Szünetelnek a jógafoglalkozások

Kedves Lányok!

A jógafoglalkozások márc. 18-tól elmaradnak, remélem, mielőbb folytatni tudjuk.
Tervezem, hogy csinálok online élő órákat jövő héttől, hirdetem majd a FB-oldalon és a honlapon is. Ha tudtok majd csatlakozzatok be, vagy máshoz jógázni, hogy a nyugalmat és magas energiaszintet megőrizzétek: ne felejtsétek el, hogy a kibillenő érzelemmel adjuk le az energiánkat, a figyelmünkkel pedig gyarapítjuk a jelenségeket- ahogy írtam a blogon, a március vizsgahónap, szóval ezért a próbatétel: maradjunk a középpontunkban, lássunk a történések mögé, lássuk a valóságot, az energiaáramlást benne!

Éljetek a technikákkal, amiket ismertek: elcsendesedés, légzésfigyelés, relaxáció, meditáció, mantra, közös hangolódás stb. hogy növekedjen az energiaszintetek: ha magas az energiaszint, magas a tudati szint is, azaz jó a rálátásunk a dolgokra = nem az egó félelmei dolgoznak bennünk, hanem a Bölcs Én., a magasszintű Én. És tudjátok, csak olyat tesz elénk az Élet, amit elbírunk, ha összekapjuk magunkat, ez törvény, nincs kivétel! Most van lehetőség lassítani, minőségi időt magunkkal és együtt tölteni- élvezzétek!
Szeretettel:
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .