Rádzsa-csoport: földrengés ellen is…!

Egy jó kis Shiva-nappal (= azaz erőnappal… az mindegy, hogy hívjuk, vagy milyen vallás, a lényeg, hogy nagy erejű nap volt) 11-én elindítottuk a rádzsajóga-csoportot! Nagy örömömre többen is csatlakoztatok, hogy akár csak belekóstoljatok a meditációs technikákba, akár gyakoroljátok…

Most, mivel tél van, az elengedés időszaka, és ez erőteljesen kapcsolódik a ragaszkodások oldásához, ami pedig masszívan Gyökércsakrás témakör, úgy gondoltam, hogy 1 hónapig ezt a területet fogjuk gyúrni a gyakorlatokkal: lesz családi/ vérvonallal kapcsolatos gyakorlás, amikor tisztítjuk a karmát, a mindenféle problémaköröket, amik a családunkban forognak, és valószínűleg, minket is masszívan érintenek, nem hiába születtünk le ebbe a környezetbe, mert itt, ebben a családban tanulhatjuk, élhetjük meg, és! önmunkával: oldhatjuk is az adott, a számunkra is feladatot jelentő problémaköröket…
Aztán a stabilitás, nyugalom, ragaszkodások oldása is terítéken lesz… Pl. a földrengés kapcsán sokakban erőteljesen feljött egy bizonytalanságérzés, vagy akár szorongás, félelem- az ilyen bizonytalanságokra is nagyon jók a gyökércsakrás gyakorlatok: hogy megtaláljuk magunkban az erőt, a középpontot, és ne rémítsenek meg a világban zajló történések… Saját magamon érezhettem, hogy megtérül a rendszeres meditációra szánt idő, a kifejlesztett belső erő megtart, a nyugalom még ilyenkor is meg tud maradni: a teljes bizonyosság, hogy bármi történjék, az rendben van…: én kimentem a házból, amikor észrevettem, hogy recsegnek a szekrények…, de teljes nyugalommal szemléltem mi történik, és nem aggódtam, az volt bennem, hogy megadom magam ennek a gigantikus erőnek, csak hagyom, hogy levonuljon a történés, jól lesz, ahogy lesz… Ezt mindenki ki tudja fejleszteni rendszeres elcsendesedéssel- és ezt semmi meg nem rengetheti, senki el nem veheti- mert ez Te vagy, a Tiszta Lényed, a Lényeged.

Szóval várlak szeretettel: erősítsd meg tested, lelked, találd meg a stabilitásod Önmagadban! És ne felejtsd, ez a csoport becsületkasszás vagy adományos jellegű: tehát annyit utalsz, amennyi Neked épp belefér… csak épp, hogy meglegyen az adás-kapás egyensúlya az életünkben… További infók a csoport leírásában, ill. itt!

Várlak szeretettel a csoportban, vagy ha nem vagy FB-os, írj, és megoldjuk!
Namaste
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .