Méhtisztító gyakorlat (workshop)

Hatékony elengedés és megújulás

Rengeteg feszültség, bizonytalanság, sérülés, félszegség van bennünk a nőiségünkkel kapcsolatban- az egyéni feladatkörök, életek óta hordozott karma mellett ott van a tudatunkban/ energiarendszerünkben a vérvonalunkban, a kollektív tudatban régóta gyűlő sok-sok fájdalom, seb, különböző terhek, traumák is… ezért nagyon fontos, hogy gyógyítsuk magunkat mint nőt, tisztítsuk a női minőségeinket! Egyre több helyütt lehet hallani méhtisztító szertartásokról- és ez nagyon szuper: mert nem csak mi magunk leszünk jobban, ha foglalkozunk a tudatos tisztítással, hanem a párkapcsolatunk, családunk, kiskorú gyerekeink, a vérvonalunk, de még a Föld egésze is, az emberi kollektív tudat is gyógyul, könnyebben fényesedik fel, válik szeretetteljesebbé a tudatos önmunkánk által!

A méhtisztító gyakorlat egy olyan energiamozgató gyakorlat, amivel fel tudjuk gyorsítani a tudatos fejlődésünket, hatékonyabban fel tudjuk tisztítani, le tudjuk tenni mind az egyéni, mind a családi (generációs), mind a kollektív terheket, ráadásul mindezt önállóan, tehát nem kell hozzá feltétlen szertartást csinálni, elegendő rászánni napi néhány percet.


Mind a tudatos, mind a tudattalan stressz tárolódik a fizikai és energetikai testünkben – és nőként, mivel a méhünk egyik fő energiaközpontunk, ott hatványozottan… (főként a nemiséggel, női erővel, női minőségekkel, női önbizalommal, bizalommal, kapcsolódási képességünkkel kapcsolatos problémáink miatti feszültségek)… A tudatunkban levő feldolgozatlan feszültségek blokkokat alkotnak, amelyek megakadályozzák, hogy áramoljon bennünk az energia, az életerő, a fény. A blokkok masszívan kihatnak az életminőségünkre: a sok blokktól alacsony lesz az energiaszintünk, amitől letargikusak, labilisak, idegesek, szorongók, frusztráltak, akár depressziósak leszünk… és aztán a fizikai betegségek is megjelennek egy idő után. Az alacsony energiaszint tehát nem csak a hangulatunkra, de a fizikális működésünkre is kihat… Alacsony energiaszinten csak alacsony szintű/ rezgésű érzelmeket tudunk megélni, és nehéznek, sötétnek látunk, élünk meg mindent… Tehát nagyon áldásos az életünkre nézve, ha tudatosan elkezdünk a blokkok feloldásán dolgozni, és így elkezd bennünk jobban áramolni az energia, növeljük az energiaszintünket, mert magas energiaszinttel magas szinten élhetünk, azaz magas rezgésű érzéseket tudunk megélni, az életünk így örömtelivé, elégedetté, szabaddá, könnyeddé… válik!

Mivel egytudati háló részei vagyunk mindnyájan, a tudatos önmunka által nem csak magunkat tisztítjuk, hanem a vérségünket, gyermekeinket, párkapcsolatunkat is, sőt az emberiségre és a Föld állapotára is kihat az, hogy mennyire tiszta az energiarendszerünk.
Minden mindennel összefügg, ha a női energia nincs rendben, a férfi sem tud jól működni… és nekünk nőknek kiemelten fontos a tisztítással foglalkoznunk, mivel pont a méhünk, emiatt a nagyon erőteljes, csodás, teremtő energiaközpont által mi közvetlenebb és intenzívebb összeköttetésben vagyunk a Forrással, a Teremtéssel (akár van gyermekünk, akár nincs). Nekünk különlegesen erős a teremtőerőnk a méhünk által! Így a környezetünkre, családunkra, nemzetünkre, az emberiségre, és a jövőre is erősebben hatással vagyunk – és pont ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen energetikai kondícióban vagyunk, milyen minőségen, szinten tudunk élni és működésünk által: teremteni!

A méhtisztító gyakorlat, amit a workshopon megtanulunk, nagyon egyszerű, kiválóan oldja a blokkokat és emeli az energiaszintet. Teljesen önállóan gyakorolhatod, minden nap (akár többször is) elvégezheted, és 1-2 hét alatt érezni fogod, de ha érzékenyebb vagy, akár 1-2 nap után is már, hogy mennyivel energikusabb, könnyedebb, örömtelibb vagy!
Én már 4-5 éve rendszeresen használom, és nagyon sokat segít/ett különböző életesemények feldolgozásában (az összegzésben, rálátás nyerésben és az elengedésben is), illetve fizikai szinten is észrevehetően könnyebb (és rövidebb, kevesebb, átlátszóbb) a menstruációm a segítségével.

A gyakorlat nagy segítségedre lehet akár egy böjt vagy elvonulás alatt is, külső-belső nagytakarításban, hogy kisöpörd magadból a lehúzó testi-lelki méreganyagokat, terheket, stresszt, félelmeket…

A bő 2 órás workshop során végigjárjuk a női életszakaszokat, átnézzük, mikor mi lenne az életfeladatunk, ha tudatosan szeretnénk élni, hatékonyan emelkedni, haladni felszabadult és boldog Önvalónk felé.
Megbeszéljük, hogyan működik a női energiarendszer, megtudhatod, miért hihetetlen különleges dolog a méhünk és hogy milyen nagy lehetőségeket ad nekünk, nőknek… és megtudhatod, valójában miért áldás a menzesz, hogyan segít abban, hogy egyensúlyban maradjunk… Aztán, hogy miért fontos karbantartani energetikailag (is) magunkat, és hogyan tudjuk ezt egyszerűen megtenni, akár ezzel a gyakorlattal; és miért ajánlott menstruáció alatt, aktív ciklusban járóknak, hogyan segíti a kismamákat, gyermekágyasokat, anyukákat, az anyaságra vágyókat és a menopauzában járókat is… azaz minden nőt, azokat is, akiknek nincs meg a szervük bármilyen okból…! És hogy hogyan segít az intuíciónkat letisztítani, tisztánlátásunkat felerősíteni…
Az elméleti rész után megtanuljuk a méhtisztító gyakorlatot, amivel fizikai betegségeket és lelki terheket is ki tudsz oldani, le tudsz tenni, és nem csak a méhedhez, nőiségedhez, hanem bármilyen életeseményhez, (pár)kapcsolathoz kötődően…!

Várlak tehát nagy szeretettel, tanuljuk meg tudatosan tisztítani, gyógyítani és emelni magunkat magunkat, és ezáltal az egész életünket, sőt a kollektív szinteket is!

elvégzem a workshopot


Namaste ♡
Bori