Szombati mantra: Szaturnusz ♄

A Pipitér karácsonyfája alatt, az ajándékok között megtaláltátok a hétköznapokra javasolt mantrákat, és ígértem, hogy érkeznek hamarosan a hétvégi napokra szólók is: nos, a szombati itt is van!

????♄ A szombat a Szaturnusz bolygó energiájához kapcsolódik, amire a szigorú tanítói minőség (és pl. a fekete szín is) jellemző, vagyis az, hogy kihajtja belőlünk azt a változást, szintlépést, aminek ideje van a fejlődésünkben, “bölcsülésünkben”. Nem hagy mismásolni, behoz olyan helyzetet az életünkbe, amiben muszáj kilépnünk a komfortzónánkból, és ezáltal képesek leszünk más hozzáállást, más gondolkodásmódot felfedezni- és ezáltal fejlődni , természetesen…: mert ez a lényege, nem a szívatás! ♄????????

Sokan, főként, akik még nem készek tudatosan szembenézni magukkal és fejleszti magukat, félnek a Szaturnusztól, mert a karma bolygója is többek közt…: tényleg olyan dolgokat hoz be, amit kerülünk, hárítunk, akár elítélünk, vagyis amik a tudatunkban még blokkoltak – de ha végigmegyünk a szükséges változáson, akkor ha visszanézünk, látjuk, hogy mennyivel erősebbek, rugalmasabbak, kreatívabbak, elfogadóbbak, határozottabbak, stb. lettünk az eleinte nehézséget okozó helyzet által… tehát rájövünk egyre inkább, hogy tényleg minden értünk van: minden azért érkezik az életünkbe, hogy egy lépéssel közelebb vigyen a legmagasabb, a szeretetteljes, örömteli és szabad isteni szintünkhöz, a Lelkünkhöz. ????

És hogy miért Hanumán-manrát javaslok? Hanumán az odaadás, szolgálatkészség és a harcművészetek istene, az elesettek segítője. A Rámajána hindu eposz leírja, hogy Szaturnuszt Hanumán szabadította ki a démonkirály fogságából, ezért Szaturnusz megáldja azokat, akik Hanumán-mantrát mondanak, vagyis ezzel lehet csökkenteni a karmát- ez azt jelenti, ha lefordítjuk a szimbólumokat, energiát szavakra, hogy az éntelen szolgálat és törekvés a fény felé, az isteni fény ragyogtatása, az isteni rend képviselete elolvasztja a karmát, vagyis kioldja a tudatunkban levő blokkokat, feloldja bennünk a félelmeket és bölccsé válunk.

Még bőven találtok Szaturnuszról és Hanumánról is információkat, további mantrákat az interneten, pl. a sorslevelek.hu oldalon, vagy Baktai Ádámnál

Itt pedig én írtam, hogyan fogjuk fel a többistenhitet, mit kezdjünk ezekkel a történetekkel…

Ne feledd, a Minőségi én-idő jógacsomagban pedig találsz ezen energiákhoz kapcsolódó szerveket célzó, 20-30 perces ászanázást is erre, ill. minden napra ????‍♀️????

????A videó pedig itt lejjebb megtalálható…

Felemelő élményeket kívánok Neked a csiszolódás, bölcsülés során❣????

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .