Van, hogy Shiva kell

Shivát, akik túlzottan leegyszerűsítve nézik, a pusztítás istenének nevezik, és sokan még félnek is tőle. Pedig hát a pusztítást, eltörlést mint tisztítást hozza: a megújulás érdekében érkezik az életünkbe ez a minőség.
Kell olykor a tarolás, hogy a poshadt, beszáradt, nem működő ne foglalja tovább a helyet, az energiát: hogy legyen hely az Újnak, a Tisztának… az Előrevivőnek. Ha nem tesszük meg tudatosan a szükséges takarítást az életünkben, majd ő segít az elengedésben… elsöprő erővel…!

Képtalálatok a következőre: shiva destroyer

Elsőre úgy érezhetjük, ésszel felfoghatatlan, hogy hogy lehet, hogy egy nem olyan nagyon halálos vírus okoz ilyen mértékű, mindent átalakító őrületet… de ha közelebbről megnézzük, megértjük, miért így történik: valahogy össze kell, hogy omoljon ez a globalizált fogyasztói társadalom, ez tuti biztos volt, hogy megtörténik, mert egyértelműen nem fenntartható egy ilyen igazságtalan és kizsigerelő rendszer: nagyon nincs egyensúlyban, harmóniában, és az egy alaptörvény, hogy az Élet mindig a harmóniára törekszik: mindig szépen az Aranyközép felé hajt!
Ha pedig nem megy át az üzenet, a szelíd terelgetés eredménytelen, akkor egyre tagoltabban mondják nekünk a leckét: pl. a 2008-as válság is felkelthette volna a figyelmet és hozhatott volna változásokat a valóságtól és igazságostól már szörnyen elrugaszkodott rendszerben, de mégsem lett belőle semmi (ahogy azt zseniálisan be is mutatja a Nagy dobás c. film, amit nemrég ajánlottam Nektek). És hát mivel nem változtattunk, most még erőteljesebben, darabosabban kapjuk a leckét.

És akkor miért is van, hogy még csak nem is szükségszerű, hogy krach legyen, mert nem egy olyan brutál járvány van, amilyet még nem láttunk? Igazából nagyon érthető, hogy a valóságtól teljesen elszakadt rendszert így számol fel az Élet (mert nemcsak a pénzügyi világ (volt) ilyen, hanem az egész fogyasztói társadalom egy lehetetlen agymenés (volt): hallottam róla, hogy volt olyan celeb, aki azzal kérkedett, hogy nem mossa az ingjeit/ alsógatyáit, hanem eldobja egy hordás után: ?? Meg minek kellene 3 havonta 50 új ruha, van már elég, minek gyártanak ennyit. Meg miért kellene importálni az ételt, ha helyben/ országon belül is lehet termelni és a szezonálisat enni – ami ráadásul sokkal egészségesebb mindenki számára…). Szóval ez már rég nem a valóság volt, hanem egy lidérces álom, amit állandóan csak még nagyobbra pumpáltak a nagy cégek azzal, hogy reklámok tömkelegével töltötték az emberek agyába az újabb és újabb elrugaszkodott igényeket a még nagyobb haszon érdekében. A nagyobb igények nagyobb szorongást szültek, a szorongás több betegséget- amit jó sokféle gyógyszerrel el lehetett legalább fedni ideig-óráig. Szóval röviden: a valóságtól teljesen elszakadt már az emberiség- illúzióra pedig nem lehet építeni, és fenn sem tudja magát tartani örökké (mert örök csak az isteni, a valós, a valós érték, ami szabaddá tesz és igazságos, tehát nem károsít senkit a másik javára), szóval így már abszolút érthető, hogy végül miért egy ferdítés dönti be ezt a valótlan rendszert

DE! az, hogy a rendszer megsemmisül, nem jelenti, hogy feltétlenül mindenki vele bukik! Aki tudatos és rendszeresen elcsendesedik, kibontja magából a magas szintű Ént, az meg fogja találni a megoldást, az ki fog emelkedni- ahogy a tegnap megosztott asztrozófiai elemzés is erről szól- illetve minden bejegyzésem!

Nagyon jó cikket ajánlott figyelmembe Erika (köszi!:), továbbajánlom Nektek elolvasásra- arról szól, hogyan változik vissza normálisba az eddigi abnormális életvitel a mostani őrületnek hála- ld. lejjebb.

[Már nem szándékozom sokat írni erről, ami zajlik, inkább arról majd, ami másfelé: felfelé viszi a figyelmünket. Persze közben sok kérdés merül föl, úgyhogy olykor 1-1 ilyen, “vírustémájú” bejegyzés még lehet, hogy születik… de mindig magyarázólag, megnyugtatólag: hogy nézzük a nagyobb léptéket, értsük, mi egyéni szinten a lehetőségünk, és éljünk vele – természetesen ez a szándékom ezekkel és minden bejegyzésemmel!]

A cikk:
“Milyen változást hozhat az életformánkban a vírusválság”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .