Boldog nőt!

Ha boldog a nő, boldog a párja és a családja, mert a nő a forrás!

A többezer éves indiai Mahabharáta eposzban, amely rengeteg értékes tanítást tartalmaz, többek közt Krisna fő tanításait, a Bhagavad Gítát is, azt írják, hogy a nő hoz az életbe mindent, ami szép és kellemes… Szóval legyünk boldogok, élvezzük a szépet, élvezzük a kellemeset és csak árasszuk… – ehhez pedig könyörtelenül teremtsük meg az én-időt, hogy töltődni tudjunk, mert ha nem töltődünk, nem tudunk miből adni, márpedig a nő a bőség, a táplálás is, ha női testbe születünk, az állandó adás, de hogy egyensúlyban legyünk, meg kell tanulnunk fogadni, kapni is- magunknak is adni és elfogadni másoktól, hogy ne merüljünk ki: azaz áramlásban tudjunk lenni…!
A kulcs az én-idő, a magunkkal kapcsolódás, ott a töltődés, a nyugalom, a stabilitás kialakul, és segít bekapcsolódni az áramlásba és ott maradni, nyitottan, bizalommal telien, és nem elsodródva! Van, hogy egy jógaóra kell, de van, hogy egy kis édes semmittevés (dolce far niente, ahogy az olaszok mondják és mesterien űzik), pihenés- ezt is fontos megtanulnunk megengedni magunknak! Kezdjük ezt gyakorolni pl. ezen a kis romantikus filmen: Ha igaz volna (Just like Heaven, 2005.), Reese Witherspoonnal és Mark Ruffaloval, az utóbbi hetekben láttam először, és nagyon tetszett!
A főcímzene is igazi nőies-lányos zene, Katie Meluától, az azonos című The Cure-szám feldolgozása… kellemes, lágy, nőies…
Jó kikapcsolódást Nektek is, drága Nőtársaim! Töltődjünk és ragyogjunk saját magunk és mások örömére is! Élvezzük nőiségünk ajándékait… és fogadjuk az Élet ajándékait, legyünk áramlásban! ♡♡♡
Namaste ♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .