Az anyai elfogadás (filmajánlóval)

Boldog Anyák napját!??????

Minden évben elmondom, hogy minden nőben – sőt a férfiakban is – ott az anyai energia, és akkor is működik (működni tud), ha nincs gyereke az illetőnek, mert egy alkotásban, vállalkozásban, projektben stb. is abszolút kell tudni alkalmazni a elfogadás, befogadás, táplálás, megtartás, elengedés anyai jellegű energiákat… ?

Ami újdonság most, az Új Korszakban többek közt, hogy már képes a Földön megjelenni a feltétel nélküli szeretet- ez női, anyai jellegű energia, ami naaaagyon magas rezgésű, ezért korábban egyszerűen inkompatibilis volt a sűrű, alacsonyabb rezgésű földi térrel- így aki megérkezett ebbe a tudatállapotba, vagyis a megvilágosodásba, az eltávozott a Földről…

Végtelen öröm tapasztalni az egyéni oldásokban, hogy van, aki ezt már elkezdi működtetni! Nyilván nem kevés önmunka kell ide eljutni, de el lehet: a tapasztalás meghozza a bizalomhoz, elfogadáshoz szükséges nyitottságot… kiérleli ezt a nagyon nagyfokú bölcsességet. ? Egy csoda ez az energia. ? (És milyen csodákat hoznak be a magas szintű gyerekek, akik a tudatos szülőkhöz születnek le és velük nőnek fel… szavakkal el sem tudom mondani, mit érzékelek, mi van kiérlelődőben…!??)

A kismillió témába vágóból most az alábbi pár filmet hoztam az anyai elfogadás kapcsán: mindben valahogy az anya tudatos/ szabad akaratból választott vagy tudattalan/ kényszerű változása, fejlődése elhozza az elfogadást, amiben önmaga is és a gyerek (és a család) is megkönnyebbül, oldódik egyet… ez az, amit minden gyerek/ ember szeretne érezni: a legmélyebb emberi vágy elfogadva lenni, értékelve, szeretve lenni, és ha ezt nem kapjuk meg a szüleinktől (márpedig amíg van karmánk, olyan helyre születünk, ahol ezek valamilyen módon hiányosak lesznek, pont azért, hogy dolgozzunk ezeken a témákon az életünkben), tudatos önmunkával be tudjuk tölteni a hiányt, létre tudjuk magunkban hozni azt az érzést, igazán, mélyen, stabilan, hogy szeretve vagyunk, bárhogy és mindig… vagyis: feltétel nélkül ❣️ és akkor már nem fog fájni és befolyásolni, ha ezt nem kaptuk meg anyukánktól (ő az elsődleges, aki ezt az érzést be tudja táplálni, persze az apukánk is fontos, de ő picit más jellegben tölti be…).

Anyaként, ha dolgozunk magunkon, egyre jobban át is tudjuk adni, ahogy bennünk is kiteljesedik ez az érzés, és akkor a gyerekünknek már nem lesz ezzel (annyi) dolga… (az egész vérvonal frissül, emelkedik, tisztul, mert nem csak az utódokra, energetikailag az ősökre is kihat az önmunka hatása (nem csak anyukák esetében, természetesen)).

A feltétel nélküli szeretet kialakulásához ki kell érlelődnie a valódi elfogadás képességének bennünk. Ahogy ez megvan, stabillá válunk, nyugodtak, magabiztosak leszünk, biztonságban érezzük magunkat, és még a bőség is beindul az életünkben, hisz már képesek vagyunk kapni, elfogadni… mert megvan bennünk a mély érzés/ tudás, hogy jók vagyunk, méltók vagyunk a “jóra”, a kellemes érzéseket, tápláló kapcsolatokra, inspiráló munkára… amikor már tudjuk, mélyen, meggyőződésből, hogy méltók vagyunk a szeretetre és szeretve vagyunk, akkor már nincs anyahiány, és be tudjuk fogadni a táplálást, a Mindent, a bármit … a Bőséget, ami a Teremtés természetes állapota… csak eddig megfosztottuk magunkat tőle… ??

A filmek pedig, amiket ajánlok Nektek, itt megtaláljátok őket: online-filmek.me (használjatok reklámblokkolót, és a Vidoza vagy a Vidstore linket válasszátok a lehetőségek közül):

☆ Hajrá, Bliss!

☆ Ladybird

☆ Dumplin’ – így kerek a világ

+1: csodás és nagyon érdekes dokufilm: A pityergő teve története ?

Boldog Anyák napját! Boldog megérkezést a feltétel nélküli szeretet állapotába mindnyájunknak!

Namaste♡

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .