Teljesség kapuja

Az utóbbi hetek nagyon mély, eltemetett, tudattalan dolgokat hoztak fel, árnyék-énjeinket szabadíthattuk fel, ahogy írtam is egy posztban nem rég

Ha képesek voltunk szembenézni velük, megérteni a tanításukat, elfogadni, befogadni őket/ magunkat/ utunkat, a felszabadításukkal jelentős energia tért vissza hozzánk (illetve a miénk volt addig is, csak le volt blokkolva, nem tudtuk használni: az oldódással használatba kerülhet ismét…) szóval azoknál, akik tudatosan kioldották a beköszönő sötét én-részeket, növekedett az energiaszintjük, tudati szintjük, sokan szintet léptek, beavatásokat kaptak, újabb kapuk nyíltak ki számukra. És megnyílt egy mélyebb, valósabb kapcsolat a Valódi Énjükkel! Megnyílt/ elkezdett megnyílni az Önvaló tiszta, magabiztos lényege bennük.

A mai nap különleges, a 2022. 12. 12. dátum összeadva is 12, ami a teljesség száma, ill. összeadva a 3-as benne a Lélek száma is, a kettősség (árnyék-fény, női-férfi földi) energiáján túl mutató, új potenciált hordozó, felfedező minőség… aztán majd a Napforduló dátuma ugyanez az összeg, csak 21 van a végén: itt már majd megelőzi az 1-est a 2, a jobb agyféltekés, holisztikus, elfogadó, szeretetteljes minőség az 1-es, racionális energiáját. Kinyílhatunk, befogadhatjuk a valódi lényünket. Egésszé válhatunk, Önvalónkkal kapcsolódhatunk, ezekben a 12-21-ig tartó napokban még intenzívebben… és ha ez megtörténik, utána már könnyebb lesz többször és hosszabban a Lelkünkkel, valódi Énünkkel a kapcsolatot a hétköznapokban is fenntartani. Ez már nem ritka! Sokan kezdünk lenni! ??

Fontos figyelnünk, mi jön: ha jelez a testünk, lassuljunk le, kapcsolódjunk a fájdalommal, betegséggel, értsük meg, mit üzen. Ha kell, segítséggel fejtsük meg, és alakítsunk a hozzáállásunkon, hogy kioldódjon a tünet.

Ha bizonytalannak érezzük magunkat, ne aggódjunk, akkora átalakulás, átkalibrálódás van folyamatban, annyira erős és magas rezgésű energiák kezdenek egyre mélyebben átjárni minket, hogy teljesen új testi és érzelmi és érzeti (intuitív) működés kezd beindulni: levedlettük a régit, itt az új, de még meg kell ismerkednünk vele: úgy érzem, a legfontosabb, hogy ne aggódjunk, rosszul csinálunk-e valamit, csak szemléljük magunkat türelemmel és elfogadással, és egyre magabiztosabbak leszünk az Új-Valódi énünkben is!
??
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .