A fény maga a tudatosság

Ka-rá-csony = amikor az erő és a fény csonka. De a tudatosság által csonkából egésszé válhat a fény/ünk és az erő/nk! ?

Ahogy a nappalok rövidebbek, a sötét időszak hosszabb, a tudatunk sötét részei, vagyis a még tudattalan részei könnyebben megláthatók. Ilyenkor intenzívebben tudunk szembesülni azzal, amit még fel kell dolgozunk, át kell dolgoznunk, át kell értelmeznünk, hogy ne utasítsuk el, ne féljünk attól az én-részünktől, ami ott van, amit az megjelenít… A fény maga a tudatosság, a tudatosság maga a fény: azzal, hogy egyáltalán képesek vagyunk ránézni a sötét részre, máris belehatol a fény valamelyest- és ha megértjük, ráadásul ha hasznosítjuk is az abban az eleddig elutasított részünkben megmutatkozó tanítást, teljesen át is fényesedik és integrálódik, vagyis tudatossá válik: így válunk fél(ő) emberből egésszé, így tudattalanból tudóvá, oktalanból okossá: már értjük, látjuk az okokat, értjük a lényeget, nem homályosítja el a tudattalanság félelmeinek illúziófátyla – és a megértéshez vezető úton magunkat is megismerjük… és szabad, tudatos teremtővé válunk.

Ki vagyok én? Hangzik az eredendő kérdés, és rá feleletként az Egységből született Lelkek létformáikon és élményeiken, teremtéseiken keresztül megismerik Önmagukat. Ahogy a tapasztalásokon keresztül tágul a tudatuk, maga a teremtés is tágul, gazdagodik dimenziók, világok milliárdjaival folyamatosan… végtelen színesség, végtelen kalandok…

A csonka fényünket tapasztalatainkon keresztüli tudatosodásunk által teljessé tehetjük – ha akarjuk: ha figyelnünk, ha éberek vagyunk önmagunkra. Ha akarjuk, meglátjuk mindig a félelmünket, ami még csonkítja a fényünket, és a fényünket beleirányítva felszabadíthatjuk magunkat. Ha akarjuk. Rajtunk múlik, szabad akaratunkból választhatjuk a tudatosodást, és minél szabadabbak vagyunk, minél kevesebb a félelmünk, annál inkább működik a szabad akaratunk általi tudatos teremtésünk.

A tudatosság a fényünk, ami gyarapszik utunkon. A tudatosság a lehetőségünk az emberi létből isteni létbe váltani. A tudatosság az isteni potenciál, amit karácsonykor ünneplünk. A tudatosság az isteni gyermek, ami megvált a félelemből, a kétségből, a Halálból az egységbe, a végtelen és szabad Öröklétbe emel. A tudatosság a fényünk, ami Önmagunkkal kapcsolódva gyarapszik. Szavakkal kifejezhetetlen távlatokat nyitó, eszméletlen izgalmas ajándék nekünk! Köszönjük! ??

Ehhez képest az én ajándékaim szerények, de mindenképp igyekeznek segíteni az utadon, fényed gyarapításában, fogadd szeretettel ezeket:

? Idén is, mint mindig, szeretettel ajánlom a Year Compass évösszegző és évtervező füzet kitöltését itt az Újév környékén – innen tudod letölteni: https://yearcompass.com/hu/

? Az Új Korszak előadások továbbra is 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg, egy csomagban mind a négy… hogy lehetőségeid és méltóságod teljes tudatában lépj az Új Korszakba! ?

? A másik, mondhatni a fő ajándékom idén – mivel olyan sokan jeleztek vissza, hogy mennyire szeretitek a mantrákat, mennyire segít feltornázni és/vagy magasan tartani az energiaszinteteket, hogy egyre jobban érzékelitek az energiát bennük, egyre jobban el tudtok csendesedni, kiszakadni a hétköznapi sodrásból… (annyira nagy öröm mindig hallani az élményeiteket ?), szóval az ajándékom a hét napjaira szóló mantravideóim, amiket eddig csak előfizetéssel lehetett látni, most közzéteszem, használjátok egészséggel! Minden mantra alatt van egy kis leírás az adott naphoz kapcsolódó minőségről/ archetípusról… (A szombati és a vasárnapi mantrát a következő pár hétben feltöltöm, majd értesítelek róla). Ebben a lejátszási listában találhatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAX8tE2-rIweJGUXt5nAthBGlSFFDcT3b

A hozzájuk kapcsolódó 25-30 perces ászanázásokat továbbra is a Minőségi én-idő jógacsomagban találjátok (pipiter-joga.hu/videok) ?

Remélem, élvezni fogjátok ezeket is, és csodás élményeket hoznak Nektek is!?

Köszönöm, hogy velem tartottatok idén is, nagyon sok szeretetet, bizalmat és megbecsülést kapok Tőletek, és rengeteget tanulok mindig Tőletek és Általatok! Végtelenül hálás vagyok ezért, köszönöm szépen!! ??

Csodás ünnepi napokat kívánok Nektek, örömteli együttléteket és Magatokkal-léteket! Töltődjetek, pihenjetek és nevessetek sokat! Ragyogtassátok a Fényeteket! ??

Namaste ??
Bori

ui.: a korábbi karácsonyi bejegyzéseket és ajándékokat megtaláljátok a karácsony címkén

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .