A Föld napjára

Ünnepeljünk, és erősítsük magunkban azokat az erényeket, amelyek a Földhöz és a földhöz kapcsolódnak Gyökércsakrás gyakorlással, mantrázással, a föld elemre hangolódással!

?️ Mama Pacha ?️ ??? #love #hrblife #highlife #vape ...

A Föld táplál és megtart, erősít és megnyugtat.

Feltétel nélkül ellát az anyagi szükségleteinkkel, ahogy az anyaméh magzati korunkban. Ha csak arra gondolunk, viszonylag kis erőfeszítéssel milyen hatalmasat kapunk, amikor egy magot elvetünk, mekkora növény, mennyi gyümölcs vagy zöldség táplál minket, akár évtizedeken át, megérthetünk sok mindent… Te egyet lépsz és az Univerzum százat tesz hozzá. Így működik ez nagyobb ívekben, szinteken is, a Gondviselésben is.

Egyéni és további szintekre hathatunk

A Föld és a föld az anyai jelleget képviseli, tanítja: amíg feldolgozatlan traumáink vannak az anyukánkkal kapcsolatban, nem tudjuk harmonikusan, azaz örömtelien és szabadon adni és elfogadni a gondoskodást, a figyelmességet, kedvességet, szeretetet. Ha kidolgozzuk az elakadásokat, és már könnyedén adunk és kapunk, áramolni kezd az életünkben a bőség – mert az is ehhez kapcsolódik. Ezen felül nem csak mi magunk leszünk jobban, hanem a kedvezőtlen generációs mintákat is megtörjük, ha letesszük ezeket a karmák, így utódaink sem fognak ezzel küzdeni (ha a blokkoldás után fogannak, születnek akkor egyáltalán, ha már megszülettek akkor kevésbé).

Ráadásul nemcsak közvetlen környezetünkre hatunk kedvezően, hanem mivel minden mindennel összefügg, és amint bent, úgy kint, magát a Földet, a Föld állapotát is javítjuk, tisztítjuk.

Férfiak és nők is

A nőknek, női testben tanulva, tapasztalva, kiemelt feladat, hogy ezt a minőséget feszültség nélkül tudják működtetni. Tudjuk és akarjuk táplálni a családunkat, szeretteinket és önmagunkat is! Nem csak minőségi étellel-itallal, hanem átvitt értelemben is, azaz minőségi szellemi táplálékkal: nézzünk minőségi filmeket, olvassunk minőségi könyveket, teremtsünk otthont, minőségi környezetet, lelkileg is tápláló, megtartó otthont, meleg fészket.

A nő a forrás, a család belőle táplálkozik, ezért életbevágó, hogy magára is szánjon időt, töltődni tudjon minőségi én-időben. Százszorosan megtérül, ha rendszeresen tesszünk magunkért, mindenkinek jobb lesz a családban, ne legyen lelkifurdalásunk heti pár óra én-idő miatt!

Akinek ezekkel nehézsége van, az se essen kétségbe: a földre rendszeresen hangolódva lehet oldani, javítani ezeket, tudatosan odafigyelve, akár segítséget kérve meg lehet találni a probléma gyökerét, és kioldani, ami miatt nem megy ez a dolog olyan gördülékenyen…

Aki pedig túlteng a táplálásban (bővebben itt), szintén a földre hangolódva az aranyközép felé tudja terelgetni a hajlamát. Érdemes figyelni arra, hogy hagyja a másik embert, férjét, gyerekét, munkatársát… is érvényesülni, hagyja kipróbálni magát, ne telepedjen rájuk, mert hosszú távon nem lesz kedvező egyik félnek sem, sem fizikailag, sem lelkileg… A túltáplálás is valamilyen mély feszültséget mutat, pl. bizalmatlanság, elengedési képtelenség, kontrollmánia, félelem a saját problémával való szembenézéstől, önszeretet-hiány… Közben a másik félnek ebből pedig felesleges szorongása, önbizalomhiánya fakad…

Férfiaknak is jót tesz, ha rendszeresen a földre hangolódva gyakorolnak, egyrészt hogy az anyai sérüléseiket feldolgozva önállóakká, magabiztossá és stabillá tudjanak válni, másrészt, hogy az anyagi világban teremteni tudjanak, létre tudjanak hozni bármit, legyen testi és lelki erejük… A föld energiája mindezeket támogatja, tehát hozzásegít, hogy a kiemelt férfi feladatkörök: a hatás, a fenntartás és a védelem, harmonikusan működjön az életükben.

Dióhéjban, a teljesség igénye nélkül így foglalnám össze, mennyiben fontos a föld energia az életünkben, azaz hogy mit tanulhatunk a Földtől, rá hangolódva.???

Tehát a mai nap tökéletes arra, hogy legyél tudatos a táplálásban, figyeld meg, hogyan működik ez Nálad, és ha kell, segíts magadnak egyensúlyba jönni a földre, Földre való meditációval. A videóoldalon rengeteg anyagot találsz ehhez, illetve ajánlom a korábbi írások közül még a Gyökércsakrás mantrát és mudrát is.

Jó gyakorlást, ünneplést! Hála a Földért! ???
Namaste♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .