Amíg lehet, tartok jógaórákat

Kedvesek! Jött olyan kérdés, hogy miért tartok órát: azért, mert az elcsendesedéstől, magunkra fókuszálástól megemelkedik az energiaszintünk, és annál jobb immunerősítés nem létezik- ha csak a fizikai részét nézzük (további részeit a blogon el tudjátok olvasni: pl.: az összegzéses posztban, a vírusról szóló Adamus Saint-Germain-es posztban (már magyarul is ott a videó!), az egymást támogató közös hangolódásról szóló posztban… de kb. bármelyik posztban, mert erről szól ez a blog, a tudatosodásról!:).

(Röviden itt még annyit írnék: a vizsga elkezdődött, a március erőteljes vizsgahónap: az összpontosítási képességünkről vizsgázunk, ha leegyszerűsítjük: tudsz-e a tengelyedben maradni, tudsz-e emelkedett maradni, a magas szintre fókuszálni?!)
Természetesen aki nem érzi magát biztonságban, ne jöjjön, nem gond nekem, nem orrolok meg, stb. Amíg van rá igény, én szeretném az emelkedés lehetőségét biztosítani, mert abban hiszek, sőt az évek alatt ennek bizonyságát számtalanszor megéltem, tehát tudom, hogy ez szolgál valójában. Amíg jöttök vagy nincs teljes zárlat elrendelve, én is leszek.

Várom szeretettel, aki kiszakadna a sodrásból és töltődne:
Bori

ui.: Egyetlen változás az órarendben a marcali helyszín az iskola bezárása miatt: hétfő: Marcali: Civilház 18-19h30

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .