Húsvétra szeretettel

Ünnep van! A halál legyőzésének ünnepe. Az Élet ünnepe. ??? Ideje letennünk a régifajta, szenvedés- és félelemkultuszra épülő ünneplést: lejárt! Valójában sosem volt igaz. Nem értünk halt meg és nem váltott meg: emlékeztetni jött, hogy a halál illúzió és Mindenkinek lehetősége van megváltania magát! – aki nem fél, az kiszabadul, felszabadul, mert halál csupán addig van, amíg félelem van. ???

A traumáink feldolgozásával, blokkjaink, önsorsrontó hitrendszereink kioldásával mindenkitől függetlenül (!) elérhetünk a félelemnélküliségbe, ami a szabadság és a szeretet, a béke és az öröm állapota.
Ezt tanította, ezt mutatta meg, erre emlékeztet minket. ??
A mai időkben nagyon hív az Élet, szólongat a lelkünk: lássuk meg, még mi köt a félelmi körökbe, és oldjuk ki, szabaduljunk fel belőlük. Mindenkinek adott a lehetőség. Tegyük le magunk mellett a voksot , tegyünk magunkért, és megérkezünk a boldogságba és bőségbe. Az inspiráló és minőségi életbe. A Fényünkbe. Tehát törjük meg a generációs, szenvedésre és félelemre koncentráló mintákat, és ünnepeljünk! Ma és egyre többször, minden nap. ????
Csodás, Önmagad fényére ráébresztő Húsvétot kívánok Neked! ????
Bővebben a korábbi húsvéti írásaimban olvashattok erről:
https://pipiter-joga.hu/2021/04/03/igen/
https://pipiter-joga.hu/2019/04/20/husveti/

<3

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .