Újabb időpontok…

? Az Új Korszak itt van, elérkezett. Ez már nem a hajnala, ez a reggele. ??❤️ Az őszi Napéjegyenlőséggel egyértelműen túlsúlyba került az új energia. És mivel gyorsul minden, exponenciálisan fokozódik.

Láthatjuk magunk körül, mennyi lezárás van (pl. Erzsébet királynő halála is leképezte a régi korszak lezárását, az üzem- és fűtőanyag rendszere is ezért halódik ennyire: a régi helyett új megoldás születik, most vajúdja ki az emberiség), egész más hozzáállást vár tőlünk az Élet- de azért van ez így és ilyen intenzíven, mert a tudatunk valójában ezt szeretné, és sokan így vagyunk, tehát a kollektív tudatban ez az energia dúsult fel: az évezredek óta a Földön csetlő-botlóknak elegük van, szomjazzák a változást, mert szeretnének, kilábalni a hosszúra nyúlt szenvedős, frusztrált, diszharmonikus, de legfőképp: szeretetlen ❣️ korszakból… így aki ragaszkodik a régihez, nem hajlandó venni az adást, és változni, azon egyre nagyobb a nyomás, egyre nagyobb félelmet, aggódást él meg… De van választásunk, mint mindig…! ?

Az Új Korszakról sokat írtam már (ahogy sokan mások is), most szeretném az arra nyitottak váltását megkönnyíteni hangolódással, blokkoldással egybekötött tanításokkal is, melyek saját, örömteli, működő tapasztalatokon alapszanak, és melyeket a direkt felső vezettetés, lélekkommunikáció teszi igazán hatékonnyá. ??

Ahogy írtam korábban, Pécsett kezdünk most szombaton és vasárnap (szombatra még van hely), aztán folytatjuk Bogláron okt. 16-án 16-19h, majd Kaposváron okt. 22-én 15-18h. ?Részletek: pipiter-joga.hu/esemenyek

? Az első alkalommal átfogóbban tekintünk rá a régi és az új lehetőségekre, a későbbekben egy-egy aspektust mélyebben vizsgálunk, és oldunk, nyitunk magunkban is. A részletekkel később jelentkezem… ? Váljunk szabaddá, váljunk valódi, ragyogó Önmagunkká! Lépjünk be az Aranykapun az Új Korszakba méltóságunk és lehetőségeink teljes tudatában! ?

Szeretettel várlak! ?? Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .