Transzformáló kegyelem

Az utóbbi másfél hétben nagyjából mindenkinek a számára épp legnehezebb karmikus kapcsolatokat, feladatokat mutatja meg az Élet. Nem könnyű. Viszont van jó hír is: mégpedig, hogy hatalmas kegyelmi energia is nyílt meg ehhez segítségképp.

A kegyelem most teljesen szabaddá tud tenni, megengedi, hogy letegyük a terheinket, és hogy egészen új lapot, szintet nyissunk, és: kényszerektől mentes, szabad tudatos teremtőként működhessünk az életünkben.
Akkor tud érvényesülni a kegyelem nálunk, ha képesek vagyunk vállalni a felelősséget a teremtéseinkért: azaz azt tudom mondani, oké, nem érzem jól magam az életemben/ testemben, értem és vállalom, hogy én hoztam (vagy odáztam el) azokat a döntéseket, lépéseket, amelyek ide vezettek. És így értem, hogy én vagyok a teremtő, tehát jobbá is tudom tenni: így eldöntöm, hogy változtatok, jobban fogok élni, élvezetes életet hozok létre magamnak.
A kegyelem kiárad arra, aki nem másra mutogat és nem kifogásokat gyárt (nincs időm, pénzem, gonoszak az emberek, szörnyű a világ, mást nem dolgozhatok… stb), hanem azt mondja, okés, most ebben vagyok, de tudom, hogy az én kezemben a kulcs, változtatok a fókuszomon, mert tudom, hogy a figyelem irányítja az energiát, és az energia hoz létre mindent az életemben. Aki hajlandó és képes így tudatosan dönteni, a félelmeitől, agresszivitásától tudatosan átfordítani a figyelmét arra, amit szeretne, valamint a Lelkére, saját valódi fényére, erejére, hatalmas potenciálú energiatartályára, és kapcsolódik vele rendszeresen, annak nagyon hamar átalakul az élete, állapota, mert a lelkében levő gigantikus energiát a figyelmével beleirányítja abba, amit létre akar hozni, és az így létrejön– és mellette extra támogatásként részesülni tud abban abban a hatalmas kegyelmi kiáradásban, ami megnyílt a mostani nehéz feladathoz.

A világban zajló változásokon való felesleges és energiacsapoló sápítozás helyett jusson eszünkbe, hogy ahol nehézséget élünk meg, ott ugyanakkora segítség, megfelelő és megemelő megoldás is érkezik! Ez törvény, tehát nincs kivétel alóla. Hogy észrevegyük a megoldást, a lehetőségeket, ahhoz az kell, hogy a tudatunkat ne hagyjuk rászűkülni arra, amit elsőre észreveszünk, hanem tudatosan valamilyen energiaemelő módszerrel (pl. bármelyik jógatechnika: légzésfigyelés, ászanázás, koncentráció, meditáció…, mantra…, vagy szeretetkód, mudrázás, stb.) tágítsuk a tudatunkat, emelkedjünk ki, húzzuk ki magunkat a szűk tudatállapotból (a szűkölésből), és így több energiánk lesz, ami tágabb tudatot jelent, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokat észlelünk, amit alacsony energiával nem tudunk: lesznek ötleteink, kreatívak leszünk = észrevesszük, hogy a szokásos körökből kilépve egész más a perspektíva előttünk: meglátjuk a rengeteg lehetőséget, ami ott van (és nem mellesleg testileg is regenerálódni kezdünk, gyógyulni tudunk, ha magasabb az energiaszintünk). És amúgy a pénz is energia: lehetőségeket nyit, tehát ha magas az energiaszintünk, több pénz is tud beáramolni (ha nem akadályozzák olyan lehúzó hitrendszerek az energiaáramlást, mint pl. hogy a pénz piszkos, akinek pénze van, csak tisztességtelen úton szerezhette, aki tisztességes csak szegény lehet, stb stb) (ha vannak ilyenek bennünk, oldjuk ki őket, akár segítséggel) tehát ha szűkölünk, félünk, kuporgatunk és kuporgunk, bizony, pénzként sem fog manifesztálódni az energia.

Akik már régóta dolgoznak magukon most teljes karmikus felszabadulásban részesülhetnek, teljesen új lapot nyithatnak, testi-energetikai megújuláson, újrakalibráláson mehetnek át. Volt szerencsém több ilyen átalakulást, újjászületést is segíteni az oldásokkal, és egész csodás dolgokat láttam. Nagyon hálás vagyok érte! ♡♡ De ! mindenkinek, bárhol is tart a tudatosodás útján, ha tényleges és őszinte a szándék, és valós a felelősségvállalás, extra nagy terheket lehet most letenni, és extra módon megújulni, regenerálódni. Tehát hangsúlyozom, tényleg minden szinten hatalmas lépéseket lehet tenni a kegyelem révén: az elmúlt bő fél évben, amióta megnyílt ennyire az érzékelésem (tisztánlátásom/ Harmadik Szemem), kb. 90 alkalom során volt lehetőségem megtapasztalni, hogy aki valóban nekidurálja magát, és nem kifogásokat keres, nem arra pocsékolja az energiáit (tehát önmagát!), hogy hallgassa a híreket, és hol emiatt, hol amiatt folyassa el a dühöngéssel vegyes félelemben az energiáit, hanem érti, hogy csak őrajta múlik, hogy mire figyel, és azáltal: mit él! Tehát ha magával foglalkozik, csomó energiát irányít önmagába, pár hét alatt egészen át tudja kalibrálni a kapcsolatait és működését. Hatalmas lehetőség, hogy amit eddig évek vagy akár évtizedek, olykor életek alatt tehettünk le, az most hetek alatt megtörténhet!

Szóval gyerünk, ez most egy nagy lehetőség, éljünk a kegyelmi energiákkal, a Kapu megnyílt, hív a Lelkünk, egyesüljünk legmagasabb szintünkkel, és lépjünk be az Új energiába, ahol nem a szenvedés, félelem és agresszió határozza meg a döntéseket, gondolatokat, hanem élhetjük szabad és örömteli teremtéseinket, a szeretet, békét, kreativitást… amit csak szeretnénk.

A Föld kettéválik, de nem gazdag és szegény szerint, ahogy sokszor mondják, hanem tudati szint/ hozzáállás szerint, vagyis aszerint, mit választunk, és mit teszünk: beállunk-e a felelősségvállalásba, és így a szabad tudatos teremtésbe, a Fényünkbe, vagy károgunk, drámázunk, másokat hibáztatunk, félünk, tombolunk, stb… Sötét erőkről, zsarnokokról, gonoszokról kiabálnak sokan. Ezek elterelik a figyelmünket és energiánkat a lényegről, a bentről. Kint nincs, az csak illúzió (“amint bent, úgy kint”- örök igazság a Smaragdtábláról). Szóval ne feledjük, az ún. sötét nem más, mint az az én-részünk, amire még nem tudtuk/ mertük odafordítani a figyelmünket, azaz az a részünk, amit még nem fényesített fel a tudatosságunk fénye, és az elfogadásunk. Ahogy ez megtörténik, bekerül a tudatosba, integrálódik, és felfényesedik. A sötét kell itt a földi térben, különben nem éreznénk merre van a fény, a valódi érték. A sötét kell a fejlődéshez, a kontraszthoz, a fény meglátásához, megismeréséhez, hogy aztán tudatosan éljünk vele. Amikor az, amit magunkban látunk, már nem kelt félelmet, nem zaklat fel, elfogadtuk, akkor felfényesedik… és fellélegzünk, nyugalomba, békébe érünk…
“Gonosz erők” pedig nincsenek. Csak addig van ilyesmi és van ereje rajtunk, amíg hiszünk benne, hogy van olyan, ami kívülről tud hatni ránk/ amíg elhisszük, hogy nem mi uralkodunk, hatunk önmagunkra. Addig léteznek a “gonosz erők”, amíg nem vállalunk magunkért teljesen felelősséget, hanem külső erőknek tulajdonítunk bármit is, és így a figyelmünkkel, energiánkkal létrehozzuk és tápláljuk ezeket… és így végül is engedélyt adunk nekik, hogy manipuláljanak, mozgassanak, uralkodjanak rajtunk (akár csak azzal, hogy ellenük imádkozunk, meditálunk-mert azzal is arra figyelünk, ugyanaz az energia pepitában)… Az egyetlen megoldás, hogy visszavesszük az irányítást, tudatosan kivonjuk belőlük a figyelmünket, energiánkat, és megtartjuk magunkat, és csak arra figyelünk, hogy rendszeresen minél többször és hosszabban magunkkal, a Lelkünkkel kapcsolódjunk, a legmagasabb szintű Önmagunkkal, és ekkor érezni fogjuk, hogy elgyengül az az erő, kikopik az életünkből, már nem találkozunk vele, a mi számunkra feloszlik. Nem lesz része a mi valóságunknak. Akkor sem lesz a mi valóságunk része, ha a Föld 95%-ának az. Az egyéni döntéstől függ minden. Az egyéni elhatározástól függ minden: mivel egyesülök, mit engedek be az életembe, és mit nem. Most az egyén döntése számít, a kollektív nem befolyásol, ha nem hagyom. Senki más nem tehet az életemről, csak én. Felelősséget kell tudnunk vállalni az életünkért, döntéseinkért: azt, amiben most vagyunk egyénileg, azt mi hoztuk létre. Mindig van alternatíva, döntési lehetőség, nincsenek kényszerek, azokat mi találjuk ki, mert ragaszkodunk egy rendszerhez, aminek szerintünk úgy kell lennie (mert azt szoktuk meg).

Az a helyzet, hogy a szabadsághoz csakis a felelősségvállaláson keresztül vezet az út.

Emlékezzünk tehát: kizárólag mi magunk teremtjük a valóságunkat, MINDEN tőlünk függ, a fókuszunktól és meggyőződéseinktől, hogy mi jön létre a saját életünkben. Teremtsünk tehát örömteli, inspiráló, bőséges életet, támogató és szerető kapcsolatokat- először belül, érzéseinkben éljük meg rendszeresen, cselekedjünk úgy, és aztán az az energia kezd működni bennünk, az fog létrejönni az életünkben egyre kiterjedtebben és magasabb szinten. Így megy a tudatos teremtés.

Éljünk tehát a mostani hatalmas kegyelmi lehetőséggel, álljunk bele, vállaljuk a felelősséget a teremtésünkért, életünkért, és szabaduljunk fel!

Namaste♡
Bori

2 Replies

  • Nagyon jól összefoglaltad a lényeget, Bori! Milyen inspiráló lenne, ha azok az emberek, akik sikert értek el a tudatos teremtésben ilyen vagy olyan területen megosztanák a történetüket a többiekkel…

    • Köszönöm, Niki, örülök, hogy tetszett!
      Igen, az tényleg nagyon inspiráló egymás olyan megéléseit meghallgatni, amelyek alátámasztják ezen törvényeknek a valós működését. Majd írok én is ilyeneket, és hátha mások is kedvet kapnak megosztani. Köszönöm az ötletet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .