Hogyan véded a Földet valójában…?

Április 22. A Föld napja ? ? Tudjuk, hogy minden energia, a látható csak az okozat, az ok a láthatatlanban van – a környezetszennyezést is érdemes energetikailag értelmezni:

a szemét/ toxikus anyagok az emberek tudatában lévő feldolgozatlan blokkok / feszültségek fizikai megjelenése. Azzal teszünk a legtöbbet a Földért, ha magunkat tisztítjuk, vagyis ha felszabadítjuk magunkat a félelmeink, önkorlátozó működésünk, ítélkezéseink, teljesítménymániánk, dominanciavágyunk stb. hálójából, és így az elfogadás, aztán a szeretet állapotába érkezünk… ?

Ha feszültek vagyunk bármilyen szempontból a környezetvédelem kapcsán (pl. dühösek vagyunk azokra, akik nem figyelnek rá, vagy egy “én a rendszer felett állok” gőgös hozzáállással kizsákmányoljuk az erőforrásokat), akkor kontraproduktív a működésünk.

☯️ Érdemes megtalálni, mit tudunk tenni végletesség nélkül (mert a végletesség mindig diszharmónia, abban mindig feszültség van), vagyis önmegtagadás nélkül és túlzott egós kizsákmányolás nélkül a Földön élni… és ha könnyedén, annyit teszünk, amennyi telik tőlünk túlfeszülés nélkül, hálás tisztelettel fordulva a Föld, a Természet, a Teremtés felé, akkor megtettük a legtöbbet. ? ?

Egyénileg is megnyílnak nekünk a megoldások, ha fényesedünk, aztán ahogy egyre többen tudatosodnak, meg fognak érkezni nagyban is a megoldások, pl. a műanyaglebontó baktériumok, a szemétátdolgozó giliszták, a talajkímélő gazdálkodás… és még ki tudja mi érkezik majd… megszületnek a megoldások, és feltisztul a Föld. Ahol probléma jön létre, ott mindig legalább egy megoldás is megszületik vele együtt- ez Törvény, mert különben nem lehetne fejlődni… Szóval csak dolgozzuk ki magunkból a problémaköreinket, ragyogtassuk a fényünket, és a Föld is rendben lesz, ne aggódjunk – ezt Gaia üzeni.

A tavalyi írásomat is ajánlom figyelmedbe illetve hatékony tisztító gyakorlatként, amit önállóan, bármikor végezhetsz, a méhtisztító gyakorlatot.

??

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .