Harmóniát hozó vírus

Képtalálatok a következőre: adamus saint germain

[FRISSÍTÉS: MÁR ELÉRHETŐ MAGYARUL A VIDEÓ, BELINKELEM ALUL]
Adamus Saint-Germain tanításai nekem már nagyon sokat adtak és adnak folyamatosan… a könyvei, a meditációk, a havi tanításai… mind szuperek szerintem. Plusz nem csak eszméletlen bölcs, hanem szórakoztató a stílusa is…:D No, de most nem mennék bele annak taglalásába, hogy ki ő, mi ő, aki jár hozzám workshopokra, hallott már róla ezt-azt, aki még nem, az meg tudja nézni a havi tanításait a neten akár angol nyelven, akár egy hölgy jóvoltából magyarra fordítva, legépelve minden hónapban – hálás köszönet érte! – illetve a saját oldalát a Bíbor Kört (van magyar nyelv is). Ha jobban leszek, írok róla még egy kis ismertetőt, most nincs erre is erőm, de egy a lényeg: érdemes őt hallgatni, megszívlelni, amit mond/ üzen- én azt gondolom, aztán mindenki úgyis érzése szerint cselekszik, és így van jól.

Most pár szóban szeretném összefoglalni, mit tanít a vírusokról, azok közül is az aktuális üdvöskéről, a koronavírusról.
Aki tud angolul, hallgassa meg az eredeti negyed órás előadást, jópofa is, meg hát nyilván jobban kifejti, mint én itt a kis dióhéjban. (És jól lehet érteni, nagyon szépen beszél a közvetítő, szóval hajrá!:)

Aki spirituális úton jár, tudatosodik, keresi az életében a válaszokat, megoldásokat, az tudja, hogy amire a figyelmünket fordítjuk, az gyarapszik, növekszik. Adamusnak is az a legfőbb üzenete, mint minden más spirituális tanítónak, hogy ne gyarapítsd az energiáddal ezt a hisztit, ne engedd magad behúzni a félelem lefele vivő spiráljába! A félelem nagyon leszív, nagy energiaveszteség, és Rajtad múlik, hogy azonosulsz-e ezzel az alacsony szintű energiával, átadod-e magad neki, vagy úgy tekintesz a mostani történésekre, mint egy abszolút érthető folyamatra (amit ráadásul már nagyon rég előrejelez Adamus pláne, de az asztrológusok, asztrozófusok is- ezekből én is nagyon sokat megosztottam itt a blogon is, és a FB-oldalamon is az utóbbi 2-3 évben), egy szó mint száz: ÁTALAKULÁS zajlik! Hogy Te is jól vedd az akadályokat, könnyedebben tudj átalakulni, azaz hogy a tudatosságod magasabb szintre érkezzen, nem engedheted meg magadnak, hogy félj- persze, most azt mondod: köszi, ne gondoljak a rózsaszín elefántra…;) Igen, oké, beszéljünk inkább arról, mire fókuszálj: nagyon egyszerű a válasz: MAGADRA! Tudod, hogy ott van minden Benned: ideje, hogy éld is ezt. Meditálj, mantrázz, légzőgyakorlatozz, összegezz, gyógyító kódozz… méghozzá ne néha, hanem rendszeresen, mégha csak pár percre is, de rendszeresen… és így hántsd le magadról a lehúzó rétegeket.
Ha elakadsz, kérj segítséget, persze (megbízható kineziológustól, gyógyítótól, szomatodráma, családállítás keretében, például (tőlem tudsz kérni elérhetőségeket)), a lényeg, hogy ne add fel, és ne süppedj bele a félelem mocsarába.
Ha elindul a behúzás először is lélegezz mélyeket, az kihúz: a lélek-zet, az ősi csodanyelvünkben benne van minden, a lélegzettel a magasabb szintű tudatosságoddal, a felsőbb szintű energiasávjaiddal tudsz kapcsolatba kerülni, már ha figyeled… így lenyugszol… az elméd elcsendesül. Aztán engedd ki a stresszt: mozogj, fuss, kirándulj, táncolj, nevess, jógázz, szeretkezz (ezek mind védikus stresszlevezető módszerek- de tudjuk, hogy így van, nem kell győzködnöm senkit, ugye?:) szóval engedd ki a feszültséget, így emelkedik az energiaszinted! Tehát tegyél a behúzás ellen! ezt nagyban megkönnyíti persze, ha kikapcsolod a TV-t, leteszed a telefont, inkább relaxálj egy jót! (Nekem lassan 20 éve nincs TV-m, egy percig nem hiányzott, próbáld ki, milyen jó nélküle…:)
Legyél tudatos a belső történéseiddel kapcsolatban, és fogd a gyeplőt, és ne add át Magad a drámázásnak- a gyeplő mindig ott van a kezedben, a Te választásod, döntésed, hogy használod-e! Minél többet csendesedsz el, annál inkább béke és nyugalom uralkodik a bensődben: a félelem megállítása és a stressz kiengedése után már könnyebben fog menni az elcsendesülés, amikor is tudatosítsd Magadban, hogy határtalan, örök létező vagy, és csak a te fejedben vannak a korlátok: engedd be az energiát, engedd, hogy emeljen, míg a fény teljesen át nem jár…
Ha ezt minden nap megteszed, nem rezdít meg a hiszti a külvilágban (bennem pl. fel sem merült, hogy koronavírosom lehet és meghalok, mert most nemtom hány éve először influenzás lettem- tisztulásnak fogtam fel, és valóban csodás meglátásokat hozott ez a betegség. És nem mert én egy kivételes csodácska vagyok, hanem mert erre fordítottam a figyelmem: mit tanít nekem a láz, az ízületeim fájdalma… kiégettem rengeteg salakot magamból, és megértettem dolgokat. Ezt mindenki tudja egy kis önfigyeléssel, önfegyelemmel).

Képtalálatok a következőre: egyensúly

Vissza Adamus jelenlegi üzenetéhez: a vírusok mindig azért jönnek az életünkbe, mert egyensúlytalanság jött létre bennünk. Szexuális úton terjedő pl. azért, mert a női-férfi szerepekkel/ viszonyokkal/ energiákkal kapcsolatban frusztráció van bennünk vmilyen szempontból… ld. pl.: HPV, HIV… Minden vírusnak megvan a saját küldetése, hogy milyen problémára hívja fel a figyelmét annak, aki elkapja (ugye, mondanom sem kell, hogy nem véletlen, ha elkapsz valamit). Hogy azáltal, hogy az illető dolgozik rajta, vagyis magán, elgondolkodjon az adott a területen is, és megértse, elengedje, és végül harmónia jöjjön létre benne – és meggyógyuljon.
A koronavírus a gazdasági egyensúlytalanságon hivatott munkálkodni. A korona mint szimbólum sem véletlen nyilván, ahogy az életben semmi sem az: ma nagyon kevés embernek van nagyon sok java, és nagyon soknak nagyon kevés. A korona mint “a kevés kiváltságos”-nak a jelképe szerepel itt. A vírus ezen sokat fog változtatni…
Kb. 2-3, max. 6 hónapra taksálja, amíg tart az őrület, amit persze a média állandóan tüzel- tehát ébernek kell lenni, hogy ne gőzöljünk be, maradjunk a középpontunkban. (És erről pedig a következő posztban levő videó szól, azt is melegen ajánlom Nektek (az magyar)…:)

Érdemes a teljes videót meghallgatni:
magyar alámondással, lent pedig az eredeti nyelvű:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .