A Nagy Nap!

Olyan napra ébredtünk, amire réges-rég, életek óta várunk, vágyunk… 🙏🌟💗

Ez a földi út hosszú és tanulságos volt, sokat hozott, nagyon alaposan kicsiszolt, tudatos harmóniába hozott, de elég volt, ideje továbblépni ebből a sűrű, szűkös és lineáris valóságból… persze magunkkal víve ezt a sok-sok bölcsességet és az itt kifejlesztett szívszeretetet, aminek csodás melegségével gazdagítjuk az Univerzumot is…💫💗💫
Sokan hazatérésnek mondják, sokan apokalipszisnek, sokan második eljövetelnek… mindegyikben van valamennyi igazság, de mindegyikhez sok félrevezető elgondolás és félelem tapad, úgyhogy inkább csak a lényeget tartsuk szem előtt: a Lelkünkkel, a Valódi Énünkkel, Önvalónkkal nyílik lehetőségünk egyesülni mostantól és megnyitni a rég nem használt multidimenziós képességeinket- amikor készen állunk rá, mindenki a saját ritmusában jut el ehhez ❣🌟

A mai 2 új videóban a Lélek betöltése, ill. a fenti fogalmak tisztázása található meg. 🙏💗


Végtelen hála a feltétel nélküli szeretet teljes szabadságot adó mérhetetlen bölcsességéért! Brutál volt ez a tapasztalás olykor, de csak a saját ellenállásunk, saját elképzeléseinkhez való makacs ragaszkodások felengedésééig.


Köszönök mindent Nektek is, rengeteget tanultam Veletek és Általatok is! Köszönöm a sok szeretetet, megbecsülést, kedvességet, őszinteséget, ami Tőletek kapok, általatok tapasztalok! Végtelen a hála bennem azért, hogy megtapasztalhatom ebben is, hogy csak az energia, az én belső érzéseim számítanak, azok hozzák létre a valóságomat: már szinte csak kedves emberekkel találkozom – mert ez van bennem is, tisztelet, elfogadás, szeretet mások felé, és ezt tükrözi az életem is. (Aki még morgós, azt meg nem veszem már magamra, egyáltalán nem zavar, tudom, hogy a fájdalmai, traumái még nem engedik neki, hogy jól érezze magát, és tudom, hogy nem rólam szól, nem az én sztorim…).
Most itt az idő végre, ragyogtasd Te is a fényed, mert Végtelen és Ragyogó, Örömteli Fény vagy! Nincs szabály, nincs korlát, nincs akinek meg kellene felelned: éld, ami inspirál, ami a szívedből fakad, merd megengedni Magadnak, merd most már a kellemeset, örömtelit teremteni Magadnak…!

Ünnepeld a létezést, a tapasztalást, a bölcsességet, a szeretetet, amit megszereztél- megdolgoztál érte, ideje a munkát, szenvedést lerakni, és ünnepelni!!! Megtanulni örülni, megtanulni felszabdultan élni, teremteni, miközben a másik útját, tapasztalását, fejlődési ütemét maximálisan tiszteletben tartod- lejárt az ítélkezés és a túlzott felelősségvállalás, az áldozatiság, mártíromság ideje. ❣🌟💗🙏
Ünnepeljünk! Én erre az Annie Lennox-számra táncolok már napok óta 😀 (a szövegét érdemes önmagunk fényére, legbölcsebb énjére érteni) Ünnepelj Te is ezen a csodás napon… és a következőkön is, ünnepelj minden lélegzeteddel…! Ragyogtasd a fényed, teremtsd az életedbe az örömöt és a felszabadultságot, gyarapodjon még inkább a kollektív térben is! Ideje megszokni a kellemesert… gyakorold egy jó kis tánccal a szabadságot és örömöt!

És a videók, amiket készítettem ma:

Hazatérés, apokalpiszis vagy második eljövetel: https://youtu.be/GbRzA2q9SV8

A Lélek behívása: https://youtu.be/fIfwv85Q8oc

Boldog Valódi Én-korszakot! 🙏💖🌟

Namaste 🙏💖 Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .