A Vízöntőről gyorsan egy picit

“Az új, Vízöntő korszak már a horizonton… szokatlan, innovatív és vakítóan fényes”

A tegnap kitett, felelősségvállalásról, felnőtté válásról szóló videómban említettem, hogy a Vízöntő korába lépünk, és hogy ez sokakat nyugtalanít, mármint az, amit hoz, ami pedig, dióhéjban: eszméletlen technikai fejlődés, a zseniális és szokatlan megoldások, a határok, szabályok, falak leomlása – ezekkel az is jár, hogy el tudunk szakadni a tértől és időtől, vagyis a kötöttségektől és multidimenzióssá válhatunk (újra… mert a Földre érkezésünk előtt is azok voltunk… (ahhoz szintünkhöz sok tudást, tudatosságot hozzátettünk ezzel a földi úttal, persze)); a korlátok leomlása pedig azt hozza, hogy egyenlőség és szabadság tud végre kiterjedni a Földön… majd csinálok erről is egy videót, de addig is, belinkelem ide a korábbi írásaimat, amelyekben szó van a Vízöntőről, hogy akiket nyugtalanít, a megértéssel közelebb kerüljenek a szorongások feloldásához (ill. javaslom még ehhez a jobb agyféltekét nyitogató, erősítő, ill. 2., 4., 6. és 7. csakrás gyakorlatok végzését):

A Vízöntő archetípus, zodiákusról itt írtam

A Gépek koráról itt

A 2024-es (Vízöntő korába lépős) energiákról itt

Mint formabontó időszakról itt

… és végül is erről szól minden Új Korszakról szóló… úgyhogy mondhatjuk, hogy minden írásom, mert hogy a kötések felszámolásáról, a szabaddá válásról írok mindig… mert engem mindig is ez mozgatott, a lényemnek a szabadságigény nagyon erős összetevője… és mindig is azt szerettem volna átadni és a példámmal bátorítani, hogy meg lehet ezt csinálni azzal, amink van, magunkból kiindulva…

Namaste♡
Bori

Kép forrása: Pinterest, Mystic Muse

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .