Hírek, újdonságok Online nézet
Pipitér Jóga Pipitér Jóga
a minőségi én-időd: a gyógyító én-időd

Namaste, szeretettel köszöntelek

Az első hírem, hogy a videóoldalamon, a Minőségi én-idő jógacsomagban (amiben kb 50 különböző videóra jógázhatsz velem) ‍♀️ most lett egy új előfizetési lehetőség: az eddigi 1 hónapos lehetőség az automatikusan megújuló volt, de mostantól van fix 1 hónapos (31 napos) előfizetési lehetőség is a 24 órás, illetve a 6 és 12 hónapos mellett. Az automatikusan megújuló opció is megmarad, mert sokan szeretitek, mert nem kell egyszerre nagyobb pénzt kiadni, mégis mindig van hozzáférés... ez úgy működik, hogy amíg kifejezetten le nem mondod az előfizetésed a fiókodban, él. Ez továbbra is megmarad, ugyanúgy 3990 Ft/hó a díja, a neve pedig mostantól "1+1..." előfizetés,
‍♀️az új előfizetési opciót nem kell lemondani, 31 nap után lejár, befejeződik, "31 napos" előfizetésként találod meg az opciók között, és ennek is 3990 Ft az ára.
Tegyél magadért, rugalmasodj, erősödj testileg és lelkileg! Tudod: ⊱♡❋♡⊰ A minőségi én-időd a gyógyító én-időd. ⊱♡❋♡⊰

 

 

⊱♡❋♡⊰ A minőségi én-időd a gyógyító én-időd. ⊱♡❋♡⊰
Tegyél magadért, rugalmasodj, erősödj testileg és lelkileg!
Lépés a videóoldalra
A másik téma, hogy érkezett kérdés, hogy emeltem-e árat a lélekkommunikációban az újévtől: nem, mert ott csak akkor emelek, amikor nagy szintlépésem van- olyankor jelzi is az energia, hogy amit nyújtok az nincs már egálban azzal, amit kérek érte, és ilyenkor szoktam... (legutóbb ilyen augusztusban volt, erről a nagy szintlépésről írtam anno a lezárásokról szóló posztomban)
Amúgy az aktuális árat mindig megtalálod a honlapon, a Lélekkommunikációs menüpontban.

 

Lépés a lélekkommunikációs oldalra
És akkor még egy infó ennek apropóján: jelenleg 6 hétre előre be vagyok táblázva, áprilisi időpontokat tudok most leghamarabb adni - csak azért írom, hogy így készüljön, aki jelentkezik... de amúgy az a tapasztalatom, hogy nyilván ebben sem véletlen semmi, a várakozási idő alatt is nagy történések szoktak lenni, elkezd dolgozni már az energia, a tudat, a Lélek masszívabban, amikor valaki bejelentkezik- ezt nem én csinálom, nem nyúlok bele senkinek előre az energiarendszerébe (és később is csak kifejezett kérésére/ engedélyével természetesen:), ez azért történik, mert megszületik Benned egy határozott döntés, hogy szembe akarsz nézni magaddal, a mélyben működő én-részeiddel, és ez a szándék elindítja a mozgolódást, szembesüléseket, felismeréseket és az oldódást is intenzívebben... csodás, igaz?
 

 

Amióta nem írtam hírlevelet, kitettem a blogra a hét napjainak archetípusait és ezekhez vannak a mantrák, amelyek a karácsonyi ajándékomat képezték, és amelyekkel gyógyíthatjuk magunkban azokat a minőségeket, jellemzőket, amelyek nem vagy gyengén működnek...
 Érdemes az archetípusokat nézegetni, mert sok felismerést, működési összefüggések megértését hozhatja saját magunkról, illetve bármilyen ismerősünkkel, rokonunkkal kapcsolatban... szóval itt lejjebb megtaláljátok a legutóbbi blogposztok között ezeket a kis elemzéseket, a pénteki mantrától indultam (mivel a vénuszi minőség fontos nagyon az Új Korszakban), ott írtam egy kis bevezetést, ott megtalálhatsz további linkeket, könyvajánlást, stb...: itt találod.

 

A hét napjaira szóló mantrák lejátszási listája
Ahogy írtam a sarki fény és a 2024-es év mint Új Kezdet kapcsán, január végétől rákapcsolt még jobban az új energia, pörgeti felszínre a bennünk dolgozó blokkokat, félelmeket, és sürgeti a megújulást, újjászületést.
Ez nálam is nagyon intenzív, a január totál a semmi energiájában telt, lebegtem az űrben, aztán februárral feljöttek blokkok, amiket tudtam, tudok oldani... most egy radikálisabb, mélyebb utazásra van szükségem ehhez, úgyhogy most el is költöztem otthonról pár hétre, hogy jobban tudjak kapcsolódni magammal és kitisztítani minden maradványt, valamint a fizikai testemet is áttisztítsam... Most úgy érzem, a tanító és hongolódó (~ meditációs) videókat is lesz erőm és időm megcsinálni ezekben a hetekben, szóval azokkal is jelentkezem hamarosan...
Addig is szép tavaszodást, megújulást kívánok Nektek!
Namaste
Bori

 

A legutóbbi írások a blogon
facebook  youtube  instagram 
Leiratkozás    |    Online nézet
Életműves Egyesület
8693 Kisberény, Petőfi u. 52.
©2017-2022. Bartis Borbála. Minden jog fenntartva.