Meditációs lehetőségek online élőben

Kedves meditáció iránt Érdeklődők! ?‍♀️?? 2 új online élő lehetőséggel érkeztem 1️⃣ az egyik azoknak szól, akiket érdekel a meditáció, az alapoktól indulva, 2️⃣ a másik azoknak, akik szeretnék gyakorolni a jóga különböző meditatív technikáit (azaz a rádzsa jógát) közösen, rendszeresen.
Bővebben ➡️➡️

1️⃣ jan. 23-ától elindul online élőben a Bevezetés a meditációba tanfolyam: 4, egyenként 3 órás alkalom 4 héten át, melyek során végigvesszük az alapoktól a hogyanokat, a miérteket… a mozgás és az elmélet mellett szuper gyakorlatokat is tanulunk! További infók itt: https://pipiter-joga.hu/ws/bev-medit/ ill. a csoport leírásánál: www.facebook.com/groups/1289239284773648/

2️⃣ Hétfőnként 19 órától 90 perces rádzsa jógaórák indulnak az éterben, azaz 40-50 perc mozgást (ászanázást) követően légzőgyakorlatozunk (pránajáma) vagy mantrázunk, és meditálunk – blokkoldást segítő vezetett meditációk lesznek ezek, hogy hatékonyabban lépkedjük Önmagunk felé! A csoport adományos jelleggel fut, azaz annyit utalj, amennyi épp belefér Neked!
Még több infó a csoport leírásánál: www.facebook.com/groups/1786437101509508/ vagy a honlapon: https://pipiter-joga.hu/joga-2/radzsa/

Várlak Titeket szeretettel, csendesedjünk el, kapcsolódjunk Önvalónkkal rendszeresen, hogy egyre jobban kibonthassuk magunkból Önmagunk egészséges és örömteli verzióját!! ?
Namaste
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .