Egyéni lélekkommunikáció

Önismeret, tudatos fejlődés: a tudattalan működések, a karma(láncolat) feltárása, tudati és érzelmi blokkoldás, félelem- és traumaoldás, negatív hitrendszerek, önsorsrontó (akár generációs) minták átírása… ez mind lehetséges a lélekkommunikációval!

A mai kor forradalmi átalakulást hordoz, és tőlünk is ezt várja: gyökeres változást, teljes és tudatos újjászületést, a régi szenvedési köreink magunk mögött hagyását! És ahol feladat van, ott megoldás is nyílik, tehát természetesen meg is kapjuk a segítséget ehhez az átlényegüléshez: olyan újabb, hatékonyabb technikák érkeznek (és terjednek is el széles körben, hála a jó Égnek) amelyekkel a tudattalan rétegeinket kezelni tudjuk, így hamarabb felismerhetjük és bizony át is írhatjuk az önkorlátozó mintáinkat- tehát sokkal eredményesebb lehet ma már az önmunka! Ilyen újabb, hatékony módszer pl. a családállítás, a szomatodráma, a theta healing, a gyógyító- és a szeretetkód, a kineziológia és ilyen a lélekkommunikáció is. Tehát itt vannak a lehetőségek! Ma már hatalmas lépésekben haladhatsz a boldogság, kiegyensúlyozottság felé, ha tényleg belátod a változ(tat)ás szükségességét és el is szánod magad rá.

A Lelked, az isteni éned Rád vár! Útmutatásait tolmácsolhatom Neked, hogy gyorsabban felszabadítsd Magad!

Az alábbiakban gyakran ismételt kérdések mentén írok a tudnivalókról, praktikus infókról, az aktuális árról is, illetve a Vendégkönyvben találsz visszajelzéseket/ tapasztalatokat is…:

Mi az a lélekkommunikáció, és miért hasznos?

A Lelkünk az énünk legtisztább, legbölcsebb része, a tudatunk legmagasabb szintje – ettől a szinttől a tudati (és ennek megfelelően energetikai) blokkjaink (= a szeretettel nem harmonikus működéseink, félelmeink) választanak el. A blokkok traumákként képződnek le az életünkben. A traumatikus események/ sorsesemények azért érkeznek az életünkbe, mert feladatunk dolgoznunk általuk magunkon, mégpedig azért, hogy tanuljunk belőlük valamit, általuk megértsünk valamit, amit addig nem értettünk, és ennek hatására pedig átalakuljunk, változzunk… és: levessük az önkorlátozó, önsorsrontó, félelmek által vezérelt viselkedésünket, vélekedéseinket… és így lépésenként végül teljesen szabaddá és szeretetteljessé váljunk, tehát az isteni szintünkre, a Lelkünk szintjére emelkedjünk, illetve eggyé váljunk vele (egységbe érkezzünk).

A Lelkünk a legbölcsebb énünk, benne van minden tudás és bölcsesség, amire ebben az életünkben szükségünk lehet ahhoz, hogy kívül-belül egészségesek és boldogok legyünk. Tehát azért érdemes kommunikálnunk a lelkünkkel, mert el tudja mondani nekünk, hogy az adott testi fájdalom, lelki gubanc, konfliktusos kapcsolat vagy nehezen megélt szituáció mögött mi van: miért érkezett az az életünkbe, mit üzen, mit akar tanítani nekünk, miért éljük meg olyan keservesen, és hogy hogyan tudunk változtatni a hozzáállásunkon, hogy kijöjjünk belőle.

Amennyiben önállóan még nem tudsz kapcsolódni a Lelkeddel, az engedélyeddel én megtehetem, és mintegy közvetítőként el tudom Neked mondani, amit a Lelked üzen… Én tehát egyrészről csatorna vagyok, egy pártatlan tolmács, aki átadja az információt Neked, a kérdéseidet felteszem a Lelkednek, s azokra válaszol, megmagyarázza a helyzetet, amiben vagy, és segít feloldani; másrészről segítő, támogató, mivel a biztonságos és tiszta energetikai térben végig tudlak vezetni az oldás menetén, a megértéstől a megkönnyebbülésig- együtt fel tudjuk oldani az elakadást. Együtt: tehát ez csapatmunka, a Te valós megértési és változtatási szándékod szükséges ahhoz, hogy a Lelked elmondja az adott információkat, én pedig átadom Neked azokat.

Fontos tudni, hogy a Lélek sosem kommunikál olyat, amire nem állsz készen, tehát ha igazából nem akarsz változni, nem akarsz az igazsággal szembenézni, akkor nem is fogja elmondani, vagy csak egy kis szeletét, mert különben összeroppannál tőle. A Lelked végtelenül bölcs, pontosan tudja, éppen mennyit tudsz elviselni, elbírni… és azt is tudja, hogyan tudod letenni a terhed: Ő kalauzol ebben Téged, én pedig közvetítem és támogatom a folyamatot.

Hol tanultam ezt a technikát?

Sok éven át tanultam, olvastam is az önismeretről, és gyakoroltam is rengetegféle önismereti, önfejlesztő, tudattágító ősi és új technikát, segítőkkel és önállóan is, így az életem során hatalmas terheket tudtam letenni, karmákat, tudati blokkokat kitisztítani…- tehát átmentem azokon a folyamatokon, amelyeket segítek, így pontosan tudom, mit él meg, aki nekidurálja magát a tudatos önismereti munkának, micsoda bátorság és elszántság kell hozzá, így együttérzően és magabiztosan tudom támogatni a segítséget kérő fejlődését.
Ahhoz, hogy az energiát ilyen finoman érzékeljem, tehát hogy ne csak pusztán az energiaáramlást érezzem, hanem információt is ki tudjak belőle szűrni (látni, hallani, telepatikusan érzékelni), ahhoz pedig a sokféle meditációs módszer, a tudatos jelenlét, jóga rendszeres gyakorlása segített hozzá, ugyanis a finomérzékelés is olyan, mint bármilyen képesség: fejleszthető, ahogy az éneklés, futás vagy kőműveskedés, főzés, stb: odafigyeléssel és gyakorlással kifejleszthető, csiszolható és egyre magasabb szintűvé tehető.
Amellett tehát, hogy kifejlesztettem a finomérzékelést magamban a sok gyakorlással, és kidolgoztam a személyiségbeli problémáimat, elakadásaimat, és ezek a csiszolódások végül oda vezettek, hogy egyrészt lettem minden karmám és megérkeztem a megvilágosodottság állapotába, így immár alázattal, éntelenül, együttérzéssel és ítéletmentesen tudok az emberek felé fordulni, másrészt nekem jelen életemben egyik fő vállalásom, életfeladatom is ez: a tanítás, példa- és útmutatás, valamint az egyéni (és így persze a kollektív) fejlődés, felfényesedés segítése- tehát ezért is nyílt meg ez a képesség számomra ilyen mértékben 2021 telén.
Tehát hogy hol tanultam: az egész eddigi utam ide vezetett, kellett hozzá minden tapasztalatom, élményem, tanulásom és csiszolódásom, hogy ennyire hatékonyan, magas szinten, tisztán, ítéletmentesen és együttérzően tudjam közvetíteni mindenki számára a saját legmagasabb szintjéhez vezető információkat, energiákat. (Lejjebb, ill. a magamról menüpontban olvashatsz további részleteket az utamról.)

Milyen információkat kommunikál a Lélek?

Megmutatja a Lelked, hogy az adott probléma – legyen az testi fájdalom vagy érzelmi konfliktus – hogyan működik Benned, aztán azt is, hogy honnan ered, mi által jött létre, és azt is, hogy hogyan lehet feloldani: megmutatja a jellemző mechanizmust, az okait és a feloldásának lehetőségét.
Tehát feltárja a Lelked, hogy milyen érzelmi és tudati blokk van a mélyben, és az milyen viselkedésformát hoz Benned létre, és azt milyen tudati elcsúszás/ hitrendszer/ meggyőződés alakította ki és miért.

Legtöbbször a folyamat már korábbi életekben elindult: a Lélek megmutat mindenféle információt, sokszor akár 4-6 korábbi életből származó fontos momentumot is felvillant, melyek mind szükségesek ahhoz, hogy az elménk, rációnk (bal agyféltekénk) is kielégüljön, megértse a logikus összefüggéseket: hogyan és miért állt össze a karma(láncolat), amit tapasztalunk éppen.
A racionális megértés már önmagában hatalmas oldódást szokott jelenteni, de legtöbbször azért oldani kell az érzelmi elakadást is, illetve sokszor alacsony rezgésű (lehúzó, önkorlátozó, “negatív”) hitrendszereket is fel szükséges tárni és felülírni: az addigi önsorsrontó programot, amit általában tudattalanul működtetünk magunkban, életünkben (pl. hogy én sosem lehetek szerencsés, mindig lemaradok a jóról, stb…), azt feltárjuk, és feloldjuk, majd felülírjuk magas rezgésűvel (“pozitívval”).
Hogy hogyan, milyen lépéseken át zajlik az oldás folyamata maga, az nagyon egyedi, változatos- de nem tévedünk el benne, mert a Lélek, az isteni bölcsesség kalauzol minket.

Csak konkrét problémával lehet jönni oldásra?

Nem, amennyiben azt érzed, hogy nem tudod megfogalmazni, mi feszít, aggaszt, frusztrál, de szeretnéd meglátni, megérteni és tényleg kijönni belőle, akkor a Lelked meg fogja mutatni, hogy miért van Benned diszkomfort… és hogy hogyan oldjuk fel.

Mi van, ha valamin nem akarsz dolgozni (még)?

Tudnod kell, hogy a Szabad Akarat (szabad döntés/ választás lehetősége) a legfőbb törvény az Univerzumban, és érvényes az oldási szituációban is, azaz mondhatsz nemet a Lelkednek, ha bármi miatt úgy érzed, hogy nem akarsz vagy nem tudsz belemenni az oldásba, amit kommunikál. Semmi sem kötelező, mindenről Te, a jelenlegi éneddel döntesz. Amikor így érez valaki, azaz azt mondja, most nem megy, általában 1-2 héten belül beérik benne az az állapot, és készen áll rá… ilyenkor az emberi résznek/ a személyiségnek kell egy kis emésztés, érlelés, “szokni a gondolatot/ érzést” – és ez teljesen rendben van, emberi dolog…

Illetve, ha nem vagy vele tisztában, de igazából még nem vagy kész valamin dolgozni, azt a lelked egyszerűen nem is mutatja meg, vagy csak annyira, amennyi információt még épp be tudsz fogadni… ilyenkor kell érés még a részedről, hogy valóban mély tisztulás tudjon történni, ezt nem lehet igazán siettetni, de ha nyitott vagy, valósan szándékodban áll a változás, akkor hamarabb megérsz rá.

A másik, amit itt még elmondanék, hogy szintén Rajtad múlik, mit látok, amikor belépek az energiarendszeredbe (= tudatodba): ha valamit nem akarod, hogy lássak, azt nem fogom- és természetesen tiszteletben tartom a döntésed és a szuverén lényed, nem feszegetem a “titkos ajtókat”. Majd egyszer úgyis beérik Benned, hogy dolgozz vele, nem kell sürgetni semmit sem…

És akkor még itt elmondom azt is, hogy amikor belépek az energiarendszeredbe (tudatodba), az olyan, mint egy hatalmas könyvtár, tehát nem látok mindent egyszerre, hanem mindig azt, ami aktuális és annyit, amennyit szükséges az adott szintű, vagyis a számodra épp lehetséges, befogadható oldódáshoz. Amire viszem a fókuszom, az, mintegy könyvként kinyílik, és jönnek belőle az infók… ami és amennyi Neked épp kell a továbblépéshez.

Gyerekeket lehet oldani?

21 évesen leszünk teljesen önállóak energetikailag, addig – főként kamaszkor előtt, és főként 7, de leginkább 3 év alatt – a szüleink, leginkább anyukánk energiarendszerében élünk, ezért a szülők, főként az anya érzelmi és testi állapota masszívan kihat a gyerekekére, ezért ha valami nem harmonikus a gyerkőccel, gyerkőcben, akkor először az anyuka, aztán az apuka jöjjön inkább oldásra- és igen, még masszívan fizikai(nak gondolt) tünetek esetén is. (Volt olyan, hogy az anyuka oldása után a megfázástól már két hete süket kislány másnapra hallott.)

Ha valaki zavar Téged, lehet-e őt oldani/ rá hatást gyakorolni?

Nem.
Az, hogy hogyan érzed Magad az életedben, Tőled függ. Hogy mennyire tudod letenni a terheidet, attól függ, mennyire állsz készen arra, hogy valóban változtass ÖNMAGADON, a SAJÁT hozzáállásodon- hogy Te jobban érezd magad az életedben. Épp ezért, kérlek, hogy akkor jelentkezz lélekkommunikációra, oldásra, ha képes vagy azt elfogadni, hogy Te hozod létre az életedben a jelenségeket, és ennek megfelelően: te is vagy az, aki változtatni tud rajtuk, legyen az bármilyen kellemetlen helyzet, megélés… Amíg ez nem érlelődik ki Benned, azaz nem tudsz felelősséget vállalni, és azt másra hárítod, kvázi azt várod, más viselkedjék máshogy, hogy Te jobban érezd magad (és esetleg azt szeretnéd, hogy én hassak őrá ennek érdekében), akkor inkább várj még… vagy, ha mindenképp szeretnél eljönni, kérlek, azt vedd figyelembe, hogy akkor a haladás érdekében el kell szánnod magad, hogy dolgozol magadon, követed, amit a Lelked házi feladatként ad – én nem tudok helyetted cselekedni, változni (és más sem), én le tudom hozni az infókat, hogy milyen változtatás szükséges hozzá, hogy elkezdd jobban érezni magad, illetve segíteni tudok elindítani a változást az oldással és tiszta energiamintával, de a hatást tartóssá Te tudod tenni.
Valamint azt is vedd figyelembe, kérlek, hogy nem veszek részt olyan dologban, hogy rajtad kívül valaki más érzéseit megváltoztassuk, rá hatást gyakoroljunk, mert az nem tiszta (másokra hatni akarni az ő beleegyezésük nélkül az feketemágia, a tudás és erő nem tiszta használata, és ilyenben nem vagyok partner).
Fontos tudnod, hogy csak a Te érzéseiddel, működéseddel fogunk dolgozni: ha valaki zavar, akkor tehát azzal fogunk dolgozni, hogy Téged miért érint olyan érzékenyen, mit jelenít meg Neked, milyen üzenetet hoz Neked ő a viselkedésével- és azt, a Te reakciódat fogjuk tudni oldani: azt a háttérben meghúzódó traumát, ami az éles reakciót okozza, ill. és főként a traumát létrehozó tudati diszharmonóniát. Más személlyel kapcsolatos információkra csak annyira láthatunk rá, amennyire Neked dolgod van vele, tehát amennyi a Te oldódásodhoz, a Te előrelépésedhez, fényesedésedhez szükséges.

Te magad is tudsz a lelkeddel kommunikálni?

Igen, nagyon is! És nagyon örül a Lelked, ha már akarsz vele kapcsolódni! Gyakorold rendszeresen az elcsendesedést, befele figyelést, jelenlétet, és kapcsolódni tudsz vele egyre jobban, és egyre jobban érteni fogod az üzeneteit! Minél gyakrabban hívod a Lelked, annál jobban fogod érezni és érteni! És hívd bátran, alig várja, hogy egyesüljön Veled, szívesen jön, emel, tanít! ♡ (A Lelkeddel kapcsolódáshoz segítségképp találsz itt egy videót.)

Lehet-e ajánlani engem másoknak?

Igen, és köszönöm, kedves Tőled, ha saját tapasztalatod alapján így döntesz – de arra figyelj, kérlek, hogy ne beszélj rá senkit, mert aki készen áll erre, és jól jön neki, annak annyi is elég, ha megemlíted ezt a lehetőséget, vagy elolvassa ezt az oldalt, és hívni fogja, jönni fog (“felébredt” ember)… A tudatos önmunkához felelősséget kell tudni vállalni önmagunkért, az életünkért, a teremtéseinkért, szembe kell tudni néznünk a fájdalmainkkal, gyengeségeinkkel, és aki erre még nem áll készen, azt nem is hívják az ilyen lehetőségek, mert tudattalanul tudja, érzi, hogy még nem bírná el a szembesülést (még “nem felébredt” avagy “alvó” ember) – és ez rendben van, majd elkezdi az önmunkát, amikor képes lesz rá…

Nekünk, tudatos embereknek fontos feladatunk a türelem, elfogadás, tisztelet megtanulása többek közt azáltal, hogy elfogadjuk, tiszteletben tartjuk a még nem annyira tudatos emberek fejlődési ütemét és saját döntéseit, és még akkor se erőltetjük, ha tudjuk mi a problémája és annak a nyitja, és szerintünk ez vagy az a módszer jó lenne ez neki… Majd egyszer megérik benne az ahhoz kellő erő, hogy képes legyen magával szembenézni, és akkor majd tesz magáért, ahogy egy ponton Te is megértél rá és azóta teszel magadért… ♡

(A felelősségvállalásról egy videóm itt, ha érdekel mélyebben.)

Mivel fordulhatsz hozzám?

Tudok segíteni egyéni, személyiségbeli problémákkal, életfeladatokkal, önsorsrontó viselkedésmintákkal, hitrendszerekkel, párkapcsolattal, generációs problémakörökkel, családi (anyaseb, apaseb feltárásában, feldolgozásában, kioldásában), testvér-, baráti, kollegiális kapcsolatokkal, karrierrel, stresszkezeléssel, életmóddal, életvezetéssel, gyásszal kapcsolatos nehézségekben, előző életbeli (karmikus) elakadások megértésében és, ha már ott tartasz, a tanultak összegzésében és a karma kitisztításában; magzatkommunikációban (pl. névválasztásban), várt/ leszületendő babával/ lélekkel való kommunikációban (megkérdezni, miért nem jön pl., és így segíteni, hogy meg tudjon foganni, érkezni), termékenységi és egyéb, bármilyen testi problémával kapcsolatban (megnézni, milyen üzenetet hordoz a testi tünet, mit kellene megtanulni, hogy el tudjon múlni), korábbi életek tapasztalatainak integrációjában, lehasadt én-részek integrációjában, tudattalanba tolt tudati területek tudatossá tételében, felfényesítésében; pánikbetegségben; depresszióban akkor, ha már elértél arra a (legmélyebb) pontra, hogy azt érzed, elég volt, bármi is kell hozzá, ki akarsz jönni belőle; ház-, tértisztításban, elhunyttal való kommunikációban, haldokló kísérésében, elhunyt kilépés utáni összegződésében… stb. Bármiben, ami nehézséget, feszültséget okoz Neked.

Amikor kérdéses, hogy tudlak-e fogadni: amennyiben tudatmódosító gyógyszer (pl. antidepresszáns) hatása alatt állsz, mindenképp jelezd előre, mert van, amikor annyira leárnyékolja a tudatot, hogy nem lehet dolgozni, de van (a legtöbb esetben, és ha tényleg akarod a változást), hogy szépen lehet mellette is haladni – ha szólsz róla, az időpont-egyeztés előtt megkérdezem a Lelked, tudunk-e dolgozni, haladni, és akkor kiderül…

A legfontosabb, hogy a sikeres oldáshoz Te is kellesz, sőt, főként Te kellesz: hogy hatékony legyen a haladás, oldódás, szükséges a Te saját, valós elhatározásod, hogy változni, változtatni akarsz, meg akarod látni a problémádat, ill. annak gyökerét, hogy az életed könnyedebbé, örömtelibbé váljon! És ha beleállsz a feladatba, akkor tuti menni is fog – tapasztalatból mondom!

Jövendőmondást lehet-e kérni?

A Lélek ritkán mondja meg, hogy hogyan dönts egy helyzetben, mert a szabad akaratodat Neked, a jelenlegi tudati szinteden kell működtetned, mert abból tanulsz, akkor leszel erős és önálló, független – és ez a cél többek közt…
Jósolni ezért tehát nem szoktam, meg azért sem, mert a jövőnek nagyon sok összetevője van, és ezért nagyon dinamikusan változik… felelőtlenség lenne azt mondani, hogy ez így vagy úgy lesz tutira (és ez amúgy a feketemágiát is súrolja, mert befolyásolnálak Téged a döntéseidben…). Azt el tudom mondani, hogy melyik eshetőségben mekkora lehetőség van, mekkora fény/ energia… Viszont ami ennél sokkal fontosabb, és megnyugtató is lehet Számodra: hogy főként Rajtad múlik a saját jövőd, a Te hozzáállásod és döntéseid hozzák azt létre… Te vagy a Teremtő az életedben. Mert amilyen érzések/ energiák működnek Benned, az jön létre az életedben/ azok fognak tükröződni a szituációkban, amiket megélsz. Az érzéseid a félelmeiden múlnak- ha feloldod őket, már nem azok irányítanak Téged. És ez azt is jelenti, hogy Te tudod alakítani a sorsod, hatással tudsz lenni rá, és így: a jövődre is. Ha nem az van benned, hogy márpedig, ha törik, ha szakad, ezt vagy azt akarom, hogy létrejöjjön, hanem azt mondod, hogy oké, nézzük meg, mit kellene tanulnom vagy milyen blokkot kell feloldanom, hogy létrejöjjön, amit szeretnék, megérkezzen, akire vágyom, akkor máris más a hozzáállásod/ energiád: egy makacs, önfejű, egós, zárt hozzáállás (energia) helyett egy nyitottság jön létre Benned, egy hajlandóság a belátásra: és ha ez van Benned, tényleg meg is nyílnak a lehetőségek, mert nyitottság nyitott kapukat eredményez, zárt, makacs hozzáállás makacsul zárt kapukat… (ha az életed teremtéséről hallgatnál még, egy videóm erről itt)

Csak személyes találkozással működik?

Nem, távban is működik, hisz az energia nem térhez kötött, és gyorsabb a fénynél, ezen felül egyazon tudati háló részei vagyunk mindnyájan, tehát ugyanúgy érzékellek és tudok segíteni az oldódásban, ha a világ másik felén vagy, mintha mellettem ülnél… (az eddigi földrajzilag legtávolabbi ember, akinek segítettem az oldódását, New Yorkban volt, míg én Ecsenyben… ugyanolyan flottul működött minden, mintha egy szobában lettünk volna)… ma már az oldásaim 98%-a online történik, videóhívásban vagy sima hívásban- kinek melyik szimpatikus. Online Messengeren, Whatsappon, Signalon vagy Viberen tudunk dolgozni.
De amúgy szeretem a személyes találkozást is, persze, erre jellemzően Ecseny, Kaposvár, Balatonboglár vagy olykor Pécsett van lehetőség, ilyenkor legtöbbször házhoz megyek, ha van lehetőség a nyugodt munkára, ha nincs akkor bérlünk egy helyet hozzá…
Telefonon itt találsz meg: 0670 3667 389,
e-mailben pedig itt tudsz elérni amúgy: pipiter.joga@gmail.com

Milyen hosszú egy alkalom?

Nincs előre megszabva: amennyi Neked épp kell, de jellemzően másfél-két óra egy alkalom, ritkán több… Mindenesetre jó, ha nincs koppra behatárolva az időkereted, hogy le tudjon jönni minden infó, ami akkor épp időszerű, és mindent szépen ki tudjunk tisztítani, el tudjuk varrni a szálakat.

Milyen gyakoriság szükséges?

A gyakoriság egyedi, Te diktálod az ütemet: nincs általános recept, van, aki havonta jön, van, aki évente 2x… Négy hétnél sűrűbben nem igazán érdemes oldani, csak kivételes esetben. Van, hogy egy probléma feloldásához elegendő egy alkalom, de legtöbbször egy problémának több probléma a gyökere, és több szükséges a teljes feltisztuláshoz… de ha több alkalom is szükséges, akkor is érezhető minden egyes alkalom után megkönnyebbülés – és ez fokozódik, ha gyakorolod, amit a Lelked mondott.
Ha nagyobb, az életedben sok területre és árnyalatban kiterjedő problémakört kezdünk feldolgozni (egy gyökérproblémát), akkor a teljes tisztuláshoz, átalakuláshoz több alkalom szükséges, mert nem tud a tudattalanod egyszerre kinyílni teljes mélységében, főként, ha nagy szenvedések vannak a mélyben: ilyenkor fokozatosan, ahogy erősödsz, egyre többet mutat meg a Lelked, mert egyszerre nem bírnád el az információkat, energiákat: az idegrendszeredet nagyon megterhelné, összeroppannál… tehát ahogy fejlődsz, egyre erősödsz, egyre nagyobb lépésekben nyílnak meg a tudattalanod legmélyebb rétegei is… és ami ki tud nyílni, arra készen állsz, hogy kitisztítsd!
FONTOS! A hatékony haladáshoz szükséges, hogy foganatosítsd, gyakorold a hétköznapokban, amiket a Lelked tanácsol Neked a lélekkommunikáció során, mert csak Te tudod átalakítani a hozzáállásod, más nem tud helyetted változni… Amiket a Lelked tanácsol, nem mindig egyszerű lépések, de mindig csak olyanok, amikre már készen állsz! És biztosan megtérül az igyekezeted: minden szinten egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben, életedben, ha hajlandó vagy belátni a szempontokat és begyakorolni az új viselkedésmintát!

Fontos tudnod, hogy ha gyakorlod, amit a Lelked feladatként ad, akkor egyre nagyobb lépésekben fogsz haladni, és egyre önállóbb is leszel, egyre ritkábban lesz szükséged külső segítségre! (Néhány tapasztalatot olvashatsz a vendégkönyvben.)

Mennyibe kerül?

18 ezer Ft/60 perc (tehát egy 2 órás alkalom 36 ezer Ft), ezen felül ha helyet szükséges bérelni az oldáshoz, ill. ha a helyszínre szükséges mennem, akkor ezek költsége hozzáadódik (a kiszállási díj 60 Ft/km). Áfás számlaigényedet jelezd, kérek, előre!

(Az ár olyankor emelkedik csak, amikor jelentős szintet lépek, a 2023. augusztusiról itt írtam, a 2024. márciusiról hamarosan…)

Hogy bírom energiával a sok mindenkinek segítést, nem terhel meg?

Nem az én saját energiámból adok, amikor valakinek segítek kiemelkedni a gödörből, hanem bevonódás nélkül csatornázom/ közvetítem neki a lelkétől és egyéb, isteni tisztaságú tanítóktól/ segítőktől a számára érkező válaszokat, üzeneteket és energiákat.
Az évek során megtanultam, hogy egyrészt nem én tudom a legjobban, kinek mi kell, hanem az ő saját isteni énje, a Lelke, szóval legbölcsebb és persze: legtisztább (“legegótlanabb”), ha nem vonódom be, nem a saját elképzeléseim szerint csinálom, hanem csupán közvetítő vagyok! Erre az éntelenségre, alázatra évekig készített fel a Lelkem a fejlődésem során – és ez mindenki számára kedvező és hasznos, mert nem “kavarok” bele más dolgába az én, bármennyire is már sokat fejlesztett, a Mindenséghez képest mégiscsak egyértelműen korlátozottnak mondható szemszögemből.: )
Másrészt magamat is védem ezáltal mások terheitől, feszültségeitől: nem veszek át semmit…

Hogyan megy a csoportos oldás, lélekkommunikáció?

Erről az előadások, energetikai-tudati munkával átszőtt tanításoknál olvashatsz.

~¤~

Tudd, hogy az Élet sosem ad olyan feladatot, amit ne tudnál megoldani, ha hajlandó vagy nézőpontot váltani, változtatni a megszokott köreiden, azaz némileg kilépni a komfortzónádból. Minden okkal van, minden azért van, hogy erősebb, függetlenebb, rugalmasabb, magabiztosabb és főként: tudatos, szabad és örömteli teremtővé válj az életedben. Minden válasz és megoldás ott van Benned, hogy boldog és elégedett legyél- bontsd le az akadályokat Önmagad felszabadult verziója és jelenlegi éned között!

Mindezt tapasztalatból mondom, hisz 2010 óta jógázom, 2012 óta dolgozom magamon tudatosan és kifejezetten intenzíven. Mindig is kerestem az Élet nagy kérdéseire a válaszokat, és – megelégedésemre – meg is találtam őket.

2014-ben falura költöztem, hogy sallangmentesebben éljek, és a lehető leginkább az önismereti munkára fókuszáljak a mindennapokban is. Számos segítőnél megfordultam, ősi és új módszereket, technikákat is kipróbáltam, megtanultam, többet huzamosabban is alkalmaztam magamon, és mindegyik segített valamiben, tanított valamit magamról, így igen nagy terheket tehettem már le, jelentős pozitív változáson mentem keresztül, magabiztossá, békéssé, nyugodttá, derűssé váltam… mostanra örömben és hálában élek életem legnagyobb részében, mivel szorongásaim feloldottam, ítélkezéseimet, sablonos gondolkodásomat magam mögött hagytam, életfeladataimat pedig elfogadtam és végzem…

A derűs és békés állapot önmagában is “megéri”, de ezen felül, ahogy az ember tisztítja magát, egyre jobban kinyílik, tágul a tudata, és csodálatos ajándékokat is kap: 2021-ben megnyílt a Harmadik szemem, vagyis kifejlődött a tisztánlátásom/ finomérzékelésem, valamint a Koronacsakrám is megnyílt, vagyis a Lélekkapcsolatom igazán aktívvá vált, a lelkemmel való kommunikációm könnyeddé, hétköznapivá vált; 2022-ben elfogytak a karmáim, 2023-ban pedig megvilágosodtam, azaz a bizalom, ezáltal biztonságérzet és szabadság állapotába érkeztem… hálás vagyok az utamért. ♡♡♡ A bejárt út, a rálátás lehetővé teszik, hogy abszolút személyre szabottan és hatékonyan tudjak segíteni a hozzám fordulóknak – és ez nagyon jó érzés, nagy öröm, igazán hálás vagyok érte, hogy részese lehetek sok ember kibontakozásának. ♡♡♡
Mindezek alapján tapasztalatból mondhatom: nincs jobb befektetés (idő, energia és pénz), mint amit az önmunkába, önfelszabadításba fektetünk!

További végzettségeimről olvashatsz még a itt a honlapon is, ill. ebben a videóban is bemutatkozom; véleményeket, visszajelzéseket pedig a Vendégkönyvben találsz.

A jelenlegi forradalmi átalakulásról, az Új Korszakról, az új energiáról, ill. önismeretről, tudatosságról stb. találsz rengeteg írást a blogon, és egyre több videót is készítek, ami segítheti a fejlődésed: iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesülj mindezekről.

Boldogan segítek, hogy Te is megtapasztald a terhek letételének örömét: hogy elkezdd vagy folytasd Önmagad kibontakoztatását, hogy a legszabadabb és leginkább örömteli verziódat éld!

Namaste♡
Bori

✿ Rólam mondták

A tapasztalatok megosztását a Vendégkönyvben tudod elolvasni.
♡♡♡