Ha nyár, akkor jógatábor!:D

How to draw a linear gradient circle by svg? - Stack Overflow

Megszülettek a jógatáborok dátumai és tematikája! Ez a téma igazán kedves a szívemnek, lelkemnek, mert az utóbbi kb. 2 évben ennek mentén meditáltam, és nagyon sok előrelépést, oldódást hozott, szóval szeretném ezeket a technikákat és meglátásokat Veletek megosztani, hátha Nektek is segít az úton…:)

Ezen felül az is izgalmas, hogy belekóstolunk a meditatív sétába (aki szeretné: futásba;), ezt kb. 3 éve kezdtem gyakorolni, amikor is spontán élményként, egy felismeréssel együtt “érkezett meg” hozzám ez a technika vagy inkább “nézőpont” egy futásom során- igazán felszabadító volt, és egészen döbbenetes volt számomra, milyen erő járt át így… azóta is minden alkalommal így futok, és nagyon tölt, el sem fáradok így, még ha másfél órán át is nyargalok…!:)

Aztán azt is várom már, hogy kirándulni fogunk a zalaszántói sztúpához, ahol sok felemelő élményem volt, pl. legutóbb ápr. 5-én hajnalban, amiről írtam is Nektek… de előtte nyáron is szuper volt, amikor biciklivel mentem (először Edericsre, és onnan másnap Zalaszántóra), és az egyik kedvencemmel, a Padmasambhava-mantrával merültem el, és meditáltam… erről a pár napos elvonulásról csak egy kis előzetest írtam anno…
Szóval remélem, hogy ezzel Nektek is gyarapszik vagy megkezdődik a Sztúpához kötődő meditációs élmények sora…!:)

A Táborok menüpontban találjátok a részleteket. Már lehet jelentkezni…;)

+ tipp: ha van 8-14 éves gyerkőc “a környéketeken”, akit jönne a szuper gyerektáborokba is, siessetek, mert csak pár hely maradt, ezekről itt olvashattok 🙂 😉
kemencekalyha.hu/gyerektaborok

Namaste ♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .