11 triplán

11.11. a mai dátum, ráadásul 2023.11.11. számait ha összeadjuk, az is 11-et ad ki. A 11 mesterszám, különlegesen erős energia lehet, de nem könnyű kibontani, nagyon tud őrölni, mert a két darab 1-es erős férfi jellegű energia, de ha összeadjuk őket, az 2, ami női energia, tehát ki kell benne egyensúlyozni a két ellentétes energiát, ami ha viszont képes harmóniába jönni, gigantikus erőt tud megnyitni… A harmónia hatalmas erő… szóval megint elérkeztünk a Harmónia kérdéséhez, fontosságához: nem véletlenül, tényleg ennek van ideje?

A nov. 11. azt is jelenti, hogy 40 nap van karácsonyig, 40 nap alatt meg lehet újulni, mert ennyi a sejtmemóriánk, szóval ha jólesne magadat belülről is felfényesíteni a Fény születésére, készülj rá napi pár perc mantrameditációval… ? 2020-ban készítettem ezt a sorozatot, de ma is abszolút aktuális és hasznos szerintem… ? A sorozat 7 mantrája egy-egy csakrához kapcsolódik, mindegyikhez van egy videó és mellé leírás, ami segít az értelmezésben, s így segít a vonatkozó tudati terület feltisztításában nem csak energetikailag, hanem egy kis önelemzéssel, önismeretet segítő kérdésekkel, és legtöbbnél egy plusz gondolatébresztő poszttal is… csak haladj sorban a bejegyzéseken egészen karácsonyig… ??

? A bevezető írást itt találod, innen indul, ebben olvashatsz a 11.11. dátumról is többek közt: ?pipiter-joga.hu/2020/11/11/40-nap-mulva/

? Az első, Gyökércsakrás mantrát, ill. a magyarázatot, hogy mi is a mantra, miért hasznos, stb, pedig itt találod – akár már ma elkezdheted: ?pipiter-joga.hu/2020/11/12/az-1-mantra/

Jó készülődést és felemelő élményeket kívánok az Önmagaddal kapcsolódásban! ??

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .