalom, hogy nem szeretnék családot alapítani. Már ha akarnám se tudnám magam úgy felidegesíteni, mint korábban, ami egy szempillantás alatt sikerült és nagyon hosszú lecsengésű volt. Nem pörgök körbe-körbe, mint a farkát kergető kiskutya. Egyre nyíltabban tudok beszélgetni a családommal az érzéseimről. A környezetemből is nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, hogy mennyire megváltoztam, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, jó kedélyű, és nem süllyedek bele a stressz mély gödrébe. Megtanultam nem csak adni, hanem kapni is, elfogadni a segítséget. Olyan emberi jóság kezd beáramlani az általam kinyitott kapun, hogy magam is csak lesek. Először érzem az életben, hogy jó úton haladok, meglepően sokkal könnyebb így az élet. Nagyon sokat kell még tanulnom, de büszke vagyok magamra, az eddig elértekre, és mindig is nagyon hálás leszek Borinak, mert ő egy ajándék az embereknek, egy valódi csoda!” ♡♡♡ – egy csodás és vagány Nő írta, aki fantasztikusan beleállt az életfeladataiba, egymás után teszi le a félelmeket, dönti le a magának felállított korlátokat, eszméletlen sebességgel fejlődik a tudatossága, és nyílik a szíve, végre Önmaga felé is! és egyre bátrabban, tudatosabban használja a Lelke adta erőt, lehetőségeket… ♡♡♡

“Legelőször akkor találkoztam Veled, amikor meglátogattam az egyik női jógaórád.Azonnal éreztem, hogy ebből kérek még! 🙂
Aztán részt vettem a nyári a jógaesteken, ami szintén nagy élmény volt, főleg a közös mantrázás…a csoport ereje…
és ahol valami olyat tapasztaltam és kaptam megint Tőled, Általad, amit azelőtt még soha!Hosszú idő óta végre igazán felszabadultnak és békésnek éreztem magam belül.
Aztán csináltunk egy egyéni konzultációt, ahol meg azt éreztem, hogy még soha senki nem értett meg így…hogy a figyelmed és a szereteted ítélkezés és feltétel nélküli,és hogy adott élethelyzetemben ez a legtöbb és legjobb, amit adhatsz..amit kaphatok…A konzultáción tanítottál, többek között, egy méhtisztító gyakorlatot is,
ami fantasztikus segítség számomra a mindennapokban,és hihetetlen módon működik!!!
Segítségeddel kimozdultam végre a évek óta tartó beragadt állapotomból!
Szóval hálás köszönet mindenért! :)”
– Én is köszönöm a bizalmad, drága D., öröm látni, ahogy kibontakozol!! ♡♡♡

“Először is ott kezdeném, hogy maga az az idő, amit nálad töltöttem, fantasztikus volt. Az a légkör, ami végig körülvett, és az a kisugárzás, ami belőled áradt, annyira csodálatos volt megtapasztalni. Megnyugtató és békés volt, úgy éreztem, hogy nem kell semmiféle „maszkot” felvennem, végre, mert az éreztem, hogy szabadon az lehetek, aki vagyok. Szó szerint felszabadító volt.
Ez a délelőtt egyrészt nagyon sok mindenre rámutatott, amiket eddig nem értettem, vagy nem láttam  a miértjét, de most már világosak számomra. Miért működöm úgy, ahogy, miért nehezebb nekem valami, vagy épp miért érzem néha azt, hogy földönkívüliek hoztak. Hatalmas megkönnyebbülés rálátni tudatosan a saját működésünkre, és az életünk különböző területeire, és meglátni végre a miérteket. 🙂 Ezen kívül arra jöttem ma rá, hogy ez a délelőtt új utakat nyitott meg számomra. Megerősített sok mindenben, amit eddig hittem, gondoltam magamról vagy az életről. […]

Ez az egész olyan új utakat nyitott meg számomra, amik nekem azt jelentik, hogy végre ráléphetek arra az útra, ami tényleg az enyém, hogy bármi is történt eddig, vagy fog történni, az mind értem történik és ezáltal csak jót hozhat, és bár eddig is volt egy alapvető bizalmam az élet felé, de a veled való találkozás után ez a bizalom valami sokkal mélyebb bizalommá alakult át, és ez fantasztikus érzés. Úgy érzem, hogy ez mindennek az alapja.
Illetve a magamba vetett hit, ami most úgy érzem, szintén valami mély és megingathatatlan hitté alakult át.
Sokat kell még tanulnom, de várom ezt a tanulást és nyitott vagyok rá. Rengeteget tudnék még írni, hogy milyen hatással volt rám ez a délelőtt, de hát ezekről a dolgokról mindig órákat lehetne beszélni… 😀

Még annyit szeretnék feltétlenül kiemelni, hogy szerintem nagyon hasznos az, hogy ennyire gyakorlatias vagy, és konkrét módszereket tudsz adni, amik segítenek a hétköznapokban folytatni azt, amit elkezdtünk. 🙂
Ha lehetne, mindenkit elküldenék hozzád, de hát nem erőszakolhatok rá senkire semmit, ugye… 😀 ” – Köszönöm szépen, nagyon nagy öröm, hogy ennyire felszabadító és megerősítő volt Neked a közös munka! ♡♡

-¤- Hálás vagyok ezekért a találkozásokért, öröm látni, ahogy mindenki, aki beleáll a feladatába, mennyire gyorsan bontakozik ki és könnyebbül meg… hálás vagyok, hogy segíthetek! Köszönöm!! ♡♡♡ -¤-