A válság: lehetőség!

Válságot olyankor élünk meg, amikor eljön egy új életszakasz, de még ragaszkodunk a régihez, még nem érezzük az új hogyan működhetne- ezért félünk váltani, izgulunk, sikerülhet-e, helyt tudunk-e állni… egy szóval: ellenállunk.

Változás olyankor jön az életünkbe, amikor készen állunk egy újabb szintre lépni – sosem jön túl korán! De amíg félünk tőle, és ellenállunk, addig krízist, válságot élünk meg.

A válság tehát mindig fejlődési lehetőséget jelez valójában.

Ha utánamegyünk, mitől éljük meg válságként az adott helyzetet, mi van a mélyben, és azt feldolgozzuk, akkor építkezni tudunk belőle, és magasabbra jutunk, mint előtte. Nagyot lépünk a kiteljesedésünk felé, a boldogságunk felé. És ezt bármilyen területre igaz. Mindent lehet magas szinten csinálni, és a magas szintre mindig van kereslet! Csak merjünk belevágni abba, ami inspirál! ?

Energetikailag ez úgy működik, hogy ha valamit inspiráltan csinálunk, akkor azt átjárja egy nagy energia: a mi magas szintű energiánk. A nagy energia pedig mindig vonzza az embereket, illetve mindig nagy teret nyit magának, kiterjed, elterjed.

Tehát ezért mindig sikeressé válik az, amit inspiráltan csinálunk.

Az én példám is alátámasztja ezt: amikor kitaláltam hogy fordító leszek egyetem harmadévén, senki nem gondolta, hogy meg tudok élni francia szövegek fordításából… de mivel határozott voltam a döntésemben (ez energetikailag azt jelenti, hogy az energiának egyértelmű irányt szabtam), és élveztem, amit csinálok, tehát inspirált, lelkes voltam, rengeteg munkám volt, és nagyon-nagyon jól kerestem. Aztán ugyanez történt a jógaoktatással: nagyon élveztem inspirált, lelkes voltam, így nagy energia áramlott bele az órákba, és nagyon hamar, fél év alatt akkora csoportjaim lettek, hogy el tudtam engedni a korábbi foglalkozásomat és főállású jógaoktató lettem… Mindenből meg lehet élni csak csináljuk magas szinten: lelkesen! ???

? Korábban összeszedtem pár filmet a témában (bár nagyjából minden filmben van valamilyen krízis, amit megél a főhős, és ezáltal fog fejlődni, változni… erről szólnak a történetek általában?).

? Rüdiger Dahlkénak van egy könyve erről, amit ajánlok: Sorsfordulók: Az életválság, a fejlődés lehetősége

? Most olvastam egy cikket a Női váltó nevezetű oldalon, ez inspirált erre a bejegyzésre.

Hajrá, hajrá! Tegyük, amit a szívünk, lelkünk diktál! Ha pedig segítségre lenne szükséged ebben, keress bátran!

Namaste ♡

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .