GYIK és válaszok a lélekkommunikációról

Sokan jönnek egyéniben, és ez nagy öröm számomra, mert nagyon inspiráló látni a megkönnyebbüléseket, változásokat, kibontakozásokat- hálás vagyok érte, hogy részese lehetek ezeknek az átalakulásoknak. ??

Vannak rendszeresen visszatérő kérdések az egyéniben történő testi és érzelmi blokkoldásról, lélekkommunikációról, mi ez, miért jó, hogyan megy… stb., úgyhogy összeszedtem a válaszokat a gyakori kérdésekre- linket ld lejjebb… ?

Egyik hajnalban jött az üzenet, hogy kommunikáljak nyíltabban erről a témáról, hogy segítsem én is, hogy tisztuljanak a feszültségek vele kapcsolatban- hogy legyen természetes, hogy energia van és azok vagyunk mi magunk is, és ezt bizony lehet érzékelni is, információt kinyerni belőle, és szabad akaratunk szerint, számunkra megfelelően, tudatosan irányítani, és így hatni a fizikai testünkre, megéléseinkre, életünk minden részére… amíg nem megy egyedül, addig pedig tudunk segítséget kérni ebben.

Csak fényesedjünk magunk (és egymás) örömére, ideje, hogy ne korlátozzuk magunkat, hanem szabad és örömteli teremtő énünket éljük! Itt az Új Korszak, tudatos önmunkával, letéve az önsorsrontó mechanizmusokat, mintákat, a kellemes oldalához tudunk csatlakozni… szóval hajrá! ? pipiter-joga.hu/egyeni ???
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .