A köd tanítása

Mostanában homály van. Nehezen érezzük, mi üdvös, mi nem, merre kellene menni, mi van, hol vagyunk… mintha ködben lennénk.

Úgy érzem, ez tanítás, az áramlás tanítása: ahogy ködben haladva is csak közvetlenül magunk elé láthatunk, bármennyire meresztjük a szemünket, nem látunk messzire, és nem tudunk gyorsabban haladni, előzni, tervezni… ilyenkor a legtöbb, amit tehetünk, hogy a jelenre koncentrálunk. Most is ez lehet gyümölcsöző: hogy elengedjük az agyalást, a megérteni akarást, a tervezési kényszert, a bizonytalankodva latolgatást, hogy hogyan lenne jobb nekünk… most csak hagyjuk, legyen, ami van… figyeljük a légzésünket, megnyugszunk és befelé figyelünk, “csak vagyunk “.
Tesszük a napi dolgainkat és a jelenre figyelünk. Így kapcsolódunk Önmagunkkal, a belső nyugalmunkkal. Nyugodtan lélegzünk, fogadjuk, ami jön, engedjük, ami megy, és közben megtartjuk magunkat a középpontunkban. Ez az Áramlás. A flow. Most az Élet az áramlást tanítja.
• Bizalmat, nyitottságot, hitet. •
Maradjunk nyugodtak, minden rendben van velünk, csak legyünk a jelenben… a javunkra fog válni ez az érdekes időszak is- minél inkább engedjük, annál hamarabb.

Namaste??

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .