Idén nem lesz nyári tábor

Szuperek szoktak lenni a táborok, a női kör ereje, a társaság, az oldódások, felismerések, nagy élmény minden alkalommal, minden társasággal… nagyon szeretem…♡ De tudjátok, idén nagyon nagy változásban vagyunk, nem csak lelkileg, hanem fizikai szinten is, elköltöztünk Kisberényből, és egy építkezésnek beillő, nagyívű felújításban vagyunk, amit főként mi magunk csinálunk, hogy az eszméletlen árakba beleférjünk minél jobban. Hevenyészett tábort nem szeretnék tartani, a minőségből, tartalmasságból nem adnék alább, így idén inkább tudomásul veszem, hogy másutt van szükség a fókuszomra, energiámra, erőmre. Változnak az idők, és mi magunk is mindig más feladatot kapunk, újabb oldalunkat van lehetőségünk megismerni – nálam most masszívan ez zajlik, de azért úgy érzem, a későbbiekben is folytatom majd az önmunkára koncentráló (önismeretet, oldásokat, felismeréseket segítő) elvonulások tartását, amint lesz hely és idő… Köszönöm a megértéseteket! ♡♡♡ És ha addig is azért jógáznátok velem (meditálnátok, ászanáznátok stb), akkor gyertek ide, a videóoldalamra, a Minőségi én-idő jógacsomagban mindent megtaláltok. Ha pedig sürgősebbnek érzed az ügyed, akkor egyéni beszélgetés, oldás keretében szívesen segítek!
Az eseményekről itt, a honlapon, a FB-oldalon és hírlevélből is tudsz értesülni (mindenféle kapcsolatfelvételi lehetőség itt).
Szeretettel ölellek Titeket, szép nyarat kívánok!
Namaste ♡ Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .