Az új órarend

Megszületett a 2022. szeptemberétől érvényes órarend.

Az órarend menüpontban továbbra is mindig láthatjátok, minden egyéb infóval együtt, illetve ahol amúgy mindig kiírom azt is, ha van vmi aktuális változás, tudnivaló (ahogy a FB-oldalra is), ezen felül praktikus tanácsokat is tudtok ott olvasni az órákhoz….

Változás most, hogy megszűnik a mernyei csoport, és hogy a hétfői lellei óra átkerül Boglárra és keddre 18h30-ra.
Sosem könnyű egy ilyen elengedés, de meg kellett hoznom ezt a nehéz döntést a mernyei csoporttal kapcsolatban, mivel olyan sokan jönnek már egyéniben lélekkommunikációra, hogy nem fér bele az időmbe másképp- és mivel a segítés, gyógyítás a fő életfeladatom, ennek szeretnék minél nagyobb teret nyitni az életemben, és egyéniben igazán minőségien, hatékonyan lehet ezt megtenni… mert a jógaórák is nagyon nagyban segítenek harmóniába jönni és maradni, főleg, ha vki nem csak heti 1x gyakorol, de mélytudati/ tudattalan programokat, mintákat így sokkal hamarabb ki lehet oldani… egy szó mint száz, most úgy érzem, erre van inkább dolgom.

Lellén pedig bizonytalan időre megszűnik a Művházban a lehetőség, hogy foglalkozásokat tartson bárki is, így átteszem az órát az Aranyhíd Jóga- és Életmódközpontba Balatonboglárra, ahol korábban is tartottam- nagyon szeretem ezt a helyet, Zsuzsa és Zsuzsi csodás teret tart benne fenn, örülök, hogy visszatérünk.

Szóval várlak Titeket szeretettel jövő héttől kezdve, továbbra is koedukált gerinc– és medencealap-regeneráló, Holdfázisokhoz és csakrákhoz igazított, hatha jógára. (Igen, ez így elég sok minden együtt 😀 de a jóga tényleg mindent ötvöz magában… még ennél is többet tud, a jóga menüpontban olvashattok bővebben ezekről…)

Namaste <3
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .