Online élő adás

Online élő adásban részt tudsz venni
➸ csütörtökönként 19 órától hatha jógaórákon napijeggyel vagy havibérlettel
➸ hétfőnként 19 órakor mantrameditációs, ill. vezetett meditációs (ún. rádzsa) jógaórákon becsületkasszásan
kezdőknek (is) ajánlott meditációs tanfolyamon (jan. 23-tól hetente 1x, összesen 4 alkalom) alkalmi vagy egyösszegben való befizetéssel.
➽➽ Mindegyikre igaz, hogy ha nem jó az élő adás időpontja, máskor is elvégezheted, elérhető marad bizonyos ideig a felvétel.

Az online foglalkozások kedvező árú havi bérlettel vagy alkalmi jeggyel látogathatók, a hétfői rádzsa, azaz meditációs jellegű órák becsületkasszásak- amennyi éppen belefér Neked- én így tudok hozzájárulni ahhoz, hogy ezt a próbatételes időszakot emelkedve, megerősödve, szárnyalva éljük. <3

További részletek az egyes foglalkozásokról:

➸ A csütörtök esti online élő jógaórákról:

 • Az élő adást az “Éteri Pipitér – Online Élő Jógaórák hetente” nevű Facebookon található zárt csoportban tudod követni, vagy
 • ha nem vagy Facebook-tag, akkor a Pipitér Jóga Vimeo-oldalán tudod végezni a jógaórát: ehhez ott fizess elő, kérlek, mivel oda feltöltöm az online élő órákat, befejezésük után 24 órán belül. A Vimeo-oldalról praktikus infókat a videó menüpontban találsz, olvasd el, kérlek, hogy jól tudd beállítani az előfizetésed!
 • Ha már van Vimeo-előfizetésed, és szeretnél az élő órákon is részt venni, kérlek, írj!
 • Ha nem jó az élő adás időpontja, utána még egy hétig el tudod végezni az órát, ha havi bérleted van (4000 Ft), ennyi ideig még elérhető marad a felvétel. De vehetsz napi jegyet is, ez 24 órán át érvényes (1000 Ft).
 • Ha szeretnél csatlakozni, kérlek ezeket a lépéseket kövesd:
  ➸ utald el az óradíjat/ havi bérlet díját
  ➸ írj e-mailt/ FB-üzenetet az adataiddal
  ➸ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra

  Bővebben:
 • A csoportba a jógaóra díjának elutalását követően tudlak beengedni, és kérlek, hogy ha elutaltad, akkor írj egy üzenetet vagy e-mailt, hogy hova írhatom a számlát: név, lakcím/ telephely, ha nem magánszemély, adószám is.
  Így ki tudom állítani a számlát (ezt muszáj, akkor is, ha Neked nem lenne fontos…)
  Adatok az utaláshoz:
  kedvezményezett: Bartis Borbála Anna e.v.
  számlaszám: 10700055-61824454-51100005 (CIB)
  IBAN-szám: HU84 1070 00055 6182 4454 5110 0005
  közlemény: [lakcím]
  ➸ Az óra díja: havi bérlet 4000 Ft, napijegy: 1000 Ft
 • Az utalások elvileg azonnal megérkeznek a számlámra, de ha biztosan gyorsan szeretnél bekerülni a csoportba, küldd el az utalásról a bizonylatot/ képernyőfotót…
  Az óra kezdete előtt 15 perccel le kell zárnom az utalások figyelését, hogy be tudjak mindenkit engedni a csoportba, aki részt szeretne venni és elutalta az óradíjat. Tehát ha ez után küldöd el a díjat, csak az óra lezajlását követően tudok Neked hozzáférést adni, és így utólag tudod elvégezni a jógaórát.
 • Aki havidíjat fizet, azaz 4 jógaórát előre, az folyamatosan a csoportban maradhat, így a következő óráig hozzáfér az aktuális felvételhez – aki napidíjat fizet, azt csak a jógaóra idejére tudom beengedni, tehát a csoportból kiléptetésre kerül az óra után, 24 órán belül.
 • Aki nem Facebookos, az a Vimeós oldalon tud vagy havi bérletet venni, vagy az adott videót 24 órára kikölcsönözni, ugyanezeken az árakon, és ott majd láthatja az órát, feltöltöm az élőt 24 órán belül.
 • Ha már amúgy előfizettél Vimeón a Minőségi én-idő csomagra: látni fogod ezeket az órákat is, 24 órán belül feltöltöm az élő adást oda, a csomagba, tehát nem kell duplán bérletet venned
 • Ha amúgy jársz normál (3D-s:) órákra, és van bérleted, ne aggódj, azt a bérletedet még nyugodtan lejárhatod, nem veszik el: a 2020. szept. 1. után váltott bérletek még érvényesek a korlátozások feloldása után 1 hónapig.
 • Az órákat mindig meghirdetem a Pipitér Jóga Facebook-oldalán, ill. itt is és az Események menüpontban
 • JANUÁRI ÓRÁK: jan. 2., 7., 14, 21., 28 azaz 5 db, így ha most veszel havi bérletet, egy jógaóra ajándék 🙂

Remélem, jól le tudtam írni, ha mégis lenne kérdésed, keress bátran!

➸ Ászana, mantra, meditáció, pránajáma: rádzsa jóga – online élő adásban – becsületkasszásan

 • Hétfő esténként 19 órától 70-90 percben ebben a Facebook-csoportban
 • Az órán: kb. 40-50 perc mozgást (ászanázást) követően különböző koncentrációs és meditációs gyakorlatokkal (légzőgyakorlattal (pránajámával), mantrával, vezetett meditációval) érkezünk meg a Jelenbe: elcsendesedünk, elmélyülünk, hogy kapcsolódjunk felsőbb energiaszintjeinkkel, Bölcsebb Énünkkel, magasabb szintű tudati rétegeinkkel, Önvalónkkal. Ebben a tág tudatállapotban kioldunk, felülírunk félelmeket, önsorsrontó programokat, és megéljük a határtalanságot, szabadságot, örömöt, békét szeretetet… ezek az érzések, megélések hétköznapi életünket is átformálják, egyre jobban meg tudjuk élni ezeket az állapotokat akkor is… Ha ez érdekel, de amúgy az alapokat is átvennéd, kíváncsi vagy részletesen, hogyan működik a meditáció, a tudat, az energia, az Élet törvényei, a tudatos teremtés, stb., akkor csatlakozz a Bevezetés a meditációba online tanfolyamhoz!
  ✽ Ha az élőadás időpontja nem jó, a következő jógaóráig, azaz 1 héten át még bármikor elvégezheted a gyakorlatsort.
  ✽ Pár lépésben csatlakozni tudsz a csoporthoz:
  ↣ először kérlek, utald el amennyit szánsz a gyakorlásra, amennyi most belefér Neked
  Bartis Borbála Anna e.v.
  CIB Bank
  10700055-61824454-51100005
  IBAN-szám: HU84 1070 00055 6182 4454 5110 0005
  ↣ közleménybe írd be, kérlek, hogy “hétfő” és lakcímedet
  ↣ ezután írj egy e-mailt/ üzenetet is, kérlek, ahova elküldhetem az utalás adatai alapján kiállított számlát, és ahol szintén megírod, hogy a hétfői csoportba csatlakoznál
  ↣ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra, és 1-2 órán belül beengedlek a csoportba, hétfői napon legkésőbb az óra kezdete előtti negyed órában

  ✽ Ha szeretnél emellett vagy előbb részletesebben megismerkedni azzal, hogy mi is a meditáció, mi a jóga, hogy működik, miért jó, stb., akkor javaslom, végezd el az online Bevezetés a meditációba tanfolyamomat, amely 2021. jan. 23-án indul, megtalálod a részleteket itt rögtön:

➸ Bevezetés a meditációba – online élő adásban

A 4 x 3 órás tanfolyam tartalmáról itt olvashatsz.
Az időpontok: jan. 23., 30. febr. 6., 13. 16-19h

✽ Ha nem jó az élő adás időpontja, később is meghallgathatod, elvégezheted az alkalmat.
✽ Pár lépésben csatlakozni tudsz a tanfolyamhoz:
↣ Ha szeretnél részt venni, kérlek, utald el a 3 órás alkalom árát: 4000 Ft-ot (ha egyben kifizeted mind a 4 alkalmat, kedvezményes: 14 ezer Ft összesen),
az utaláshoz infók:
kedvezményezett: Bartis Borbála Anna e.v.
számlaszám: 10700055-61824454-51100005 (CIB)
IBAN-szám: HU84 1070 00055 6182 4454 5110 0005
↣ közleménybe írd, kérlek: “bev.” és a lakcímed
↣ ezután írj egy e-mailt/ üzenetet is, kérlek, ahova elküldhetem az utalás adatai alapján kiállított számlát, és azt is írd, hogy a tanfolyam melyik részéhez csatlakoznál a 4-ből, vagy ha mind a 4-re (az egyes részek tartalmáról itt olvashatsz).
↣ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra, és legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti fél órában beengedlek.
! A tanfolyam 4 alkalmas, mindegyik alkalom/ rész külön zárt csoportot kapott, hogy csak 1-1 részre is lehessen becsatlakozni.
Az 1. rész itt lesz, itt nyomj rá a csatlakozás gombra: www.facebook.com/groups/1289239284773648/

2. rész/ alkalom: https://www.facebook.com/groups/891522241593096/
3. : https://www.facebook.com/groups/1271995453195971/
4.: www.facebook.com/groups/413676249900292/

↣ az utalásokat max. a kezdés előtti 20 percig tudom figyelni, utána a beengedéssel foglalkozom, ezért ha később utalsz, valószínű, hogy csak a foglalkozás végeztével tudlak beengedni, ezt vedd figyelembe, kérlek, akkor el tudod végezni, fent marad a videó egy ideig

A tanfolyamon az alapoktól indulunk, teljesen kezdők is jöjjenek bátran, kortól, nemtől és testalkattól függetlenül bátran lehet csatlakozni. Ha különleges problémád van, keress nyugodtan az elérhetőségeimen (pipiter-joga.hu/kapcsolat), és elmondom, mire figyelj mozgás közben.

✽ Hívd el a barátaidat is, oszd meg a foglalkozást, hogy motiváljátok egymást! 😉 🙂

Szeretettel várlak!
Namaste ♡
Bori