04. 22.

Valaki nagyon jól ráhibázott, hogy április 22-ére tegyék a Föld világnapját, mivel a négyes szám a numerológiában az anyagi síkot, a fizikai valóságot, a Földet jelenti. Szimbóluma a négyszög □ (a Gyökércsakra yantrájában is megjelenik, ld a képen). A 22-es ugyanez, hisz 2+2=4, de annyival több, hogy a 22-es mesterszám, azaz az anyagi minőségnek magas, mesteri szintje.

Mire is tanít a Föld?

A Föld a táplálásra, gondoskodásra, megtartásra, stabilitásra, nyugalomra és termékenységre, bőségre tanít. Magunk felé és mások felé. Férfiakat és nőket egyaránt.

Gyógyíthatjuk magunkat vele

Ha tehát ezek bármelyike nem harmonikusan működik mibennünk, akár mások, akár magunk irányába, kapcsolódjunk rendszeresen az energiájával (pl. jógázással, hatha és rádzsa videók között is sok föld elemre hangoló gyakorlást találsz), és ki fognak csiszolódni belőlünk a blokkok… és mivel amint bent, úgy kint, tükör a világ, ha dolgozunk magunkon, a Föld állapota is javul, tisztul. ??

Ideje felnőtté válnunk és felelősséget vállalnunk: tegyünk a tisztulásért, tegyük le az egyéni és generációs karmikus terheket és az önsorsrontó hitrendszereket: tisztuljon az energia, kicsiben és nagyban egyaránt! ????‍??‍?????
? Erről írtam, gyakorlattippekkel 2 éve is: pipiter-joga.hu/2020/04/22/a-fold-napjara
???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .