Online élő adás

AKTUÁLIS INFÓ: nyári szünetet tartok júliusban és augusztusban. Addig ajánlom figyelmedbe a Minőségi én-idő jógacsomagot, ahol most már kb. 60 db 20-90 perces videó közül válogathatsz. Köszönöm, hogy velem tartottál, szeptembertől folytatjuk! Szép nyarat, csodás élményeket és jelenlétben töltődést kívánok! Namaste <3 Bori

Az online élő adások Facebook-csoportokban valósulnak meg, és napijeggyel vagy havibérlettel tudsz rajtuk részt venni
➸ szerdánként 18 órától hatha jógaórákon
➸ hétfőnként 18 órától mantrameditációs, ill. vezetett meditációs (ún. rádzsa) jógaórákon
➽➽ Mindegyikre igaz, hogy ha nem jó az élő adás időpontja, máskor is elvégezheted, elérhető marad 4 hétig a felvétel.

További részletek az egyes foglalkozásokról:

➸ Hétfői óra: Ászana, mantra, meditáció, pránajáma: rádzsa jóga – online élő adásban

 • Hétfő esténként 18 órától 90 percben ebben a Facebook-csoportban , de a felvétel fent marad több hétig, később is elvégezheted
 • Az órán: kb. 60 perc meditatív mozgást (ászanázást) követően különböző koncentrációs és meditációs gyakorlatokkal (légzőgyakorlattal (pránajámával), mantrával, vezetett meditációval) érkezünk meg a Jelenbe: elcsendesedünk, elmélyülünk, hogy kapcsolódjunk felsőbb energiaszintjeinkkel, Bölcsebb Énünkkel, magasabb szintű tudati rétegeinkkel, Önvalónkkal. Ebben a tág tudatállapotban kioldunk, felülírunk félelmeket, önsorsrontó programokat, és megéljük a határtalanságot, szabadságot, örömöt, békét szeretetet… ezek az érzések, megélések hétköznapi életünket is átformálják, egyre jobban meg tudjuk élni ezeket az állapotokat akkor is… Ha ez érdekel, de amúgy az alapokat is átvennéd, kíváncsi vagy részletesen, hogyan működik a meditáció, a tudat, az energia, az Élet törvényei, a tudatos teremtés, stb., akkor csatlakozz a Bevezetés a meditációba online tanfolyamhoz!
  ✽ Ha az élőadás időpontja nem jó, a következő jógaóráig, azaz 1 héten át még bármikor elvégezheted a gyakorlatsort.
  ✽ Pár lépésben csatlakozni tudsz a csoporthoz:
  ↣ először kérlek, utald el a napi vagy havibérlet árát: 1 vagy 4 ezer Ft-ot
  Bartis Borbála Anna e.v.
  CIB Bank
  10700055-61824454-51100005
  IBAN-szám: HU84 1070 0055 6182 4454 5110 0005
  ↣ közleménybe írd be, kérlek, hogy “hétfő” és lakcímedet (fontos a számlaíráshoz!!)
  ↣ ezután írj egy e-mailt/ üzenetet is, kérlek, ahova elküldhetem az utalás adatai alapján kiállított számlát, és ahol szintén megírod, hogy a hétfői csoportba csatlakoznál
  ↣ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra, és 1-2 órán belül beengedlek a csoportba, hétfői napon legkésőbb az óra kezdete előtti negyed órában

  ✽ Ha szeretnél emellett vagy előbb részletesebben megismerkedni azzal, hogy mi is a meditáció, mi a jóga, hogy működik, miért jó, stb., akkor javaslom, végezd el az online Bevezetés a meditációba tanfolyamomat, a videóoldalon megtalálod.

➸ A szerda esti online élő jógaórákról:

 • Az élő adást az “Éteri Pipitér – Online Élő Jógaórák hetente” nevű Facebookon található zárt csoportban tudod követni, vagy
 • ha nem vagy Facebook-tag, akkor a Pipitér Jóga videóoldalán tudod végezni a jógaórát: ehhez ott fizess elő, kérlek, mivel oda feltöltöm az online élő órákat, befejezésük után 24 órán belül. További infókat a videó menüpontban találsz!
 • Ha nem jó az élő adás időpontja, utána még egy hétig el tudod végezni az órát, ha havi bérleted van (4000 Ft), ennyi ideig még elérhető marad a felvétel. De vehetsz napi jegyet is, ez 24 órán át érvényes (1000 Ft).
 • Ha szeretnél csatlakozni, kérlek ezeket a lépéseket kövesd:
  ➸ utald el az óradíjat/ havi bérlet díját, lakcímedet és hogy “csüt” tüntesd fel a közleményben
  ➸ írj e-mailt/ FB-üzenetet az adataiddal
  ➸ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra

  Bővebben:
 • A csoportba a jógaóra díjának elutalását követően tudlak beengedni, és kérlek, hogy ha elutaltad, akkor írj egy üzenetet vagy e-mailt, hogy hova írhatom a számlát: név, lakcím/ telephely, ha nem magánszemély, adószám is.
  Így ki tudom állítani a számlát (ezt muszáj, akkor is, ha Neked nem lenne fontos…)
  Adatok az utaláshoz:
  kedvezményezett: Bartis Borbála Anna e.v.
  számlaszám: 10700055-61824454-51100005 (CIB)
  IBAN-szám: HU84 1070 0055 6182 4454 5110 0005
  közlemény: [lakcím]
  ➸ Az óra díja: havi bérlet 4000 Ft, napijegy: 1000 Ft
 • Ha az online élő óra közben utalsz és jelentkezel, akkor nem tudlak, csak az órát követően beengedni- ezt köszönöm, ha megérted.
 • Aki havidíjat fizet, azaz 4 jógaórát előre, az folyamatosan a csoportban maradhat, így egy hónapig hozzáfér 4 felvételhez – aki napidíjat fizet, azt arra kérem, a gyakorlása után lépjen ki a csoportból- bízom benne, hogy ezzel nem lesz gond, hisz jógásként mindnyájan a tiszta életre törekszünk.
 • Aki nem Facebookos, az a Minőségi én-idő jógacsomag videóihoz tud napi vagy havi bérletet venni, ugyanezeken az árakon, és ott mindig láthatja az órát, feltöltöm az élőt 24 órán belül.
 • Ha már amúgy előfizettél a Minőségi én-idő csomagra: látni fogod ezeket az órákat is, 24 órán belül feltöltöm az élő adást oda, a csomagba, tehát nem kell duplán bérletet venned
 • Ha amúgy jársz normál (4D-s:) órákra, és van bérleted, ne aggódj, azt a bérletedet még nyugodtan lejárhatod, nem veszik el: a 2020. szept. 1. után váltott bérletek még érvényesek a korlátozások feloldása után 1 hónapig.

Remélem, jól le tudtam írni, ha mégis lenne kérdésed, keress bátran!

Szeretettel várlak!
Namaste ♡
Bori