Ecsenyi jógaórák – és ami mögötte van

Megérkezett egy hajnali üzenetben a következő feladatom, nevesül, hogy kezdjek el jógaórákat tartani Ecsenyben is, lakhelyünkön, a “mi kis falunkban”.:)

Kezdő szintű órákkal indulunk el most csütörtökön, máj 5-én – én ezzel tudom segíteni, hogy elinduljon a fejlődés, felfényesedés itt is… Nagyon szép képet láttam róla, ahogy a jógázó nőkön keresztül megindul ez a folyamat. Hálás vagyok érte, hogy részese lehetek. <3

Az is örömteli számomra, hogy ezzel tudom támogatni a Jó Kis Hely működését, ahol Viki csodálatos munkát végez a gyerekekkel, sok színes, fejlesztő programot tart nekik, így nem csak “megőrzőként” funkcionál a hely, hanem értékes, önmaguk jövőbeli kibontásában sokat segítő élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodnak a gyerekek… nagyon fontos ez, hatalmas szükség van arra, hogy tevékenykedjenek, mozgolódjanak, és így megismerjék a világot és a képességeiket minél jobban, és merjenek majd önállóvá válni, és minőségi életet építeni akár helyben, akár máshol. Szóval fontosak ezek a kis programok: ablakot nyitnak a lehetőségeikre!
A jógaóra ára, 1000 Ft, és ennek fele a támogatásra megy. További infók az órarend menüpontban. <3

Nyáron lehet, hogy tartok majd egyéb jógás foglalkozásokat is itt, elmélyülésre vágyóknak. Ezt majd akkor írom ki, ha kikristályosodik bennem, milyen fókuszúak legyenek ezek az alkalmak…

Csodás időszakban vagyunk! Kristálytiszta énünk kezd kibomlani, bárhol is tartunk, gyors ütemben fejlődhetünk. Tegyünk hát magunkért, döntsük le a korlátokat, amelyek még boldog, kiteljesedett énünk és jelenlegi énünk között állnak!
Hála és köszönet a Mindennek!
Namaste <3
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .