Immunerősítő és tüdőtisztító videó a harmonikus adventért

Az alternatív gyógymódok mindig is érdekeltek. Imádom a tudásomat ebben is  meg mindenben bővíteni. in 2020 | Lymphatic system, Lymphatic massage,  Lymph system

A Vimeo és a Youtube– csatornámra is feltöltöttem egy ingyenes, kb. 30 perces immunerősítő és tüdőtisztító jógagyakorlást, amit azért készítettem, hogy támogathasd ezáltal is a lelki stabilitásod, fokozd a testi ellenálló-képességed, ill. hogy a korlátozások okozta stressz ne terhelje a tüdődet, ki tudj onnan is oldani sok feszültséget ebben a különleges időszakban, amit most élünk.

Ez az adventi ajándékom Nektek ✵✶♡ mivel az advent, avagy kisböjt az egyre hosszabb estékkel, egyre növő külső sötétséggel különösen alkalmas arra, hogy kicsit többet figyeljünk befelé, rendezzük magunkat: meglássuk önmagunk “sötét oldalát”, feldolgozzuk és letegyük terheinket, és így felkészüljünk a Fény fogadására, újjászületésünk elinduljon, amikor december 21-én megszületik (bennünk) a tudatossággal a magasszintű énünk, az Isteni Minőség – az Isteni Gyermek.

Ezt a folyamatot tudjuk segíteni különböző lelki gyakorlatokkal is, pl. légzőgyakorlatokkal (kértétek, hogy csináljak ilyen videót is, hamarosan érkezem vele!!), koncentrációval, meditációval, mantrázással… ➸ Ha van kedved, csatlakozz a közös mantrázásunkhoz, megtalálod róla a videókat a csatornáimon, a posztokat itt a blogon.

Ezen felül testmozgással is tudjuk segíteni az oldódást: lelkileg is hat ránk a fizikai tevékenységünk (gondoljunk csak pl. a tánc felszabadító hatására, vagy arra, hogy milyen ingerültek leszünk, ha pl. sokáig felemelt karral kell dolgozni, mondjuk magasban lefesteni valamit…). A rendszeres gyakorlás segít nekünk testileg és lelkileg is erőssé, egészségessé válni.

Ez a 30 perces mozgás a tüdőt és az immunrendszert célozza, és elindítja az oldódást ezeken a területeken, ha rendszeresen végzed:

  • a tüdő a szabadság szerve, sokszor itt csapódik le, ha korlátozzuk , ill. korlátozva érezzük magunkat bármi, bárki által… Ezen felül az is roncsolja ezt a területet, ha nem érezzük elég jónak, elfogadhatónak, szerethetőnek magunkat…
  • Az emésztőrendszerünkben van az immunrendszerünk nagy része, az emésztőszerveket a félelem, szorongás nagyban gyengíti, a teljes immunrendszer működését pedig a harag, frusztráció – erről és az ezt kimutató klinikai kísérletekről bővebben olvashatsz Alex Loyd Gyógító kód c. könyvében.

Javaslom, ha ezek a területek problémásak, olvass utána, és gondolkodj, meditálj el rajta, mi igaz Rád, és felismerve a probléma gyökerét, változtatni tudj… és meggyógyulj! Ebben bátran kérj segítséget, akár tőlem is, ha megérett Benned az, hogy szeretnél szabadabban, önazonosabban élni, felülírni ezeket az (ön)blokkoló mechanizmusokat!

Nő, férfi, sport

Visszatérve a videóra: ha nem jógázol rendszeresen, kérlek, szép lassan, a tested jelzéseire odafigyelve, finoman és türelmesen végezd a gyakorlatokat, ha lehet, melegíts be előtte egy másik videóm segítségével (például ezzel) (hamarosan érkezik egy általános bemelegítést bemutató videó is). Ha még sosem jógáztál, mindenképp olvasd el, hogyan tudod biztonságossá tenni az otthoni gyakorlásodat!

Biztasd a párodat is, hogy próbálja ki, hisz a férfiak számára is nagyon fontos a stresszoldás és a minőségi én-idő, nekik is feladatuk átalakulni ebben a mostani forradalmi időszakban, és ebben a jóga nagy segítség tud lenni!:)

Ha szeretnél gyorsabban fejlődni, mélyebben szeretnél testileg és lelkileg oldódni, végezd el a hosszabb gyakorlásokat (is) heti legalább 1-2 alkalommal, a Minőségi én-idő jógacsomagomat itt találod: vimeo.com/ondemand/minosegienido

Jó gyakorlást, oldódást, erősödést kívánok!
Namaste♡
Bori

➸ Az Immunerősítő, tüdőtisztító videó fent a linkeken vagy közvetlenül itt is elérhető- alatta pedig a bemelegítéshez használható, derékfájás elleni videót találod..:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .