Események

➸ Az Új Korszakról szóló tanítások aktuális időpontjai, helyszínei:

🌟 Balatonboglár február 5. 16h Aranyhíd Jóga- és Életmódközpont (Fonyódi út 40.) Új Korszak 3. ; jógaóra 16h-tól, tanítás 17h30-tól, össszességében 16-20h; a témáról részletesebben itt

🌟 Pécs 2023. febr. 11. 15h Hatha Jógastúdió (Apáca utca 3.): Új Korszak 4. : 15h-19h (jógaóra kezdődik 15h-kor, aki csak a tanításra jönne, érkezés 16h15-16h30 között); a témáról részletesebben lejjebb…

🌟 Budapest febr. 18. 14-17h30 Szelenit Spirituális Központ (1084 Bp, Bérkocsis u. 41. 1.em 9.ajtó, kapukód: 25) : Új Korszak 2.: Racionális és intuitív énünk, férfi és női minőségek harmóniája egyénben és párkapcsolatban, ÉS a szerelem energetikája: hogyan lehet tartós és mindegyik fél számára emelő…? részletesebben az alkalomról itt, az előadás/tanítás jellegéről itt.
További budapesti időpontok lesznek a további témakörökkel: febr. 18., márc. 18., ápr. 15., mindig 14-17h30

🌟 Kaposvár febr. 25. 15h, Harmóniaház nagy terem (Béla király u. 16.) : Új Korszak 4.: 15h-19h (jógaóra kezdődik 15h-kor, aki csak a tanításra jönne, érkezés 16h15-16h30 között); a témáról részletesebben lejjebb. ..

¤ Az események adományosak – amennyire hasznosnak érezted…

☆ Az Új Korszakról tanítások indultak, hangolódással, energetikai munkával átszőve: az előadás verbális és energetikai átadással történik (azok számára, akik nyitottak rá), amely blokkoldást generál, és így segíti az Új Korszak energiájára való átállást (beavatás). A tanítást hangolódás követi, mindenkinek behívjuk a Lelkét, Önvalóját, a valódi énjét, ill. az aktuális témakörhöz kapcsolódó gyakorlatokat tanulunk… A tanítást egy bő órás jógaóra előzi meg; bővebben itt tudsz minderről olvasni.
Bejelentkezés szükséges: pipiter.joga@gmail.com címen, vagy FB vagy instagramon

Az első témakör: “Az Új Korszak – hogyan lehet örömteli Számodra a most megnyíló időszak?“: általános áttekintés: Miért vannak a most zajló hatalmas változások? Mi a célja, oka…? Miben különbözik az Új Korszak a Régitől, miért jöttünk a Földre, mit tapasztaltunk régen, és mit szükséges most megtanulnunk… Milyen forradalmi lehetőségek nyílnak számunkra, mi várható a tudatos és a tudattalan ember számára… részletesebben az alkalomról itt, az előadás/tanítás jellegéről itt.

☆ A második témakör: A racionális és az intuitív én harmóniája az Új Korszakban. A férfi és női energiák, minőségek összhangja egyénben és párkapcsolatban. A szerelem energetikája, tartóssá tétele, a különböző igények megvalósulásának és a közös emelkedés lehetősége… A női és a férfi agy és energiarendszer különbségei; tisztító- erősítő gyakorlat tanulása… részletesebben az alkalomról itt, az előadás/tanítás jellegéről itt.

Harmadik témakör: Kapcsolódás, közösség, kommunikáció az Új Korszakban (karmikus kapcsolatok:család, anya, apa, gyerek, ősök, utódok; választott kapcsolatok párkapcsolat, barátok, munkatársak… és egyéb kisebb-nagyobb közösségek: tudati szintek ezekben; hogyan tudjuk ténylegesen működővé, támogatóvá-szeretetteljessé tenni ezeket az életünkben… ; Szívtől-szívig kapcsolódás és a torok kapuja (szív és pajzsmirigy: ezek tiszta energiamintájának és a védelmi pajzs betöltése… Erőszakmentes kommunikáció, tiszta kommunikáció… sok hangolódással, sérült minták oldásával, felülírásával…). részletesebben az alkalomról itt, az előadás/tanítás jellegéről itt.

Negyedik témakör: Az Élet és a Halál; kétségből az egységbe: hogyan lehet kilépni a duálisból és hogyan jön létre a valódi béke? A feltétel nélküli szeretet és a félelem. Az Egy igazság és a sokféle valóság. A valódi béke, a valódi erőszakmentes létezés mibenléte: milyen az igazi környezetvédelem, mit üzen Gaia? A fent és a lent harmóniája, az árnyék, a sötétség haszna, tanítása.

➸ Élőben jelenleg ezeket a jógaórákat tartom, illetve egyéniben önismereti munkát segítek lélekkommunikációval, blokkoldással. Jógázni videón is tudsz velem, ill. az alábbi tanfolyamot és workshopot tudod elvégezni szintén videóról.

Méhtisztító gyakorlat – Hatékony elengedés és megújulás: bővebb infók a gyakorlatról
Online, videóról végezhető workshop: https://pipiter-joga.hu/videok

Bevezetés a meditációba tanfolyam online: Minden infó itt.

Videópremierek, online élő adások, workshopok, meditációs tanfolyamok, női körök, táborok/ elvonulások… Ha szeretnél biztosan értesülni róluk, iratkozz fel a hírlevélre!

feliratkozom a hírlevélre