A Bátor Férfiaknak szeretettel

A nemzetközi Férfinap alkalmából köszöntöm a Férfiakat! Nélkülük sokkal unalmasabb lenne az életünk! És nélkülük sosem tudnánk igazán megtapasztalni, milyen Nőnek lenni- hisz csak a kontraszt által láthatunk meg dolgokat, ahogy a fényt sem tapasztalhatjuk meg az árnyék nélkül.

Párkapcsolat = egészség? - Segítőháló

A duális földi lét, amiben élünk, tanulunk, annyira csodálatosan sokszínű- és persze emiatt annyira sok mindent tanít nekünk… olykor fájdalmasan: amíg szépen eljutunk a felelősségvállaláson át a félelmek lerakásán keresztül a teljes elfogadásig, és békét kötünk önmagunkkal, és így ezáltal: mindennel és mindenkivel, és így megtapasztaljuk a szeretetet.

Milyen csodálatosan izgalmas tanulási lehetőség a párkapcsolat, a szerelem… az Élet nagy ajándéka, sava-borsa. Persze, rejt sérülési lehetőségeket is bőven, ahogy minden tapasztalás… a párkapcsolat nagyon intenzíven szembesít önmagunkkal, így nagy magasságokat és nagy mélységeket is megélünk, amíg tudatosan és felelősségteljesen mindkét fél kezébe nem veszi önnön életét… utána is vannak nehéz időszakok, de már sokkal kevésbé héjanász-jelleggel…

Az Új időszak, aminek a küszöbén vagyunk, a párkapcsolatok átalakulását is hozza, ahogy mindenét a világban. Ahogy egyre jobban nyílik a tere a felébredésnek, tudatosodásnak, új kapuk nyílnak, új képletek állnak össze, fantasztikusan felemelő és kivételes lehetőség, amit a mai időkben egyénileg megtapasztalhatunk, pl. lehetséges már a testben való megvilágosodás, ahogy Saint-Germain tanítja… Az egyéni fejlődés új perspektívái azonnal nyitják az új szintet a párkapcsolatokban is! Hisz két felelem és így játszmák nélkül, szabadon, önkiteljesítésben élő ember egyértelműen egészen mást tud megélni és létrehozni, mint a tudattalanul, blokkjaikban, szorongásaikban szenvedő és sodródó emberpárok.
Deida tanítása szerint – és én a saját párkapcsolatommal csak alá tudom támasztani – megérett az idő a harmadik típusú kapcsolatokra: a korábbi patriarchális viszonyokat felváltotta a szinte nemi jelleg nélküli partnerségi kapcsolat, ami annyiban előrelépés, hogy végre nincs alá- fölérendeltség a kapcsolatban- viszont a nemi jelleg eltűnésével nem teljesítjük ki azt a minőséget, amit az adott testbe születésünk nemi aspektusa kínálna… Most, hogy ezen az átmeneti időszakon is túl vagyunk (jobban mondva: már van, aki túl van ezen – természetesen tudatosságtól függően ki melyiket éli, az összes párkapcsolati modell párhuzamosan létezik (még)), most létrejöhet a Valódi Nő és Valódi Férfi kapcsolata, ahol megélhetjük a valódi és magas szintű nemiséget, az egymást kiegészítő és emelő minőségek csodáját. A valódi Egységet, ahol két egész egyesül, és nem egymás problémaköreit szolgáljuk ki, hanem mindketten kiteljesedünk önmagunkban is, és a kapcsolatban is… Az Élet valódi Ünneplése ez!

Ősök, hősök, ismerősök | MAS Jógaoktató út…

Ide elérkezni csak tudatos önmunkával lehetséges. De már erőteljesen nyílik a tér, tehát a rengeteg nő, aki dolgozott magán, most már nagy eséllyel meg tudja találni a párját, mert a férfiak is elkezdtek dolgozni magukon, ők is változnak- máshogy, mint mi, de ők is abszolút alakítják magukat, és tudatosan nyitják magukban a jobb agyféltekés minőségeket- erősödik a világban a női minőség a korábbi nagyon erőteljes férfi kilengést követően- most a női erősödik, hogy elérjük az aranyközepet! Hogy mindannyian az Önvalónkkal rendszeresen kapcsolódva, intuíciónkat felerősítve, kipontosítva, tudjuk kibontakoztatni magunkat, megmutatni, megjeleníteni Önvalónkat itt, a Földön.

Egy jó párkapcsolat 9+1 összetevője | Hírek | infoPápa

Nincs erre minta, most tapasztaljuk, derítjük fel az új utat, most kezdjük összerakni meditációs és hétköznapi tudatos tapasztalások mozaikjaiból az Új Férfit és az Új Nőt… olykor keserves munkával, szenvedéssel, amikor a jól bejáratott kontrollt, félelmet, stb. le kell tenni… viszont kárpótolnak azok az időszakok, amikor egymást emelve tapasztalunk, együtt meditálunk, amikor egymás felé megnyílva, meghallgatjuk egymást, megosztjuk a meglátásokat és létrehozunk valamit, amiben mindkettőnk fényesebbik fele benne van… Olyankor megcsap a szele annak a nagyívű csodának, aminek egyelőre még csak a lábát kovácsoljuk!
Én amondó vagyok, hogy nem éri meg a régi mintákba kapaszkodni csak azért, mert azt már megszoktuk, és tudjuk, milyen rossz dolgokra számíthatunk benne… én hiszek benne, hogy az Új magasabbra visz, és új szférákat nyit meg testileg és lelkileg is, egyénileg és párkapcsolatban is. Egy teljesen új korszak küszöbén állunk, minden megújul és magasabb szintre lép most.

Szóval hálás köszönet a korábbi korok bátor férfiainak, akik mertek a nőkre teljes értékű emberként tekinteni, akik mertek ajtókat nyitni számukra a patriarchátus vastag falain, még úgy is, hogy a környezetük keményen megszólta érte őket.
És hálás köszönet a mai kor bátor Férfiainak, akik szembe mernek nézni Önmagukkal, és nem félnek egy szabad, önálló és szintén bátor Új Nőnek a párjává válni… és felszabadítva önmagukat is, így megnyílva egymás felé, egymást kiegészítve, emelve szárnyalhatnak az Egység felé!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .