Vasárnapi mantra: Nap ⛭

⛭ A vasárnap energiája a Naphoz kapcsolódik, ami egy királyi minőség (Oroszlán zodiákus / Zeusz/ Ráma… archetípusa), vagyis irányítás, (ön)uralom, magas szintű szolgálat és az én, az ego kérdésköre tartozik ide többek közt. Ez a mantra segít abban, hogy ne akarjunk senkit leuralni, kihasználni, de ne is adjuk fel magunkat, ne tagadjuk meg magunkat, mert az csorbítja az isteni énünket, fényünket… vagyis segít az egészséges önértékelés, önbecsülés, ill. a méltóságunk kialakításában.


A valódi király nem visszaél az uralmával, lehetőségeivel (energiájával, tudásával), hanem másoknak is lehetőségeket nyit a felemelkedésre, fejlődésre – de! nem veszi át tőlük a terhüket, mert attól nem fejlődnének, hanem mindenki az érdemessége, rátermettsége, szintje szerint kap teret – és így szolgálja a király, vagyis a magas szintű ember az Isteni Fényt, hogy az egyre jobban kiterjedjen…

A királyi minőség azt is jelenti, az egyént vizsgálva, hogy már ki tudjuk nyitni, élni tudjuk saját magunk legnemesebb énjét, vagyis a Lelkünkkel egyesülve, az isteni fényünket képesek vagyunk ragyogtatni és megtartani, azaz már nem fecséreljük el az energiánkat mérgező, méltatlan emberekre, helyzetekre, ill. érezzük, mi az “én”, meddig tart a hatáskörünk, mi a mi terünk, domíniumunk, s ennek megfelelően nem akarunk másokéra benyomulni, vagyis nem akarjuk másoknak megmondani, mit csináljanak, tiszteletben tartjuk őket és azt, ahol tartanak, a döntéseiket, amin keresztül fejlődnek, ÉS nem akarjuk mások feladatát átvenni sem: hagyjuk, hogy ők is végigjárják az útjukat, és feladataikkal megbirkózva, tapasztalataikból okulva, ők is megérkezhessenek ebbe a magas minőségbe, ahol erős, de nyitott is már az ember, ill. ilyenkor már istenembernek nevezhetjük…

A királyi minőségünkben megérkeztünk az egységbe, a bölcsességbe és csak ragyogtatjuk a fényünket, és a példánk bőven elég szolgálat a többi ember és az isteni rend felé, nem szükséges továbbiakat vállalni.

Dióhéjban így foglalnám össze ezt a nagyon komplex és csodás minőséget…

További információt arról, hogy hogyan válhatsz királlyá, ill. királynővé az életedben és a párkapcsolatodban, megtalálsz az Új Korszak 2. előadásomban a női és férfi minőség magas szintjének taglalása kapcsán.

⛭ Ha vasárnap át is mozgatnád Magad, hogy még inkább átjárjon ez a csodás energia, találsz itt, a csatornámon Napüdvözlet-videót is, illetve kb. 30 perces vasárnapi ászanázást a Minőségi én-idő jógacsomagomban (a további kb 50 jógavideó mellett…)❣️

⛭ A mantra szövege: Om Suryaya Namaha (Meghajlok a Nap, a sötétség eloszlatója előtt = megnyitom magam az isteni Fény(em)nek, akarom, hogy a blokkjaim, félelmeim feloldódjanak)
⛭ Videó itt, ill. lejjebb… (A többi, a hét napjaira szóló mantrákat is megtalálod a ytb-csatornámon, lejátszási listába rendezve is).

⛭Ragyogtasd a Fényed Te is!⛭ Ölellek szeretettel!
Namaste♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .