Apák napjára

Isten éltesse az Apákat!☀️?

Főleg azokat, akik törekszenek rá, hogy felülírják a hierarchikus, kemény és elszigetelő mintákat, amiket nagyon sok generáció/ élet óta működtettek az apák, és amiktől nem csak ők, de az egész család szenvedett – a tudatos férfiak, apák képesek már valóban kapcsolódni a másik emberrel és önmagukkal is… képesek részt venni a család életében, nem derogál nekik a szülőtársukra és a gyerekeikre valóban odafigyelni, megismerni őket, és valódi támaszt nyújtani nekik (érzelmit is! mert felismerik, értik az érzelmeiket, képesek vállalni azokat, és meg is merik osztani az azzal kapcsolatos, akár fájdalmas tapasztalataikat is…), képesek együttérezni, így valódi biztonságérzetet nyújtani… képesek a másikat elismerni és szeretni❣️ … és így valóban hőssé és királlyá válni minőségeikben, életükben ⚔ ? ☀️

És ami a legjobb: egyre többen vannak ilyen csodálatos, bölcs, erős, magas tudati szintű Férfiak, Apák – és mekkora öröm látni ezt!!

??

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .