Egymást erősítve: fel!

Arról már volt szó, hogy mit jelent ez a vírus, meg miért ilyen abszurdan omlik össze a rendszer és milyen változások várhatóak kívül és belül – most hagyjuk ezeket, megértettünk mindent, az elménk megnyugodhat. Most fordítsuk a figyelmünket kizárólag arra, amivel tölthetjük magunkat, hogyan emelkedhetünk ki a mindennapok lehúzó trutymójából!

Azt tudjuk, már rengeteg posztot írtam róla, hogy a megoldás mindenre a fókuszált elcsendesedés, a jelenben lét, mert “belül-felül” van mindenre a válasz- másról sem írok nagyjából, úgyhogy nem is ragoznám most tovább 🙂 de aki szeretné feleleveníteni mégis ezeket az összefüggéseket (miért jó, hogyan hat, stb.), az összegzéses posztból pl. meg tudja tenni, az Adamusos posztban pedig megtaláljátok, mit tegyetek lépésről-lépésre, ha kezd berántani a félelem.

Most inkább arról írnék, hogy hogyan segítsük magunkat és egymást! Volt eddig is péntek esténként közös gyakorlás/ meditáció az éterben a női körösökkel, de most akkor nyilvánossá tenném ezt, és sűrűbbé is: minden este 9-kor hangolódjunk közösen, egy nagy kört alkotva! Így a szándékunk összeadódik, összekapcsolódva sokkal nagyobb erőt tudunk megmozdítani, könnyebben átjár, emel minket az energia: könnyebben emelkedünk ki a hétköznapi őrlődésből. Nem baj, ha nem tudsz minden nap, de persze minél többször, annál jobb! 🙂

Tudjuk, hogy jelen időszakunkban nagyon erős az ima ereje, pl. Veres Mónika is sokat beszél az előadásaiban erről, de a buddhizmus, hinduizmusban is hirdetik, hogy a jelenkor emelkedési eszköze leginkább az ima. Az is a célja ennek, hogy higgyük el, csak kérni kell és megadatik, méltók vagyunk rá, éljünk ezzel a kiváltságos lehetőségünkkel mint tudatos, szabad akarattal rendelkező isteni lehetőségű lények!

Hogy hogyan is “kell” imádkozni: nincs olyan, hogy rossz ima. Csendesedj el, figyeld egy kicsit a légzésed, hogy megnyugodj, és utána egészen mélyről, őszintén, átérezve beszélj: mondd, kérd a szívedből. Amit talán mégis célravezető megfogadni, hogy ne a siránkozó, könyörgő vonalat kövessük, mert az mit is üzen: jaj, de nyomorult vagyok, szánjál meg! Ezzel csak az önsajnálatunkat növeljük, és a szenvedésünket, nyomorúságunkat, hisz arra fordítjuk a figyelmünket, energiánkat. Ez lehúzó. Ennél célravezetőbb, azaz isteni teremtői mivoltunk megélését, tudatosítását jobban segíti, ha pozitív, jelenidejű állításokban fogalmazzuk meg, amit kérünk/ teremtünk. Imádkozzunk magunkért, családunkért és a nemzetért is- hisz a nemzet tágabb közösségünk, és csodás nagy erőt ad nekünk is, ha tisztul, ha végre méltóképp emelkedik a tudatosság, és kikopik a félelem, kishitűség, irigység belőle! És persze az egész emberiségért is imádkozzunk!
Nincs semmi trükkje a körünkhöz kapcsolódásnak: csak leülsz, elcsendesedsz és elmondod az imádat/ mantrádat, az erők úgyis össze fognak kapcsolódni, nem kell görcsölni rajta.
Érdemes egy 15-20 percig benne maradni a magasabb rezgésben, hogy nagyobb hatással legyen az energiarendszerre, és így egyre könnyebb lesz zűrösebb körülmények között is megemelni az energiaszintet, kiemelkedni a magasabb tudatosságunkhoz kapcsolódva, a zűrzavar fölé emelkedni. Ha nehéz még hosszan megtartani a fókuszod, akkor mondd el többször az imát, vagy OM-ozz, az segít a figyelmedet fenntartani. (Om-ozás= a légzésed erejéig zengeted az OOOOMMMM alapmantrát. Nagyon jó hatású, kezdők 5 percnél tovább ne csinálják- fokozatosan lehet növelni a hosszát. Youtube-on szerzetesek Om-ozása itt pl.)

Példaként bemásolok egy-két imát, de nyugodtan írjátok, mondjátok a sajátotokét, nem lehet elrontani, ha szívből jön!

A Védákból egy példa:
Vezess a valótlanból a Valóságba.
Vezess a sötétségből a Fénybe.
Vezess a halálból a Halhatatlanságba.
¤¤

Egy saját ima:
Megnyugszik a légzésem, elcsendesül az elmém,
Megnyílik a szívem kapuja az Élet felé.

Beengedem,
és már érzem:
átjár az Erő, isteni Önvalóm fénye,
és már tudom:
Örök és határtalan a lényem.
Félelem vagy kétség por a talpamon csupán,
nem köt már:
Valóságom a teljes Szabadság.
És már élem:
vagyok, aki vagyok!
a Létezés tiszta Öröme, Szeretete, isteni Fénye!

Ez az, ami Én Vagyok!

Családomban a kölcsönös elfogadásból béke és szeretet virágzik,
nemzetemet emeli, átlényegíti a tudatosság fénye,
s összefogva képviseli feladatát, az isteni tudást végre.
A Föld összes nemzete szent küldetését teljesítve,
az isteni, színes mozaikhoz saját árnyalatát hozzátéve,
de a másét ugyanúgy tisztelve, egyensúlyban talál
békére végre.
Ez így van! Érzem, tudom, élem. Hála és dicsőség a Teremtőnek érte!

¤¤
(nem kell fejből megtanulni, lehet kinyomtatni, olvasni is- jobb, ha hangosan, még jobb, ha közösen a család;)

Vagy ha egyik sem tetszik, de még nem érzel ihletet sajátot írni, csak mantrázd:
A Fény bennem, és én a Fényben.

Aztán majd ráérzel, de addig se mondj le róla, csatlakozz a körhöz, erősítsd Te is!

Erősödjünk együtt, legyen minél tisztább, magasabb szintű és rezgésű a kollektív tudat, hogy ne húzzuk le egymást, egyre könnyebb legyen az emelkedés!
Gyertek Ti is minden este 9-kor, találkozzunk az Éterben! Hívj minél több embert! 🙂



Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .