Online élő adás

Online élő adásban részt tudsz venni
➸ csütörtökönként 19 órától hatha jógaórákon napijeggyel vagy havibérlettel
➸ hétfőnként 19 órakor mantrameditációs, ill. vezetett meditációs (ún. rádzsa) jógaórákon adományos – amennyivel épp tudsz, köszönöm, ha támogatsz!
➽➽ Mindegyikre igaz, hogy ha nem jó az élő adás időpontja, máskor is elvégezheted, elérhető marad bizonyos ideig a felvétel.

További részletek az egyes foglalkozásokról:

➸ A csütörtök esti online élő jógaórákról:

 • Az élő adást az “Éteri Pipitér – Online Élő Jógaórák hetente” nevű Facebookon található zárt csoportban tudod követni, vagy
 • ha nem vagy Facebook-tag, akkor a Pipitér Jóga videóoldalán tudod végezni a jógaórát: ehhez ott fizess elő, kérlek, mivel oda feltöltöm az online élő órákat, befejezésük után 24 órán belül. További infókat a videó menüpontban találsz!
 • Ha nem jó az élő adás időpontja, utána még egy hétig el tudod végezni az órát, ha havi bérleted van (4000 Ft), ennyi ideig még elérhető marad a felvétel. De vehetsz napi jegyet is, ez 24 órán át érvényes (1000 Ft).
 • Ha szeretnél csatlakozni, kérlek ezeket a lépéseket kövesd:
  ➸ utald el az óradíjat/ havi bérlet díját
  ➸ írj e-mailt/ FB-üzenetet az adataiddal
  ➸ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra

  Bővebben:
 • A csoportba a jógaóra díjának elutalását követően tudlak beengedni, és kérlek, hogy ha elutaltad, akkor írj egy üzenetet vagy e-mailt, hogy hova írhatom a számlát: név, lakcím/ telephely, ha nem magánszemély, adószám is.
  Így ki tudom állítani a számlát (ezt muszáj, akkor is, ha Neked nem lenne fontos…)
  Adatok az utaláshoz:
  kedvezményezett: Bartis Borbála Anna e.v.
  számlaszám: 10700055-61824454-51100005 (CIB)
  IBAN-szám: HU84 1070 0055 6182 4454 5110 0005
  közlemény: [lakcím]
  ➸ Az óra díja: havi bérlet 4000 Ft, napijegy: 1000 Ft
 • Az utalások elvileg azonnal megérkeznek a számlámra, de ha biztosan gyorsan szeretnél bekerülni a csoportba, küldd el az utalásról a bizonylatot/ képernyőfotót…
  Az óra kezdete előtt 15 perccel le kell zárnom az utalások figyelését, hogy be tudjak mindenkit engedni a csoportba, aki részt szeretne venni és elutalta az óradíjat. Tehát ha ez után küldöd el a díjat, csak az óra lezajlását követően tudok Neked hozzáférést adni, és így utólag tudod elvégezni a jógaórát.
 • Aki havidíjat fizet, azaz 4 jógaórát előre, az folyamatosan a csoportban maradhat, így a következő óráig hozzáfér az aktuális felvételhez – aki napidíjat fizet, azt csak a jógaóra idejére tudom beengedni, tehát a csoportból kiléptetésre kerül az óra után, 24 órán belül.
 • Aki nem Facebookos, az a Vimeós oldalon tud vagy havi bérletet venni, vagy az adott videót 24 órára kikölcsönözni, ugyanezeken az árakon, és ott majd láthatja az órát, feltöltöm az élőt 24 órán belül.
 • Ha már amúgy előfizettél Vimeón a Minőségi én-idő csomagra: látni fogod ezeket az órákat is, 24 órán belül feltöltöm az élő adást oda, a csomagba, tehát nem kell duplán bérletet venned
 • Ha amúgy jársz normál (3D-s:) órákra, és van bérleted, ne aggódj, azt a bérletedet még nyugodtan lejárhatod, nem veszik el: a 2020. szept. 1. után váltott bérletek még érvényesek a korlátozások feloldása után 1 hónapig.
 • Az órákat mindig meghirdetem a Pipitér Jóga Facebook-oldalán, ill. itt is és az Események menüpontban
 • JANUÁRI ÓRÁK: jan. 2., 7., 14, 21., 28 azaz 5 db, így ha most veszel havi bérletet, egy jógaóra ajándék 🙂

Remélem, jól le tudtam írni, ha mégis lenne kérdésed, keress bátran!

➸ Ászana, mantra, meditáció, pránajáma: rádzsa jóga – online élő adásban – becsületkasszásan

 • Hétfő esténként 19 órától 70-90 percben ebben a Facebook-csoportban
 • Az órán: kb. 40-50 perc mozgást (ászanázást) követően különböző koncentrációs és meditációs gyakorlatokkal (légzőgyakorlattal (pránajámával), mantrával, vezetett meditációval) érkezünk meg a Jelenbe: elcsendesedünk, elmélyülünk, hogy kapcsolódjunk felsőbb energiaszintjeinkkel, Bölcsebb Énünkkel, magasabb szintű tudati rétegeinkkel, Önvalónkkal. Ebben a tág tudatállapotban kioldunk, felülírunk félelmeket, önsorsrontó programokat, és megéljük a határtalanságot, szabadságot, örömöt, békét szeretetet… ezek az érzések, megélések hétköznapi életünket is átformálják, egyre jobban meg tudjuk élni ezeket az állapotokat akkor is… Ha ez érdekel, de amúgy az alapokat is átvennéd, kíváncsi vagy részletesen, hogyan működik a meditáció, a tudat, az energia, az Élet törvényei, a tudatos teremtés, stb., akkor csatlakozz a Bevezetés a meditációba online tanfolyamhoz!
  ✽ Ha az élőadás időpontja nem jó, a következő jógaóráig, azaz 1 héten át még bármikor elvégezheted a gyakorlatsort.
  ✽ Pár lépésben csatlakozni tudsz a csoporthoz:
  ↣ először kérlek, utald el amennyit szánsz a gyakorlásra, amennyi most belefér Neked
  Bartis Borbála Anna e.v.
  CIB Bank
  10700055-61824454-51100005
  IBAN-szám: HU84 1070 0055 6182 4454 5110 0005
  ↣ közleménybe írd be, kérlek, hogy “hétfő” és lakcímedet
  ↣ ezután írj egy e-mailt/ üzenetet is, kérlek, ahova elküldhetem az utalás adatai alapján kiállított számlát, és ahol szintén megírod, hogy a hétfői csoportba csatlakoznál
  ↣ nyomj rá a “csatlakozás a csoporthoz” gombra, és 1-2 órán belül beengedlek a csoportba, hétfői napon legkésőbb az óra kezdete előtti negyed órában

  ✽ Ha szeretnél emellett vagy előbb részletesebben megismerkedni azzal, hogy mi is a meditáció, mi a jóga, hogy működik, miért jó, stb., akkor javaslom, végezd el az online Bevezetés a meditációba tanfolyamomat, a videóoldalon megtalálod.

Szeretettel várlak!
Namaste ♡
Bori