Kalandozás

Felmentem az Instára. Kábé márciusban. Eddig alvó üzemmódban voltam ott, de ma megszületett az első instás posztom. Bemásolom ide is, és ha van kedved, hát “kövess be Instán” (már ezért a mondatért megérte, érzem, hogy menősödöm ennek a felületnek az energiáitól :DDD ) @bartisbori-ként megtalálsz.

Amúgy fogalmam sincs, mennyire leszek jelen ott, hisz itt is ritkábban vagyok, meg mindenhol, ami “kívül” van, egyre jobban itthon/ az otthon a fókusz (hát, igen: Rák a Felszálló holdcsomópontom, és így, 39. évemet töltve bizony egyre jobban hív ez a minőség, érzem a Holdasodást (a Hold a Rák zodiákus bolygója)…)… de sebaj, nincs elvárásom, tervem, kalandozom arra is egy kicsit… meglátjuk…

És a poszt:

⦁ All is well in all of creation. ⦁ Minden rendben van a Teremtés egészében. ⦁
Az első instás bejegyzésemmel egyik nagy mesterem előtt, Adamus Saint-Germain előtt hajtok fejet, aki nagyon sokat adott nekem könyvei és havi tanításai által. Ezen a felszabadító tételmondaton szívesen és sokat meditáltam, így végül bizonyossággá érett bennem…♡
A lótusz a mocsárban gyökerezik, onnan szívja tápanyagát, amely erőt ad neki, hogy a fény felé haladjon, áttörje a sötét, zavaros rétegeket, és elérje a felszínt, amely fölött kibontja virágát. Levelén és szirmain nem marad meg a kosz, a víz: lepereg róla, nem fogja… Szépségével, tisztaságával ünnepli a Mindenséget. ⯍Emlékeztet minket, hogy az anyagban, földi szinten való tapasztalásaink gazdagítanak miket, általuk gyarapszik a tudásunk, a levont tanulságokkal pedig egyre bölcsebbekké, elfogadóbbakká és szeretetteljesebbekké válunk… Így emelkedünk minket egyre magasabb tudati szintre, míg egyesülünk Fényünkkel, Lelkünkkel, legmagasabb szintű Tudatunkkal és a Forrással.
Namaste ♡
Bori
@bartisbori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .