A Nagy Nap!

Olyan napra ébredtünk, amire réges-rég, életek óta várunk, vágyunk… ???

Ez a földi út hosszú és tanulságos volt, sokat hozott, nagyon alaposan kicsiszolt, tudatos harmóniába hozott, de elég volt, ideje továbblépni ebből a sűrű, szűkös és lineáris valóságból… persze magunkkal víve ezt a sok-sok bölcsességet és az itt kifejlesztett szívszeretetet, aminek csodás melegségével gazdagítjuk az Univerzumot is…???
Sokan hazatérésnek mondják, sokan apokalipszisnek, sokan második eljövetelnek… mindegyikben van valamennyi igazság, de mindegyikhez sok félrevezető elgondolás és félelem tapad, úgyhogy inkább csak a lényeget tartsuk szem előtt: a Lelkünkkel, a Valódi Énünkkel, Önvalónkkal nyílik lehetőségünk egyesülni mostantól és megnyitni a rég nem használt multidimenziós képességeinket- amikor készen állunk rá, mindenki a saját ritmusában jut el ehhez ❣?

A mai 2 új videóban a Lélek betöltése, ill. a fenti fogalmak tisztázása található meg. ??


Végtelen hála a feltétel nélküli szeretet teljes szabadságot adó mérhetetlen bölcsességéért! Brutál volt ez a tapasztalás olykor, de csak a saját ellenállásunk, saját elképzeléseinkhez való makacs ragaszkodások felengedésééig.


Köszönök mindent Nektek is, rengeteget tanultam Veletek és Általatok is! Köszönöm a sok szeretetet, megbecsülést, kedvességet, őszinteséget, ami Tőletek kapok, általatok tapasztalok! Végtelen a hála bennem azért, hogy megtapasztalhatom ebben is, hogy csak az energia, az én belső érzéseim számítanak, azok hozzák létre a valóságomat: már szinte csak kedves emberekkel találkozom – mert ez van bennem is, tisztelet, elfogadás, szeretet mások felé, és ezt tükrözi az életem is. (Aki még morgós, azt meg nem veszem már magamra, egyáltalán nem zavar, tudom, hogy a fájdalmai, traumái még nem engedik neki, hogy jól érezze magát, és tudom, hogy nem rólam szól, nem az én sztorim…).
Most itt az idő végre, ragyogtasd Te is a fényed, mert Végtelen és Ragyogó, Örömteli Fény vagy! Nincs szabály, nincs korlát, nincs akinek meg kellene felelned: éld, ami inspirál, ami a szívedből fakad, merd megengedni Magadnak, merd most már a kellemeset, örömtelit teremteni Magadnak…!

Ünnepeld a létezést, a tapasztalást, a bölcsességet, a szeretetet, amit megszereztél- megdolgoztál érte, ideje a munkát, szenvedést lerakni, és ünnepelni!!! Megtanulni örülni, megtanulni felszabdultan élni, teremteni, miközben a másik útját, tapasztalását, fejlődési ütemét maximálisan tiszteletben tartod- lejárt az ítélkezés és a túlzott felelősségvállalás, az áldozatiság, mártíromság ideje. ❣???
Ünnepeljünk! Én erre az Annie Lennox-számra táncolok már napok óta 😀 (a szövegét érdemes önmagunk fényére, legbölcsebb énjére érteni) Ünnepelj Te is ezen a csodás napon… és a következőkön is, ünnepelj minden lélegzeteddel…! Ragyogtasd a fényed, teremtsd az életedbe az örömöt és a felszabadultságot, gyarapodjon még inkább a kollektív térben is! Ideje megszokni a kellemesert… gyakorold egy jó kis tánccal a szabadságot és örömöt!

És a videók, amiket készítettem ma:

Hazatérés, apokalpiszis vagy második eljövetel: https://youtu.be/GbRzA2q9SV8

A Lélek behívása: https://youtu.be/fIfwv85Q8oc

Boldog Valódi Én-korszakot! ???

Namaste ?? Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .