Az első Új Korszakos tanítási élmények

Dióhéjban elmondva az elmondhatatlan… ???

Hétvégén volt az első két energetikai-tudati munkával megtámogatott tanításom/ előadásom az Új Korszakról: ? különleges élmény volt mind a 24 résztvevőnek és nekem is, hogy milyen hatalmas energia mozdult meg a térbe behívott Mesterek támogatásával és tanításán keresztül, melyet csatornázhattam…? mennyire erősen nyitotta a szívcsakrát: emelt, nyitott, támogatott… mennyire megérkeztek a ki sem mondott kérdésekre a válaszok, mennyire egyértelművé tette a zajló eseményeket, és helyretette, mire érdemes figyelni, hogyan lehet a változás hullámára felülni, nem pedig alátemetődni… Voltak többen, akik azt mondták, határozottan szintlépést hozott nekik; voltak, akiknek elbizonytalanító kérdéseket oszlatott el, és fellélegezhettek, sokak élménye pedig az volt, hogy nagyon szépen összeállt, letisztult bennük a sok helyről eddig összegyűjtött tudás… és: mindenkinek színpadra lépett a tudatos teremtői énje ❣️ Mindenkinek behívtuk a lelkét, és megtanulta, hogyan lehet ezt rendszeressé és! természetessé tenni. ???

Nekem is új élmény volt, egy beavatás ez, hogy mindenki, aki engedélyt adott rá, annak az energiarendszerébe belépve, a lelkével kapcsolódva milyen erővel tud hatni a beszéd, amit érzékelek, hogy “mondanom kell”… szavakkal nem leírhatóan felemelő és megtisztelő a támogatás, amit kaptam, kaptunk a Felemelkedett Mesteerektől az éteren át ? így pontosan mindenkinek a számára megfelelő energiákat tudtam még intenzívebben közvetíteni, ami blokkokat oldott és kinyitotta az Új Korszak energiáit mindenkiben a számára legmegfelelőbb módon és mértékben. Elkezdődött az átkalibrálódás… Végtelenül hálás vagyok az élményekért a Mestereknek, a Teremtőnek ?? A résztvevők nyitottságért, az összekapcsolódásért ??
És bizsergető érzés, hogy ez a felemelő, támogató, szeretetteljes kapcsolódás, amit ezekben a körökben megéltünk, ez lesz egyre gyakrabb az Új Korszakban azoknak, akik kapcsolódnak Fényükkel, akik Önmagukat választják a félelem helyett… Csodás élmények és világ jön létre a tudatosak számára! ??

? További helyszínek lesznek: Balatonboglár, Kaposvár, Budapest ? pipiter-joga.hu/esemenyek

? És már érkeznek az új témakörök, legközelebb a férfi és női minőségek összhangja egyénileg és párkapcsolatban

Várlak Titeket szeretettel, fényesedjünk, lovagoljuk meg az Új Korszak nagy lehetőségeit! ?

Namaste ? Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .