Méhtisztító gyakorlat (workshop)

Hatékony elengedés és megújulás

Egyre több helyütt lehet hallani méhtisztító szertartásokról- és ez nagyon fontos, nagyon szuper!
Olyan sok feszültség van egyénileg is bennünk a nőiségünkkel kapcsolatban, a kollektív tudatról, korábbi korokból hozott sérülésekről, sebekről, különböző terhekről, traumákról nem is beszélve… ezért nagyon fontos, hogy gyógyítsuk, tisztítsuk a Nőiség(ünk)et!


Mind a tudatos, mind a tudattalan stressz tárolódik a fizikai és energetikai testünkben, és a méhünkben mint egyik fő női energiaközpontunkban is. A feldolgozatlan feszültségek blokkokat alkotnak, amelyek megakadályozzák, hogy áramoljon bennünk az energia, az életerő, a fény, és így masszívan kihatnak az életminőségünkre: a sok blokktól alacsony lesz az energiaszintünk, amitől letargikusak, labilisak, idegesek, szorongók, frusztráltak, akár depressziósak leszünk… és aztán a fizikai betegségek is megjelennek egy idő után. Az alacsony energiaszint tehát nem csak a hangulatunkra, de a fizikális működésünkre is kihat… Alacsony energiaszinten csak alacsony szintű/ rezgésű érzelmeket tudunk megélni, és nehéznek, sötétnek látunk, élünk meg mindent… Tehát nagyon áldásos az életünkre nézve, ha tudatosan elkezdünk a blokkok feloldásán dolgozni, és így növeljük az energiaszintünket, mert magas energiaszinttel magas szinten élünk, és mivel törvényszerűség, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, életünk magas szintűvé alakul át, azaz örömtelivé, elégedetté, szabaddá, könnyeddé…!

Ráadásul az ilyen önmunka által nem csak magunkat tisztítjuk, hanem a családunkat, gyermekeinket, párkapcsolatunkat is, sőt az emberiségre és a Föld állapotára is kihat, hogy milyen tiszta az energiarendszerünk. Minden mindennel összefügg, ha a női energia nincs rendben, a férfi sem tud jól működni… és nekünk nőknek kiemelten fontos a tisztítással foglalkoznunk, mivel pont a méhünk, emiatt a nagyon erőteljes, csodás, teremtő energiaközpont által mi közvetlenebb és intenzívebb összeköttetésben vagyunk a Forrással, a Teremtéssel (akár van gyermekünk, akár nincs). Nekünk különlegesen erős a teremtőerőnk a méhünk által! Így a környezetünkre, családunkra, nemzetünkre, az emberiségre, és jövőre is erősebben hatással vagyunk – és pont ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen energetikai kondícióban vagyunk, milyen minőségen, szinten tudunk élni és működésünk által: teremteni!

A méhtisztító gyakorlat, amit a workshopon megtanulunk, nagyon egyszerű, kiválóan oldja a blokkokat és emeli az energiaszintet. Teljesen önállóan gyakorolhatod, minden nap (akár többször is) elvégezheted, és 1-2 hét alatt érezni fogod, de ha érzékenyebb vagy, akár 1-2 nap után is már, hogy mennyivel energikusabb, könnyedebb, örömtelibb vagy!
Én már 4-5 éve rendszeresen használom, és nagyon sokat segít/ett különböző életesemények feldolgozásában (az összegzésben, rálátás nyerésben és az elengedésben is), illetve fizikai szinten is észrevehetően könnyebb (és rövidebb, kevesebb, átlátszóbb) a menstruációm a segítségével.

A gyakorlat nagy segítségedre lehet akár egy böjt vagy elvonulás alatt is, külső-belső nagytakarításban, hogy kisöpörd magadból a lehúzó testi-lelki méreganyagokat, terheket, stresszt, félelmeket…

A bő 2 órás workshop során végigjárjuk a női életszakaszokat, átnézzük, mikor mi lenne az életfeladatunk, ha tudatosan szeretnénk élni, hatékonyan emelkedni, haladni felszabadult és boldog Önvalónk felé.
Megbeszéljük, hogyan működik a női energiarendszer, megtudhatod, miért hihetetlen különleges dolog a méhünk és hogy milyen nagy lehetőségeket ad nekünk, nőknek… és megtudhatod, miért áldás valójában a menzesz, hogyan segít abban, hogy egyensúlyban maradjunk… Aztán, hogy miért fontos karbantartani energetikailag (is) magunkat, és hogyan tudjuk ezt egyszerűen megtenni, akár ezzel a gyakorlattal; és miért ajánlott menstruáció alatt, aktív ciklusban járóknak, hogyan segíti a kismamákat, gyermekágyasokat, anyukákat, az anyaságra vágyókat és a menopauzában járókat is… azaz minden nőt, azokat is, akiknek nincs meg a szervük bármilyen okból…! És hogy hogyan segít az intuíciónkat letisztítani, tisztánlátásunkat felerősíteni…?
Az elméleti rész után megtanuljuk a méhtisztító gyakorlatot, amivel fizikai betegségeket és lelki terheket is ki tudsz oldani, le tudsz tenni, és nem csak a méhedhez, nőiségedhez, hanem bármilyen életeseményhez, (pár)kapcsolathoz kötődően…!

Várlak tehát nagy szeretettel, tanuljuk meg tudatosan tisztítani, gyógyítani és emelni magunkat magunkat, és ezáltal az egész életünket, sőt a kollektív szinteket is!

elvégzem a workshopot


Namaste ♡
Bori