Workshopok

Kiknek ajánlom a műhelyfoglalkozásokat?

Azoknak a nőknek, akik szeretnék kézbe venni az életük irányítását, szeretnének könnyebben megbirkózni egy-egy életszakasz feladataival, netán egy korábbi traumát feldolgozni, vagy jelenlegi betegséget elkezdeni lelki szinten is gyógyítani… fokozatosan elmélyülni saját személyiségük ismeretében.
Ezt segítik az ászanák (jógapózok), amelyek fizikai síkról indítva mélyebb felismeréseket indukálhatnak, illetve a meditáció.
A meditációval jóga nidra mély relaxáció segítségével ismerkedünk meg. Célunk vele a stabilitás elérése, azaz a kiegyensúlyozódás: ha sikerül megtanulni a koncentrációt, az elme elcsendesítését, megfelelő lelki állapotba tudunk kerülni ahhoz, hogy tovább dolgozzunk magunkon: önmagunk megértésén és kiteljesítésén.
A meditáció segít benne, hogy meglássuk, mit kell máshogy néznünk, működtetnünk az életünkben, mit kell magunkban erősíteni, mit lecsiszolni, hogy összhangban legyünk az Élettel, és ezáltal boldogabbá váljunk.

Az ászanázáson és a meditáción felül tanulunk olyan energetikai gyakorlatokat, amelyekkel energiarendszerünket tisztítani és tölteni tudjuk, és így célzottan, azaz tudatosan ki tudjuk küszöbölni a nehezebb napok hatásait (pl.: menstruáció vagy Telihold), illetve összegezni tudunk és elengedni nehézséget okozó életeseményeket, kapcsolatokat, így stabilabbak tudunk maradni.

A foglalkozásokhoz semmilyen előismeret nem szükséges, kezdő jógázók is bátran jöhetnek, csupán az Ászanázás és meditáció női körös alkalmak előfeltétele a Bevezetés… sorozat 1-2 alkalma vagy a nyári tábor.

Bevezetés a meditációba & női jóga sorozat

Ászanázás és meditáció női körben workshop

✼❋✼