Nyári szünet

Eredetileg úgy terveztem, hogy júliusban is tartok Kaposváron és online élőben órát, de aszeretnék teljes lényemmel részt venni az építkezésünkben, az otthonunk kialakításában (segítsek pl. a cserépmosásban, ahogy a képen..:), ezért úgy döntöttem, nem tartok sem online élő, sem élő, személyes órákat július és augusztusban. Meg persze jól jön egy kis szünet a jógaoktatásban, hogy legyen miből megújulni és adni… az új impulzusoknak legyen idejük felismeréssé érni, ezekkel tudjam gazdagítani a foglalkozásaimat. Így szoktam. De kell ehhez kell a szemlélődés, a “bent tartás”, a “ki nem adás”. Érés. Idő.

A praktikus infók pedig:

A júniusban megvásárolt bérletek természetesen érvényesek lesznek szeptemberben is, de ha valaki szeretné, a videófelületen is “lejárhatja”, csak írjon nekem, és állítok be kedvezményt a bérleten maradt alkalmak alapján.

Az online élő órákon mostanában csak 1-2 ember vett élőben részt, tehát úgyis videó formában használtátok leginkább, ezért javaslom a szünet alatt a Minőségi én-idő jógacsomagot a gyakorlásotokhoz: itt havi 3990 Ft-ért tudtok jógázni, most már 60 videó fent van, 20-90 percesek, és a következő hetekben 7 db, a csakrákra irányuló 45-60 perces óra is felkerül (ahogy megyünk a Koronacsakra felé, egyre meditatívabb foglalkozások).

Tehát ezen és a jövő héten még lesznek online élő és élő órák, júl. 1-je, csütörtök lesz az utolsó.

Jó pihenést, szép élményeket és jelenlétben töltődést kívánok Nektek a nyárra!





Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .