Újév, új Én! Éteri Pipitér!

Jógában- tehát egészségben, felszabadulásban, belső erőben és önkiteljesítésben gazdag – Boldog Újévet Minden kedves Olvasónak!!

Az Újévet új online lehetőségekkel indítjuk! Tehát beélesítjük az Éteri Pipitér Jógát! Juhúúú!

Rengeteg ötletem van online élőben tartandó eseményekre- de sajnos csak 24 órám egy napban, és 7 napom egy hétben- bármennyit is meditálok, egyelőre nem tudtam az idő korlátját legyőzni 😀 Ezért szemezgetek az ötleteimből aszerint, hogy mit sejtek a kérdésekből, mit szeretnétek legtöbben:

szóval elindul jan. 2-ától a csütörtöki online élő hatha jógaóra-csoport- most elsőre szombaton lesz, de amúgy majd mindig csütörtökön 19 órától… vagy amikor Neked jó, mert havi bérlet váltásával (4000 Ft) bármikor elvégezheted, mert a videó fent marad – ha nem szeretnél havi bérletet, 24 órás napi jegyet is vehetsz, és akkor is a saját időbeosztásod szerint jógázhatsz… 🙂 Ezek az órák ebben a zárt csoportban lesznek, de ha nem vagy Facebookos, akkor is van megoldás! Minden infót megtaláltok itt, és a FB-csoport leírásában is…

Aztán lesznek még mantrázós/ meditálósabb órák is, amiben nagyobb szerepet kapnak a meditációs technikák (ez az irányzat a rádzsa jóga), és januárban elindul a Bevezetés a meditációba tanfolyam is, azoknak, akik szeretnék tudni, mi is a meditáció, de úgy tényleg, és minden misztikum nélkül érteni az energia, a tudat működését… hogy mi a babona, és mi, ami tényleg számít…. a 4 alkalmas tanfolyam témaköreiről itt tudsz tájékozódni– ezek részleteivel még érkezem!

Várlak Titeket szeretettel, robbantsunk dimenziókat az Éteri Pipitérben!! 😉 😀
Namaste
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .