A megváltás ünnepe

A Húsvét annak az ünnepe, ugye, hogy Jézus demonstrálta itt a Földi térben, hogy a halál, a félelem, a végesség legyőzhető, és igenis meg lehet érkezni fizikai testből kiindulva a végtelenbe, a halhatatlanságba, az öröklétbe… A jézusi tanítások most érnek be. Jézus azért jött anno, mert a kollektív igény megszületett arra, hogy a Földről kilábaljunk, kibogozzuk magunkat a karmáinkból, kiváltsuk magunkat a Földről, ebből a masszív tanulótérből… hogy kijöjjünk a szenvedésből és megérkezzünk az örömbe, boldogságba, szeretetbe.

Jézus ezért jött létre és ezért jött a Földre: elvetette ezeket a magokat, a most szárba szökkenő Új Energia magjait: behozta a kellő az energiamintákat, elmondta a tanításokat és példát is mutatott abban, milyen, ha élünk az isteni erőnkkel: hogyan lehet az emberi szemszögből csodának számító dolgokat véghez vinni egyszerűen azért, mert hisszük, tudjuk, hogy a valóság nem ez a lassú és korlátozott, fájdalmas tér, hanem a végtelen szeretet, a “van”, amiből bármennyit használhatunk; példát mutatott, hogyan lehet az látható világot a láthatatlan erőkkel alakítani, a tér alakításával, fölé emelkedéssel, gyógyításban…; példát mutatott a magas szintű férfi-női mintában Mária Magdolnával; és abban is, hogyan lehet elfogadással, szeretetteljességgel minden földi kötésünket elolvasztani, és magunk mögött hagyni az emberi működést (amit leginkább a félelmek, és ezek mentén való ragaszkodások, ezek miatti érzelmi hullámzás és vágyak, vagyis korlátozottság jellemez), hogyan lehet a kőkemény szenvedésből is megértéssel és megbocsátással tisztán kijönni, és hogyan lehet ezáltal a halált legyőzni, újjászületni (mert nem távozott el, a feltámadás után itt maradt a Földön, járt sokfelé, például itt, a Kárpát-medencében, Budán és a Pilisben is tanított és sugározta tovább a Földön túlmutató energiát – erről ősi buddhista (mert Tibetben is járt) és apokrif iratok vannak… mert csak a valódi, ókeresztény, jézusi tanításokat már elfedő egyházi zsinatok vették ki a Bibliából ezeket az infókat, ahogy a karma és a reinkarnáció fogalmát is (amelyek amúgy kis nyomokban még megtalálhatók, keress rá a neten) (de természetesen ezek a ferdítések sem véletlenül jöttek, kellettek nekünk valamiért, tanultunk ezeken keresztül is pl. csiszolhattuk a tisztánlátást, igazságlátást…)).

Sokáig nem a lényeget látták az emberek Jézus történetében, hanem a szenvedésre, az anyai veszteségre, a test fájdalmára, a kiszolgáltatottságra fókuszáltak – nyilván a saját emberi félelmeik miatt nem tudtak ezektől elvonatkoztatni -, és ezt erősítették az egyházi tanítások is, megfejelve ezt az emberek bűnösségének sulykolásával… sokáig az emberek úgy értelmezték, azzal követik a jézusi tanításokat, ha feláldozzák magukat, szenvedést vállalnak… de ezek mind felesleges energiaveszteségeket és újabb és újabb tanuló életeket, szituációkat, karmahurkokat szültek. Most már nem ott tartunk, most pontosan az a feladatunk, hogy már képesek legyünk felülemelkedni az emberi, félelemvezérelte szempontokon, és tisztán látni a valóságot és önmagunkat. Tisztán kell már látnunk a lényeget, az istenit és persze az emberit is: látni, az emberi hogyan, miben akadályoz, és megbocsátani magunknak a sok szenvedésért, és elismerni magunkat, az utat, amit bejártunk, és annak fentjeivel és lentjeivel együtt átölelni magunkat, a tanulásunkat… és így maradéktalanul magunk mögött hagyni az emberi szempontokat, szűkösséget és váltani az istenire.

Itt az idő, hogy ne szenvedni akarjunk, itt az idő, hogy képesek legyünk letenni a keresztet! Már nem kell cipelni, vagy akár magunkat felszögelni rá, már nem kell magunkat sanyargatni, már nem kell magunkat dorgálni, már nem kell magunk felé elvárásokat támasztani: egyszerűen csak szeretni kell magunkat, elfogadni és szeretni. Mert ez minden kötést elolvaszt és a szabadságba repít minket. A tér és idő keresztje elolvad, a 4D lassúsága és sűrűsége felgyorsul, fellazul… az emberi szenvedéseknek vége szakadhat – csak annyi kell, hogy válaszd minden pillanatban önmagad feltétel nélküli szeretetét. Csak figyeld magad, és egyszerűen ne menj bele a régi mintába, élj újat, élj olyat, amilyet nem tudtál megengedni magadnak eddig, pedig valahol szerettél volna! Most itt az idő, add meg magadnak a szeretetet, türelmet, gondoskodást, amire mindig vágytál!

Most jutottunk el a válaszútra, le is út és fel is út, és nyitva van az Aranykapu is már, csak bújj be rajta: az isteni is itt van a térben, egyre masszívabban, már sokan vagyunk, akik tényleg ki tudjuk váltani magunkat az emberi kötésekből, át tudjuk lépni az árnyékunkat, le tudjuk győzni a félelmeket, ragaszkodásokat, egós szempontokat, és az emberin túlmutató, valóban nagyívű szempontok szerint tudunk élni, és át tudunk lényegülni az emberen túli, isteni mivoltunkká! Egyre többen vagyunk, akik egyre nagyobb lépésekben merünk haladni, ami eddig egy élet volt, az már csak pár nap, vagy pár perc, mire megfejlődjük… és így egyre könnyebb lesz egyre többeknek is ehhez az Új, nem önkorlátozó, hanem önazonos mintához kapcsolódni: egyre kevésbé lesz fura, ha valaki úgy él, hogy nem fél, hogy nem a kényszerből végzett munka, nem a 8 vagy még több munka a meghatározó az életében, nem az anyagi röghöz kötés, nem a gyűjtögetés, nem a betegségek, nem a családi kötelességek, nem a párkapcsolati sablonok töltik ki az életét… már nem ez a valóság, már nem csak a 4D van itt a Földön, már nem csak a duális van itt a térben, itt van a multidimenzió, itt van az egységenergia, a harmónia, és nincs szabály, csinálhatsz, amit csak akarsz! Ha nem félelemből, félszegségből, lenézésből… traumából, sérülésből, hiányból indul ki a döntésed, cselekedeted, akkor nem alkot kötést, vagyis nem üt vissza – tehát ha feszültségmentes jó érzésből fakad, amit csinálsz, élhetsz szabadon, úgy, ahogy a Szívedből-Lelkedből fakad, örömöt, szabadságot, boldogságot, bőséget, szeretetet fog eredményezni…! már nem kell kényszerek és félelmek mentén élni, nyűgöt magunkra venni, egyre többen tudjuk, egyre többen bontjuk le napról napra a régi falakat, korlátokat… így végül elérkeztünk ide: megváltóvá válunk végre, önmagunk megváltójává!

Úgyhogy ünnepelj most, de most már azt, hogy már nem kell rá várni, már nem csak egy majdani lehetőség a felszabadulás, hanem azt ünnepeld, hogy elérkeztünk ide, ebbe a csodás megváltó időszakba és megtehetjük már, megteheted már Te is! Döntsd le minden korlátodat! Élj az Isteni Éneddel!

Nagyon szép, önszerető, önmegváltó Húsvétot kívánok Neked!
Namaste♡
Bori
ui.: Ha még olvasnál, itt lejjebb megtalálod a vonatkozó írásokat…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .