Egyéni lélekkommunikáció

Önismeret, tudatos fejlődés: karmikus láncolat feltárása, tudati blokkoldás, traumaoldás, negatív hitrendszerek oldása, tudattalan viselkedésminták átírása…

A jóga csodálatos eszköz arra, hogy harmóniába hozd magadat minden nap, és fokozatosan fejlődj, de érdemes azokon a blokkokon/ traumákon és mélytudati programokon/ hitrendszereken fókuszáltan is dolgoznod, amelyek rendszeresen feszültté, szorongóvá, dühössé stb. tesznek, azaz kibillentenek az egyensúlyodból, és megfosztanak attól az élettől, énedtől, amit élni szeretnél igazán.

A Lelked Rád vár! Útmutatásait tolmácsolhatom Neked, hogy könnyebben megtaláld és felszabadítsd Magad!

Az alábbiakban gyakran ismételt kérdések mentén írok a tudnivalókról, praktikus infókról, az aktuális árról is, ill. legalul találsz visszajezéseket/ tapasztalatokat is…:

Mi az a lélekkommunikáció, és miért hasznos?

A Lelkünk az énünk legtisztább, legbölcsebb része, a tudatunk legmagasabb szintje – ettől a szinttől a tudati (és ennek megfelelően energetikai) blokkjaink választanak el. A blokkok traumák képében jelennek meg az életünkben. A traumatikus események/ sorsesemények azért érkeznek az életünkbe, mert feladatunk dolgoznunk utána velük/ rajtuk, mégpedig azért, hogy tanuljunk belőlük valamit, és hogy általuk átalakuljunk, változzunk, és így aztán: levessük az önkorlátozó, félelmeket rejtő viselkedésünket, vélekedéseinket… hogy végül teljesen szabaddá és szeretetteljessé váljunk, a Lelkünk szintjére jussunk, egyesüljünk vele.

A Lelkünk a legbölcsebb énünk, benne van minden tudás és bölcsesség, ami az életeink során összegyűlt, ill. ami majd kinyílik még bennünk, így az is, amire ebben az életünkben szükségünk lehet ahhoz, hogy kívül-belül egészségesek és boldogok legyünk. Tehát ezért érdemes kommunikálnunk a lelkünkkel, mivel ő el tudja mondani nekünk, hogy az adott testi fájdalom, lelki gubanc, konfliktusos kapcsolat vagy nehezen megélt szituáció mögött mi van: miért érkezett az az életünkbe, mit üzen, mit akar tanítani nekünk, miért éljük meg olyan keservesen, és hogy hogyan tudunk változtatni a hozzáállásunkon, hogy kijöjjünk belőle.

Amennyiben önállóan még nem tudsz kapcsolódni a Lelkeddel, az engedélyeddel én megtehetem, és mintegy közvetítőként el tudom Neked mondani, amit a Lelked üzen… Én tehát egyrészről csatorna vagyok, egy pártatlan tolmács, aki átadja az információt Neked, a kérdéseidet felteszem a Lelkednek, s azokra válaszol, megmagyarázza a helyzetet, amiben vagy, és segít feloldani; másrészről segítő, támogató, mivel a biztonságos és tiszta energetikai térben végig tudlak vezetni az oldás menetén, a megértéstől a megkönnyebbülésig- együtt fel tudjuk oldani az elakadást. Együtt: tehát ez csapatmunka, a Te valós megértési és változtatási szándékod szükséges ahhoz, hogy a Lelked elmondja az adott információkat, én pedig átadom Neked azokat.

Fontos tudni, hogy a Lélek sosem kommunikál olyat, amire nem állsz készen: végtelenül bölcs, pontosan tudja, éppen mennyit tudsz elviselni, elbírni, és hogyan tudod letenni a terhed: Ő kalauzol ebben Téged, én pedig közvetítem.

Hol tanultam ezt a technikát?

Sok éven át tanultam, olvastam az önismeretről, gyakoroltam is rengetegféle önismereti, önfejlesztő, tudattágító ősi és új technikát, segítőkkel és önállóan is, így hatalmas terheket tudtam letenni, karmákat kitisztítani az életem során, tehát átmentem azokon a folyamatokon, amelyeket segítek, így pontosan tudom, mit él meg, aki nekidurálja magát a tudatos önismereti munkának, micsoda bátorság és elszántság kell hozzá- így együttérzően és magabiztosan tudom támogatni a segítséget kérő fejlődését.
Ahhoz, hogy az energiát ilyen finoman érzékeljem, tehát hogy ne csak pusztán az energiaáramlást érezzem, hanem információt is tudjak belőle kapni (látni, hallani, telepatikusan érzékelni), ahhoz pedig a sokféle meditációs módszer, a tudatos jelenlét, jóga rendszeres gyakorlása segített hozzá, ugyanis a finomérzékelés is olyan, mint bármilyen képesség, akár éneklés, futás vagy kőműveskedés, főzés, stb: gyakorlással csiszolható és egyre magasabb szintűvé tehető.
Amellett, hogy kifejlesztettem tehát ezt a finomérzékelést magamban a sok gyakorlással, és kidolgoztam a személyiségbeli problémáimat, elakadásaimat, és ezek a csiszolódások végül oda vezettek, hogy immár alázattal, éntelenül, együttérzéssel és ítéletmentesen tudok az emberek felé fordulni, nekem fő életfeladatom is ez, a tanítás és segítés, így ezért is nyílt meg ez a képesség számomra ilyen mértékben 2021 telén.
Tehát hogy hol tanultam: az egész eddigi utam ide vezetett, kellett hozzá minden tapasztalatom, élményem, tanulásom és csiszolódásom, hogy magas szinten, tisztán, ítéletmentesen és együttérzően tudjam közvetíteni mindenki számára a saját legmagasabb szintjéhez vezető információkat, energiákat.

Milyen információkat kommunikál a Lélek?

Megmutatja, az adott probléma, legyen az testi fájdalom vagy érzelmi konfliktus, hogyan működik Benned, és hogy honnan ered, mi által jött létre, és hogy hogyan lehet feloldani.
Tehát megmutatja, milyen érzelmi és tudati blokk van a mélyben, és az milyen viselkedésformát hoz Benned létre, és azt milyen tudati elcsúszás/ hitrendszer/ meggyőződés alakította ki és miért.
Legtöbbször a folyamat már korábbi életekben elindult: a Lélek megmutat mindenféle információt, sokszor akár 4-6 korábbi életből származó fontos momentumot is felvillant, melyek mind szükségesek ahhoz, hogy az elménk, rációnk (bal agyféltekénk) is kielégüljön, megértse a logikus összefüggéseket: hogyan és miért állt össze a karma, amit tapasztalunk éppen.
A racionális megértés már hatalmas oldódást szokott jelenteni, de legtöbbször azért oldani kell az érzelmi blokkot is, illetve sokszor negatív hitrendszereket is fel szükséges tárni és felülírni: az addigi önsorsrontó programot, amit általában tudattalanul működtetünk magunkban, életünkben (pl. hogy én sosem lehetek szerencsés, mindig lemaradok a jóról, stb…), azt feltárjuk, és feloldjuk, majd felülírjuk pozitívval.
Hogy hogyan, milyen lépéseken át zajlik az oldás folyamata maga, az nagyon egyedi, változatos- de nem tévedünk el benne, mert a Lélek kalauzol minket.

Csak konkrét problémával lehet jönni oldásra?

Nem, amennyiben azt érzed, hogy nem tudod megfogalmazni, mi feszít, aggaszt, de szeretnéd meglátni, megérteni és tényleg kijönni belőle, akkor a Lelked meg fogja mutatni, hogy miért van Benned diszkomfort, frusztráció… és hogy hogyan oldjuk fel.

Mi van, ha valamin nem akarsz dolgozni (még)?

Tudnod kell, hogy a Szabad Akarat (szabad döntés/ választás lehetősége) a legfőbb törvény az Univerzumban, és érvényes az oldási szituációban is, azaz mondhatsz nemet a Lelkednek, ha bármi miatt úgy érzed, hogy nem akarsz vagy nem tudsz belemenni az oldásba, amit kommunikál. Semmi sem kötelező, mindenről Te döntesz. Amikor így érez valaki, azaz azt mondja, most nem megy, általában 1-2 héten belül beérik benne az az állapot, és készen áll rá… csak egy kis emésztés, érlelés kellett hozzá – és ez teljesen rendben van.
Illetve, ha nem vagy vele tisztában, de még nem vagy kész valamin dolgozni, azt a lelked nem mutatja meg, vagy csak annyira, amennyi információt épp be tudsz fogadni… ilyenkor kell érés még a részedről, hogy valóban mély tisztulás tudjon megtörténni, ezt nem lehet igazán siettetni, de ha szándékodban áll a változás, akkor hamarabb megérsz rá.

A másik, amit itt még elmondanék, hogy szintén Rajtad múlik, mit látok, amikor belépek az energiarendszeredbe: ha valamit nem akarod, hogy lássak, azt nem fogom- és természetesen tiszteletben tartom a döntésed és a szuverén lényed, nem feszegetem a “titkos ajtókat”. Majd egyszer úgyis beérik Benned, hogy dolgozz vele, nem kell sürgetni semmit sem…

És akkor még itt elmondom azt is, hogy amikor belépek az energiarendszeredbe, az olyan, mint egy hatalmas könyvtár, tehát nem látok mindent egyszerre, hanem mindig azt, ami aktuális és amennyit szükséges az adott szintű oldódáshoz. Amire viszem a fókuszom, az, mintegy könyvként kinyílik, és jönnek az infók… ami és amennyi épp kell Neked a továbblépéshez.

Gyerekeket lehet oldani?

21 évesen leszünk teljesen önállóak energetikailag, addig – főként kamaszkor előtt, és főként 7, de leginkább 3 év alatt – a szüleink, leginkább anyukánk energiarendszerében élünk, ezért a szülők, főként az anya érzelmi és testi állapota masszívan kihat a gyerekekére, ezért ha valami nem harmonikus a gyerkőccel, gyerkőcben, akkor először az anyuka, aztán az apuka jöjjön inkább oldásra- és igen, még masszívan fizikai(nak gondolt) tünetek esetén is. (Volt olyan, hogy az anyuka oldása után a megfázástól már két hete süket kislány másnapra hallott.)

Ha valaki zavar Téged, lehet-e őt oldani/ rá hatást gyakorolni?

Nem.
Az, hogy hogyan érzed Magad az életedben, Tőled függ. Hogy mennyire tudod letenni a terheidet, attól függ, mennyire állsz készen arra, hogy valóban változtass ÖNMAGADON, a SAJÁT hozzáállásodon- hogy Te jobban érezd magad az életedben. Épp ezért, kérlek, hogy akkor jelentkezz lélekkommunikációra, oldásra, ha képes vagy azt elfogadni, hogy Te hozod létre az életedben a jelenségeket, és ennek megfelelően: te is vagy az, aki változtatni tud rajtuk, legyen az bármilyen kellemetlen helyzet, megélés… Amíg ez nem érlelődik ki Benned, azaz nem tudsz felelősséget vállalni, és kvázi azt várod, más viselkedjék máshogy, hogy Te jobban érezd magad (és esetleg azt szeretnéd, hogy én hassak őrá ennek érdekében), akkor inkább várj még… vagy, ha mindenképp szeretnél eljönni, kérlek, azt vedd figyelembe, hogy akkor a haladás érdekében el kell szánnod magad, hogy dolgozol magadon– én nem tudok helyetted cselekedni (és más sem), én csak le tudom hozni az infókat, hogy milyen változtatás szükséges hozzá, hogy elkezdd jobban érezni magad, illetve segíteni tudok elindítani a változást az oldással és tiszta energiamintával, de a hatást tartóssá Te tudod tenni.
Valamint azt is vedd figyelembe, kérlek, hogy nem veszek részt olyan dologban, hogy rajtad kívül valaki más érzéseit megváltoztassuk, rá hatást gyakoroljunk, mert az nem tiszta (másokra hatni akarni az ő beleegyezésük nélkül az feketemágia, a tudás és erő nem tiszta használata, és ilyenben nem vagyok partner).
Fontos tudnod, hogy csak a Te érzéseiddel, működéseddel fogunk dolgozni: ha valaki zavar, akkor tehát azzal fogunk dolgozni, hogy Téged miért érint olyan érzékenyen, mit jelenít meg Neked, milyen üzenetet hoz Neked a viselkedésével- és azt, a Te reakciódat fogjuk tudni oldani: azt a háttérben meghúzódó traumát, ami az éles reakciót okozza, ill. és főként a traumát létrehozó tudati diszharmonóniát. Más személlyel kapcsolatos információkra csak annyira láthatunk rá, amennyire Neked dolgod van vele, tehát amennyi a Te oldódásodhoz, a Te előrelépésedhez, fényesedésedhez szükséges.

Te magad is tudsz a lelkeddel kommunikálni?

Igen, nagyon is, gyakorold rendszeresen az elcsendesedést, befele figyelést, jelenlétet, és kapcsolódni tudsz vele egyre jobban, és egyre jobban érteni fogod az üzeneteit! Minél gyakrabban hívod a Lelked, annál jobban fogod érezni és érteni! És hívd bátran, alig várja, hogy egyesüljön Veled, szívesen jön, emel, tanít! ♡ (A Lelkeddel kapcsolódáshoz találsz itt egy videót.)

Lehet-e ajánlani engem másoknak?

Igen, és köszönöm, kedves Tőled, ha saját tapasztalatod alapján így döntesz, de arra figyelj, kérlek, hogy ne beszélj rá senkit, mert aki készen áll erre, és jól jön neki, annak annyi is elég, ha megemlíted ezt a lehetőséget, hívni fogja… A tudatos önmunkához felelősséget kell tudni vállalni önmagunkért, az életünkért, a teremtéseinkért, és aki erre még nem áll készen, azt nem is hívják az ilyen lehetőségek, mert tudattalanul tudja, érzi, hogy még nem bírná el… – és ez rendben van, majd elkezdi az önmunkát, amikor képes lesz rá… Nekünk ezt, az ő fejlődési ritmusát és saját döntéseit szükséges megtanulni tiszteletben tartani, még akkor is, ha Te szerinted jó lenne ez neki… majd egyszer megérik benne, és akkor tesz magáért, ahogy egy ponton Te is megértél rá és azóta teszel magadért… ♡

Mivel fordulhatsz hozzám?

Tudok segíteni egyéni, személyiségbeli problémákkal, életfeladatokkal, önsorsrontó viselkedésmintákkal, hitrendszerekkel, párkapcsolattal, generációs problémakörökkel, családi (anyaseb, apaseb feldolgozásában, kioldásában), baráti, kollegiális kapcsolatokkal, karrierrel, stresszkezeléssel, életmóddal, életvezetéssel, gyásszal kapcsolatban, előző életbeli (karmikus) elakadások megértésében és, ha már ott tartasz, a tanultak összegzésében és a karma kitisztításában; magzatkommunikációban (pl névválasztásban), várt/ leszületendő babával/ lélekkel való kommunikációban (megkérdezni, miért nem jön pl., és így segíteni, hogy meg tudjon érkezni), termékenységi és egyéb, bármilyen testi problémával kapcsolatban (megnézni, milyen üzenetet hordoz a testi tünet, mit kellene megtanulni, hogy el tudjon múlni), korábbi életek tapasztalatainak integrációjában, lehasadt én-részek integrációjában, tudattalanba tolt tudati területek tudatossá tételében, felfényesítésében; depresszióban akkor, ha már elértél arra a (legmélyebb) pontra, hogy elég volt, bármi is kell, ki akarsz jönni belőle; ház-, tértisztításban, elhunyttal való kommunikációban… stb.

Amikor nem tudlak fogadni: amennyiben antidepresszáns vagy egyéb, tudatmódosító (gyógy)szer hatása alatt vagy.

A legfontosabb, hogy a sikeres oldáshoz Te is kellesz: hogy hatékony legyen a haladás, oldódás, szükséges a Te saját elhatározásod, hogy változni, változtatni akarsz, meg akarod látni a problémádat, ill. annak gyökerét, hogy az életed könnyedebbé, örömtelibbé váljon! És ha beleállsz a feladatba, akkor tuti menni is fog.

Jövendőmondást lehet-e kérni?

A Lélek ritkán mondja meg, hogy hogyan dönts egy helyzetben, mert a szabad akaratodat Neked, a jelenlegi tudati szinteden kell működtetned, mert abból tanulsz, akkor leszel erős és önálló, független – és ez a cél többek közt…
Jósolni ezért tehát nem szoktam, meg azért sem, mert a jövőnek nagyon sok összetevője van, és ezért nagyon dinamikusan változik… felelőtlenség lenne azt mondani, hogy ez így vagy úgy lesz tutira (és ez amúgy a feketemágiát is súrolja, mert befolyásolnálak Téged a döntéseidben…). Azt el tudom mondani, hogy melyik eshetőségben mekkora lehetőség van, mekkora fény/ energia… Viszont ami ennél sokkal fontosabb, és megnyugtató is lehet Számodra: hogy főként Rajtad múlik a saját jövőd, a Te hozzáállásod és döntéseid hozzák azt létre… Te vagy a Teremtő az életedben. Mert amilyen érzések/ energiák működnek Benned, az jön létre az életedben/ azok fognak tükröződni a szituációkban, amiket megélsz. Az érzéseid a félelmeiden múlnak, ha kioldod őket, nem azok irányítanak Téged. És ez azt is jelenti, hogy Te tudod alakítani a sorsod, hatással tudsz lenni rá, és így: a jövődre is. Ha nem az van benned, hogy márpedig, ha törik, ha szakad, ezt vagy azt akarom, hogy létrejöjjön, hanem azt mondod, hogy oké, nézzük meg, mit kellene tanulnom vagy milyen blokkot kell feloldanom, hogy létrejöjjön, amit szeretnék, megérkezzen, akire vágyom, akkor máris más a hozzáállásod/ energiád: egy makacs, önfejű, egós, zárt hozzáállás (energia) helyett egy nyitottság jön létre Benned, egy hajlandóság a belátásra: és ha ez van Benned, tényleg meg is nyílnak a lehetőségek, mert nyitottság nyitott kapukat eredményez, zárt, makacs hozzáállás makacsul zárt kapukat…

Csak személyes találkozással működik?

Nem, távban is működik, hisz az energia nem térhez kötött, és gyorsabb a fénynél, ezen felül egyazon tudati háló részei vagyunk mindnyájan, tehát ugyanúgy érzékellek és tudok segíteni az oldódásban, ha a világ másik felén vagy, mintha mellettem ülnél… (az eddigi földrajzilag legtávolabbi ember, akinek segítettem az oldódását, New Yorkban volt, míg én Ecsenyben… ugyanolyan flottul működött minden, mintha egy szobában lettünk volna : ))
De amúgy szeretem a személyes találkozást is, persze, erre jellemzően Ecseny, Kaposvár, Balatonboglár vagy Pécs és környékén van lehetőség, ilyenkor legtöbbször házhoz megyek, ha van lehetőség a nyugodt munkára, ha nincs akkor bérlünk egy helyet hozzá… vagy pedig online, Messengeren, Whatsappon, Signalon, Viberen is tudunk dolgozni.
Telefonon itt találsz meg: 0670 3667 389,
e-mailben pedig itt tudsz elérni amúgy: pipiter.joga@gmail.com

Milyen hosszú egy alkalom?

Nincs behatárolva, de legtöbbször másfél-két óra egy alkalom, ritkán több… Mindenesetre jó, ha nincs koppra behatárolva az időkereted, hogy le tudjon jönni minden infó, ami akkor épp időszerű, és mindent szépen ki tudjunk tisztítani, el tudjuk varrni a szálakat.

Milyen gyakoriság szükséges?

A gyakoriság egyedi, Te diktálod az ütemet: nincs általános recept, van, aki havonta jön, van, aki évente 2x… 4 hétnél sűrűbben nem igazán érdemes jönni, csak kivételes esetben. Van, hogy az oldódáshoz elegendő egy alkalom, de ha több szükséges, akkor is érezhető már egy alkalom után is megkönnyebbülés – és ez fokozódik, ha gyakorolod, amit a Lelked mondott.
Ha nagyobb, az életedben sok területre és árnyalatban kiterjedő problémakört kezdünk feldolgozni (egy gyökérproblémát), akkor a teljes tisztuláshoz, átalakuláshoz több alkalom szükséges, mert nem tud egyszerre kinyílni teljes mélységében, csak fokozatosan, mert nem bírnád el különben… ahogy fejlődsz, egyre erősödsz az önmunka során, megnyílnak a mélyebb tudattalan rétegek, infók és energiák, és ki tudjuk tisztítani.
FONTOS! A hatékony haladáshoz szükséges, hogy foganatosítsd, gyakorold a hétköznapokban, amiket a Lelked tanácsol Neked a lélekkommunikáció során, mert csak Te tudod átalakítani a hozzáállásod, más nem. Amiket a Lelked tanácsol, nem mindig egyszerű lépések, de mindig csak olyanok, amikre már készen állsz! És biztosan megtérül az igyekezeted: minden szinten egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben, életedben, ha hajlandó vagy belátni a szempontokat és begyakorolni az új viselkedésmintát!

Fontos tudnod, hogy ha gyakorlod, amit a Lelked feladatként ad, akkor egyre nagyobb lépésekben fogsz haladni, és egyre önállóbb is leszel, egyre ritkábban lesz szükséged külső segítségre! (Néhány tapasztalatot olvashatsz a vendégkönyvben.)

Mennyibe kerül?

16 ezer Ft/60 perc (tehát egy 2 órás alkalom 32 ezer Ft), ezen felül ha helyet szükséges bérelni az oldáshoz, ill. ha a helyszínre szükséges mennem Ecsenyből, akkor ezek költsége hozzáadódik (a kiszállási díj 50 Ft/km (Boglárra 4 ezer Ft, Kaposvárra 3 ezer Ft)).
Áfás számlaigényedet jelezd, kérek, előre!

Hogy bírom energiával a sok mindenkinek segítést, nem terhel meg?

Nem az én saját energiámból adok, amikor valakinek segítek kiemelkedni a gödörből, hanem bevonódás nélkül csatornázom/ közvetítem neki a lelkétől és egyéb, isteni tisztaságú tanítóktól/ segítőktől a számára érkező válaszokat, üzeneteket és energiákat.
Az évek során megtanultam, hogy egyrészt nem én tudom a legjobban, kinek mi kell, hanem a saját lelke és a Teremtő, szóval legbölcsebb és persze: legtisztább (“legegótlanabb”), ha nem vonódom be, nem a saját elképzeléseim szerint csinálom, hanem csupán közvetítő vagyok! Erre az éntelenségre, alázatra évekig voltam felkészítve – és ez mindenki számára kedvező és hasznos, mert nem “kavarok” bele más dolgába az én, bármennyire is már sokat fejlesztett, a Mindenséghez képest mégiscsak egyértelműen korlátozottnak mondható szemszögemből (azt, hogy mit és hogyan szükséges az adott embernek tennie, hogy kiemelkedjen a nehézségeiből, sokkal magasabb és tisztább, isteni szintről mondják, mutatják, én csupán átadom az üzenetet és közvetítem hozzá az energiát).
Másrészt magamat is védem ezáltal mások terheitől, feszültségeitől: nem veszek át semmit…

Hogyan megy a csoportos oldás, lélekkommunikáció?

Erről az előadások, energetikai-tudati munkával átszőtt tanításoknál olvashatsz.

~¤~

Tudd, hogy az Élet sosem ad olyan feladatot, amit ne tudnál megoldani, ha hajlandó vagy nézőpontot váltani, változtatni a megszokott köreiden, azaz némileg kilépni a komfortzónádból. Minden okkal van, minden azért van, hogy erősebb, függetlenebb, magabiztosabb és főként: tudatos, szabad és örömteli teremtővé válj az életedben. Minden válasz és megoldás ott van Benned, hogy boldog és sikeres legyél- bontsd le az akadályokat Önmagad felszabadult verziója és jelenlegi éned között!

Mindezt tapasztalatból mondom, hisz 2010 óta jógázom, 2012 óta dolgozom magamon tudatosan és kifejezetten intenzíven. Mindig is kerestem az Élet nagy kérdéseire a válaszokat, és – megelégedésemre – meg is találtam őket.

2014-ben falura költöztem, hogy sallangmentesebben éljek, és a lehető leginkább az önismereti munkára fókuszáljak. Számos segítőnél megfordultam, ősi és új módszereket, technikákat is kipróbáltam, megtanultam, többet huzamosabban is alkalmaztam magamon, és mindegyik segített valamiben, tanított valamit magamról, így igen nagy terheket tehettem már le, jelentős pozitív változáson mentem keresztül, magabiztossá, békéssé, nyugodttá, derűssé váltam… mostanra örömben és hálában élek életem legnagyobb részében, mivel szorongásaim feloldottam, ítélkezéseimet, sablonos gondolkodásomat magam mögött hagytam, életfeladataimat pedig elfogadtam és végzem…

A derűs és békés állapot önmagában is “megéri”, de ezen felül, ahogy az ember tisztítja magát, egyre jobban kinyílik, tágul a tudata, és csodálatos ajándékokat is kap: 2021-ben megnyílt a Harmadik szemem, kifejlődött a tisztánlátásom/ finomérzékelésem, 2022-ben elfogytak a karmáim, 2023-ban pedig megvilágosodtam, azaz a teljes bizalom, ezáltal biztonságérzet és szabadság állapotába érkeztem – a bejárt út, a rálátás lehetővé teszik, hogy abszolút személyre szabottan és hatékonyan tudjak segíteni a hozzám fordulóknak – és ez nagyon jó érzés, nagy öröm, igazán hálás vagyok érte, hogy részese lehetek sok ember kibontakozásának. ♡
Mindezek alapján tapasztalatból mondhatom: nincs jobb befektetés (idő, energia és pénz), mint amit az önmunkába, önfelszabadításba fektetünk!

Rólam olvashatsz még itt lejjebb a visszajelzésekből, ill. itt a honlapon is, ill. ebben a videóban is bemutatkozom, további végzettségeimről a magamról menüpontban tájékozódhatsz.

Boldogan segítek, hogy Te is megtapasztald a terhek letételének örömét: hogy elkezdd vagy folytasd Önmagad kibontakoztatását, hogy az életed legjobb, leginkább örömteli verzióját éld!

Namaste♡
Bori

✿ Rólam mondták

A tapasztalatok megosztását a Vendégkönyvben tudod elolvasni.