2024 az Új Kezdet…

A kép felirata: “Nem számít, milyen szakaszban vagy, [valójában] egész vagy” : az Új Korszak arról szól, hogy ezt már nem csak tudjuk, hanem érezzük is, sőt képesek vagyunk élni is… ?

Mint tudjátok, 2023-at leginkább a lezárás, elengedés energiája határozta meg, ezt mutatta nekünk a 9-es szám is, ami az év “szülinapjából” látszik: 2023.01.01. >> 2+0+2+3+1+1=9. A 2024-es év ennek mentén a 10-es szám, illetve egy számjegyre kifuttatva az 1-es szám energiájában fog telni, méghozzá intenzíven, mert a nulla is számít, azt jelzi, hogy intenzív a hozzá tartozó szám által jelölt energia, tehát a következő év egy masszív új kezdetet jelöl.

Részletesebben az 1-es szám minőségéről a személyes évről szóló bejegyzésemből idézve: “1 = kezdet, újdonság, lendület, elhatározás, erő, apa, én, ego, önbizalom, akarat, aktivitás, férfi jelleg (Nap bolygó): pl. vmi újat tanulunk, új élethelyzetbe kerülünk… új vállalkozásba, projektbe kezdünk… Önmagunkkal kapcsolatban nagy újdonságokra jövünk rá… Ezeket megélhetjük pozitívan, azaz tudatosan, önmagunk választva a változást, döntést, stb, de alacsonyabb tudati szinten (blokkjainkkal találkozva), negatívan is, pl. magányt élhetünk meg, agresszivitást, egoizmust pl.” Tehát Kos minőség, olyan energia, amit a Tavasz, március 21., a valódi újév szokott hozni, vagyis újjászületés, egy új énünk, egy új szintünk kibontakozásának kezdete- és ezen nem csodálkozunk, hisz tudjuk, hogy nagyon mélyreható változásban vagyunk, valójában a régi énünket, legalább is, amit önmagunknak hittünk, de valójában leginkább félelmek sokasága volt, azt el kell engednünk, hogy a valódi Önvalónk felragyoghasson.

Az Új Energia, ami végül kinyitotta az Új Korszakot, századok óta épül, gyarapszik a földi térben, 2022 őszén már érezhető volt, hogy már nem az előkészület zajlik, hanem beleléptünk, és 2023. március 22-ére olyannyira feldúsult a térben, hogy be tudott törni a legmagasabb szintű rezgés is, amit eleddig nem bírt volna el a Föld csiszolódás, tudatosodás céljából besűrített, lassú, alacsonyabb rezgésű tere… Mostanra megtanultuk, amit meg kellett, ideje tudatosítanunk a tanulságokat, általuk bölccsé válni, leválasztani magunkról a sallangokat, kötéseket, és megváltozni, mélyen gyökeresen… átalakulni, átlényegülni, a kristálytiszta, harmonikus énünkké válni… Nem halogathatjuk tovább, ahogy a sarki fény is figyelmeztetett, és 2024 novemberében a Plútó végleg jegyet vált, a Vízöntőbe lép a Bakból és ott is marad nagyon sokáig… Ami bölcsességet összeszedtünk a földi tudunk során, az a miénk, az gyarapít, emel minket, de itt ennyi volt a tanulási lehetőség, ideje váltani: kibontakozhatunk most már a karmikus kötésekből, az önkorlátozó hitrendszerekből, és örömteli és szabad tudatos teremtővé válhatunk- és ezzel egy új létszakaszunk (valójában létformánk is) nyílik…

A Vízöntő korszaka az Új Korszak, ezen előadásaimban volt szó bőven a mély átalakulással járó jelenségekről és feladatokról: hogy mire érdemes figyelnünk, hogy könnyebben tudjuk venni az akadályokat, jobban mondva: hogy könnyebben levetkőzzük azokat a szokásainkat, berögzültségeinket, amelyek miatt akadályokat élünk meg, hozunk létre magunknak… Fantasztikus energia volt ezekben az előadásokban, amelyek valójában isteni szintű Mesterek (leginkább St. Germain) tanításainak csatornázásai voltak, és ez a nagyon magas rezgés a hallgatókban, befogadókban is elindította az átkalibrálódást (bővebben) – a felvételekben benne van ez az energia, aki hallgatja, tud hozzá kapcsolódni, és benne is elindul az átalakulás, az oldódás, átrendeződés… szóval nemcsak informatívak ezek az előadások, hanem eszméletlen hatékonyak is energetikailag-tudatilag, ha beengeded magadba a bennük levő tiszta, magas rezgést… Szeretném egy 50%-os akcióval támogatni az átalakulást, hogy jusson el minél többekhez, mi a lényeg: a négy Új Korszak előadást most egy csomagba tettem, 6 ezer Ft-os áron meg tudod vásárolni – ha ajándékba adnád a csomagot, az is megoldható, csak írj: küldök egy ajándékutalványt, amit kinyomtathatsz, és egy kódot, amivel az ajándékozott hozzáfér az előadásokhoz… ?

Hajrá, hajrá, tartsunk ki, lépjük meg a változást, amit eddig hárítottunk/ halogattunk, érezzük meg és éljük meg, hogy valójában teljesek, teljesértékűek, egészek vagyunk!
Namaste♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .