Az újfajta Újévre…

Nem kispályás, ami most zajlik… kőkeményen feszegeti a határaidat, ugye? Nekem is. Bazira. Majd írok a saját sztorimról… hamarosan… amikor meg tudom fogalmazni kompaktan (nem, nem az Apukám a nehéz- Vele, ahogy írtam pár napja, már szépen elrendeztem mindent… de van az, hogy már túl vagy az apa (és anya-)sebeden, az a nulla pont, és onnan jönnek a további szééépen fejlesztő, emelő (igen, diplomatikus vagyok:)) feladatok a teljes harmónia kialakítása érdekében…).

Tovább olvasom

Búcsú Apukámtól

Apukámat tudatosan kísértem végig az utolsó egy évén. Értettem, miben van, miert van abban, és miért nem tud máshogy történni… és amikor a lelke kérte, segítettem neki, egy-egy blokkot oldottam, amennyire lehetett, hogy könnyebb legyen neki a kilépés. ☆♡☆

Tovább olvasom

Felnőtté, önállóvá válás – alapozó videó

Elkészült az új videó, ami segítség kíván lenni abban, hogy értsd, mire érdemes figyelni az Új Korszakban és mi felesleges sallang, energiaveszteség csupán.

A tárgyalt téma a felelősségvállalás, önállóvá, felnőtté válás… és ennek mentén még sok más… ez most egy jó hosszú videó, majdnem 1 órás, sok-sok infó van benne alapvető dolgokról (mi a tudat, a lélek, a karma, a sors, mitől működik a szabad akarat és mitől nem tud működni a tudatos teremtés… stb).

Tovább olvasom

Február

A január a tél mélye, megdermedés, leállás, elengedés, halál… semmi, üresség… ezek az energiák mozognak benne. Kell a megpihenés az újabb ciklus megindulása előtt, kell az elengedés a szemléletváltáshoz, megújuláshoz, a mozdulatlanságban érlelődés a bölccsé/ bölcsebbé váláshoz, hogy ne ugyanabban a nyomvonalban járjuk a következő kört, hanem lehetőleg magasabb szinten, nagyobb rálátással…

Tovább olvasom