Március, a vizsgahónap

Képtalálatok a következőre: sas madár
“Ha futunk a félelem elől, utolér, befog és ő használ minket: kihasznál és elhasznál. De ha szembefordulunk vele, akkor mi használjuk fel a félelmet, mint a sas a rázúduló vihart: szembefordul vele és fölébe emelkedik – éppen a vihar ereje segítségével. Minden legyőzött félelem felfelé emel!” – Gyökössy Endre

Mint már írtam reeengeteg bejegyzésemben (pl. legutóbbiban is, ill. az átalakulós sztorikról szóló filmajánlómban is), nagyon erőteljes időszakban vagyunk, de mint ilyen nem feltétlenül azt jelenti, hogy muszáj nagyokat szenvedni, hanem azt is, hogy kivételesen nagy lehetőségeink vannak mostanság az ugrásszerű fejlődésre, a tudati szintlépésre… minden Te rajtad múlik, a Te döntésed, mi felé fordítod a figyelmed, mibe fekteted az energiád- és ezáltal hozod be az életedbe.
Ez a kérdés a mostani, félelemkeltéses és pánikgeneráló hetekben kikerülhetetlenül oda van téve elénk: mit választasz? Te. Mert olyan lesz az életed. Az a teremtésed. Tőled függ és senki mástól.

Veres Mónika, a Csillagtitkok oldal asztrozófusa nagyon jól megfogalmazza, hogy melyik bolygó milyen minőséget jelenít meg, mi várható, ha tudattalanul, ill. ha tudatosan állunk az adódó helyzetekhez.
Márciusban még inkább felerősödik a zúzda: mondhatjuk, hogy a vizsgaidőszakunk elkezdődik. Az évben még lesz pár hasonló, még dec. 21-ig többször is megmérettetéseknek leszünk alávetve. Mindegyik nagy lehetőség is az ugrásra. Ezért érdemes meghallgatni, mikre figyeljünk különösen, melyik napok kiemelkedőek… de a mostani időszak alapvetően arról szól, hogy ne csak a kiemelt napokon legyünk ügyesek-okosak, hanem integráljuk életünkbe a fejlődés, tudatosodás szemléletét, és éljük azt a közértben, a jógaórán, a munkahelyen, a gyerekkel tanulva, a párunkat ölelve, az ételt főzve és a baráti összejöveteleken is… Egészen új, csodálatos lehetőségek nyílnak ebben az évben! Te is ennek legyél a részese, ne a félelemnek!

A videó:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .